Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست استانداری خراسان رضوی گفت‌: هیچ عذری برای تاخیر در بهره برداری پروژه کتابخانه مرکزی مشهد همزمان با دهه فجر پذیرفتنی نیست.

به گزارش قدس آنلاین ‌به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ قربان میرزایی در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با بیان اینکه پروژه کتابخانه مرکزی مشهد باید تا دهه فجر امسال تکمیل و آماده بهره برداری شود، اظهار داشت: باید طی جلسات هفتگی وضعیت این پروژه پیشرفت‌ها، مشکلات و موانع بررسی و مرتفع شود و تا انتهای دی ماه تکمیل و مقدمات کار برای بهره برداری آن طی دهه فجر بهره برداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید محدودیت‌های پروژه و مسائل آن توسط مجری طرح ، مشخص و وظایف دستگاه‌ها اعم از خدماتی و غیره در این پروژه مشخص و بر اساس برنامه زمانبندی نسبت به تکمیل پروژه اقدام شود.

سرپرست استانداری خراسان رضوی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، خاطرنشان کرد: باید پروژه‌های بزرگ از جمله کتابخانه مرکزی مشهد در این مناسبت بهره برداری شوند و هیچ عذری برای تاخیر و یا عدم تکمیل آن پذیرفتنی نیست و همه دستگاه‌ها باید در این راستا هماهنگ شوند.

میرزایی ادامه داد: این پروژه باید با تمام جزئیات و به بهترین شکل به انجام برسد و بدون کوچکترین نقصی بهره برداری شده و در اختیار مردم قرار گیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: در استانی که این همه ظرفیت‌های فرهنگی و هنری دارد، دارد نباید پروژه‌های فرهنگی زمانبر و طولانی باشد.

سرپرست استانداری خراسان رضوی با اشاره به اختصاص یک‌هزار و 900 میلیون ریال اعتبار به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای تجهیز کتابخانه‌های حاشیه شهر مشهد هم گفت: اقدامات فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر است.

میرزایی در ادامه این جلسه با بیان اینکه کتاب و توسعه فرهنگ کتابخوانی از دغدغه‌های جدی ماست، گفت: باید در کنار اقداماتی که در حوزه کتاب و کتابخوانی صورت می‌گیرد  فرهنگ تکریم از مولفان ، نویسندگان ، مفاخر کتاب و نشر هم که در این حوزه خدمات ارزنده و پایه ای ارائه می‌دهند هم ترویج شده و حمایت شوند.

وی اضافه کرد: در واقع هم باید کتابخوان و کتابخوانی را ترغیب و هم ناشران و مولفان را تقدیر و حمایت کنیم.

سرپرست استانداری خراسان رضوی با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در خراسان رضوی همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی از دست اندرکاران این رویداد برای برگزاری مناسب و گستردگی حضور نشریات و اقبال خوب مخاطبان تقدیر کرد.

 وی اظهار داشت: این اقدام رویداد فرهنگی ارزشمند و قابل افتخار بود و امید است اقداماتی از این دست در طول سال در حوزه کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ انس با کتاب بیشتر شده و به سطح استان توسعه یابد.

سرپرست استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: البته در نمایشگاه‌های بعدی باید سبد انتخاب کتاب را بازتر کرد و نباید به صورت استانی و محلی دید تا جاذبه بیشتری برای جذب مخاطبان داشته باشد.

میرزایی در ادامه یکی از مشکلات جدی کشور را نهادینه نشدن فرهنگ کتابخوانی در جامعه دانست و گفت: طبق آمارها سرانه مطالعه در کشور 12 دقیقه و در خراسان رضوی 16 دقیقه است که امروز باید برای افزایش این سرانه اقداماتی جدی و کاربردی صورت گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: توسعه فرهنگ کتابخوانی با دستور و بخشنامه ممکن نیست بلکه نیازمند یک کار فرهنگی منسجم از سنین پایین و تربیت پذیری در این حوزه است.

سرپرست استانداری خراسان رضوی افزود: ما به عنوان دستگاه حاکمیتی و دولت وظیفه بستر سازی در این زمینه و تکریم و حمایت فعالان این حوزه چون ناشران و مولفان را داریم تا این فرهنگ در سطح جامعه نهادینه شود.

میرزایی در ادامه گفت: در 40 سالگی انقلاب روزهای پربرکتی در سایه تلاش‌ها و خدمات مسئولان در بخش‌های مختلف در انتظار مردم باشد و این ایام خود عاملی برای تقویت نشاط و شادابی جامعه گردد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کتابخانه مرکزی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کردستان اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای مهمی را به همراه داشته است و به برکت این انقلاب و نگاه رفیع مقام معظم رهبری شبکه کتابخانه‌های کشور جزو شبکه برتر دنیا محسوب می‌شود.

وی با بیا اینکه از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو ۲۰ کشور برتر دنیا هستیم، افزود: همچنین به لحاظ تعداد کتابخانه‌ها در منطقه جایگاه اول، در آسیا جزو ۵ کشور نخست و در جهان اسلام نیز وضعیت خوبی داریم.

رمضانی به آمار برخی از کتابخانه‌های دنیا اشاره کرد و بیان داشت: تعداد کتابخانه عمومی در کشور رم سه هزار و ۸۰۰، ترکیه هزار و ۲۰۰ کتابخانه و مصر ۳۰۰ کتابخانه وجود دارد.

وی در ادامه از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و عنوان کرد: «کتابخانه بدون کتاب»؛ نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور همچنین به وضعیت کتابخانه در استان کردستان اشاره کرد و بیان داشت: تلاش می‌کنیم برای شهرها و روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان اقداماتی انجام دهیم.

۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور ادامه داد: در کردستان، ۱۰ شهر فاقد کتابخانه هستند و باید با مدیریت عالی استان از لحاظ فضا و مکان کمک شود تا ما نیز تجهیزات لازم را خریداری خواهیم کرد.

وی به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح و توجه به حوزه کودک و نوجوان به عنوانیکی از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه کتابخانه‌ها پرداخت و بیان کرد: در همین راستا راه‌اندازی کتابخانه، برنامه تلویزیونی و جایزه برتر صورت گرفته و تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

رمضانی خاطر نشان کرد: اتصال کتابخانه‌های عمومی به مدارس، اختصاص زنگ مطالعه و شیوه آداب مطالعه نیز در دستور کار است تا از این طریق بتوانیم نقایص و کمبودها را جبران کنیم.

مسؤولان به حوزه کتابخانه های کردستان توجه کنند

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این دیدار بیان کرد: در سفرهای شهرستانی بازدیدهایی از کتابخانه‌ها انجام داده‌ام و نیاز است مسؤولان کشوری در استان به حوزه کتابخانه‌ها توجه بیشتری داشته باشند.

حجت الاسلام پورذهبی اضافه کرد: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌ها، استفاده از ظرفیت دانش آموزان در توسعه فرهنگ کتابخوانی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در کتابخانه ها برای توسعه عدالت فرهنگی از ظرفیت‌هایی است که در راستای تقویت حوزه کتاب و کتابخوانی باید مورد توجه باشد.

وی همچنین از نیاز ساختمان کتابخانه استان به بازسازی خبر داد و بیان کرد: باید تجهیزات و کتب کتابخانه های سنندج نیز به روزرسانی شود.

کد خبر 6087539

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است