Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@08:35:53 GMT

زنجیره تبدیل دانش به ثروت کامل نیست

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۳۲۶۸

زنجیره تبدیل دانش به ثروت کامل نیست

تهران- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرطوسی گفت: زنجیره تبدیل دانش به ثروت هنوز کامل نیست و باید فرآیند شناسایی بازار و چگونگی ایجاد کسب و کار به دانشجویان آموزش داده شود.

حمید رضا تقی راد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: دانشجویان باید توانایی تبدیل دانش به فناوری قابل فروش را داشته باشند که در حال حاضر این روند بسیار سخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اگر زنجیره تولید ثروت از علم تکمیل شود، دانشجویان احساس توانمندی و خدمات رسانی کرده و در داخل ماندگار می شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی افزود: دانشجویان باید پس از فارغ التحصیلی راهکارهای جذب خریدار و تولید محصول را آموزش ببینند.
تقی راد تصریح کرد: مهمترین عامل در این زمینه دو سال پس از فارغ التحصیلی دانشجویان است تا آنها ارتباط مطلوبی با صنعت پیدا کرده و حتی در کشور ایجاد بازار کنند.
وی ادامه داد: اگر طی دو سال این فرآیند صورت نگیرد و دانشجو به نتیجه مطلوب نرسد، قطعا به پیشنهادات کشورهای خارجی اهمیت می دهد. در این مدت شاید خدمت سربازی مانع اقدامات اجرایی دانشجویان پسر شود. نخبگان باید ارضای شغلی شوند و بستر رشد و توسعه برای آنها فراهم شود.
تقی راد مسابقات علمی، پژوهشی و ربکاپ در طول تحصیل دانشجویان را عامل موثری در توانمندی دانشجویان دانست و تصریح کرد: این مسابقات باعث تبادل علم و تجربه در زمینه های مختلف بین دانشجویان دوره کارشناسی شده و پس از چهار سال تاسیس شرکت های دانش بنیان و تولید کارآفرینی را به همراه دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی ادامه داد: با وجود کسب و کار تحقیقاتی و اقتصادی مطلوب، دانشجو شاهد رشد خود در داخل است و به فکر رفتن به کشورهای خارجی نیست.

* مدرسه کسب و کار خواجه نصیر
تقی راد همچنین گفت: بسیاری از دانشجویان در رشته های مهندسی قوی بوده اما با روش های کسب و کار و شناخت بازار بیگانه هستند.
وی افزود: دانشگاه خواجه نصیر طوسی سال گذشته مدرسه کسب و کار را با هدف آموزش روش های بازاریابی و محیط کسب و کار برای دانشجویان و افراد خارج از دانشگاه احداث کرده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: مجموعه ای از فعالان حوزه کسب و کار و بازاریابی مدرسین این مدرسه هستند. در سال آخر دانشجویان در خصوص تبدیل دانش فنی به شغل و شرکت های کارآفرینی آموزش می بینند و سپس شغل خود را تجاری سازی کرده و درآمد زایی می کنند.
وی توضیح داد: دانشگاه هنوز در مرحله آزمایش و تمرین این راهکار است و در سال آینده نرخ موفقیت دانشجویان اعلام می شود. در حال حاضر نیز با وجود تمام محدودیت ها، دانش آموختگان زیادی شرکت های دانش بنیان تاسیس کرده اند.
تقی راد با بیان اینکه تعدادی از دانشجویان نیز این مراحل را با موفقیت سپری نمی کنند، اظهار داشت: باید از کارآفرینان جوان حمایت معنوی شود و برنامه هایی برای جذب بیشتر دانشجویان به بازار کار و صنعت طراحی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی گفت: روش آموزش در این مدرسه نظری نیست و طی یک دوره چهار ترمه به صورت عملیاتی دانش آموخته جذب می کند و با استقبال خوبی مواجه است.
وی ادامه داد: حرفه های مختلفی از شرکت های صنعتی کوچک تا آموزشگاه های فنی و حرفه ای از مهارت های بازاریابی بهره می برند.
9465 **1200*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمی آموزشی دانشگاه خواجه نصیر مدرسه کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۳۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند

احمد محمودزاده با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه دریافت شده پس داده شود.

وی افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساتی است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیا و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونان آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارش های سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده است که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تشکیل زنجیره انسانی دانشجویان دانشگاه تورنتو و کانادا برای محافظت از چادر‌های همبستگی مقابل پلیس (فیلم)
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • حمله پلیس فرانسه به حامیان فلسطین در دانشگاه «ساینس پو»
  • اجرا نشدن کامل طرح مسکن ملی و جوانی جمعیت در سبزوار
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست