Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین کنسرت ارکستر ملی ویژه ایران به همت سازمان بهزیستی کل کشور، شامگاه ۲۳ آذرماه  در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد. نکته‌ قابل توجه برای این اجرا فروخته شدن تمامی بلیت‌های کنسرت بود و این درحالیست که ارکستر ملی ویژه ایران برای نخستین بار روی صحنه می‌رود و از آن رونمایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  البته با وجود دعوت از عکاسان و رسانه‌های تصویری، به هیچ یک از عکاسان و تصویربرداران اجازه‌ی ورود به سالن را ندادند. ظاهرا در مفاد قرارداد سازمان بهزیستی با حوزه هنری آمده است که به دلیل بلیت فروشی این اجرا، اجازه ورود دوربین به داخل سالن داده نشود، اما مسئولان اجرایی سازمان بهزیستی به این موضوع توجه نکرده بودند.

اعضای این ارکستر شامل معلولان جسمی، حرکتی، ذهنی، اتیسم و سندرم دان بودند. لوریس چکناواریان برای اجرای این گروه بسیار تلاش کرد و کمک‌های فراوانی به مریم گیلاسیان سرپرست و رهبر ارکستر کرد.
ابتدا مریم گیلاسیان توضیحاتی درباره‌ کنسرت و سختی‌های برگزاری آن ارائه کرد و از برگزارکنندگان برنامه تشکر کرد و پیش از اجرای کنسرت ویدیویی از صحبت‌های نوازندگان ارکستر ملی ویژه ایران پخش شد.

اجرای دو نوازی پیانو و تنبک بخش نخست از این کنسرت بود و قطعه‌ دوم با حضور تمامی ارکستر ملی ویژه ایران، گروه کُر و خوانندگان قطعه‌ با کلام «عزیز جان» اجرا شد. همچنین قطعه‌ی سوم یک قطعه با زبان انگلیسی بود.

در ادامه برنامه بدون فاصله‌ی زمانی، قطعه‌ی مشهور «بهار دلنشین» در ادامه‌ی این کنسرت اجرا شد، و یکی دیگر از قطعات با زبان انگلیسی اجرا شد.

سورپرایز ارکستر ملی ویژه ایران، اجرای یک نمایش کوتاه با سبک موزیکال بود. و پس از تغییر نوازنده‌ی پیانو قطعه‌ موسیقی بی کلام از ارکستر ویژه‌ی ایران اجرا شد.   گفتنی است؛ در ادامه این برنامه نیزقطعه‌ای با نام «نشانه» به قهرمانان معلول کشور تقدیم شد.

اجرای متعدد قطعات حسی و ریتمیک بخش‌های بعدی کنسرت را تشکیل داد. درمیان این قطعات، یک تک آهنگ اسپانیایی و انگلیسی نیز اجرا شد.

همچنین قطعه «ای ایران» حسن ختام نخستین اجرای ارکستر ملی ویژه ایران بود که در آن دکلمه و شعر خوانی محلی و قومیت‌های مختلف و لهجه‌های اقوام ایرانی نیز گنجانده شده بود.

در پایان خانواده‌ نوازندگان از ارکستر و رهبر ارکستر با اهدای گل تقدیر کردند. همچنین در ادامه با تقدیر از محسنی بندپی مدیرکل سازمان بهزیستی، لوریس چکناواریان، نمایندگان سازمان یونیسف، از همه نوازندگان ارکستر معلولان نیز تجلیل شد.

گفتنی است؛ در این کنسرت برخی از هنرمندان عرصه‌ موسیقی و تئاتر حضور داشتند و این ارکستر با شعار صلح جهانی برپا شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی ارکستر ملی بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۵۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با اشاره به نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان گفت: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مفاد این قانون اجرایی نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا معافی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: طی سال ۱۹۵۲، ساکنان لندن پنج روز آلودگی شدید هوا را تجربه کردند و آمار بالایی از مرگ‌ومیر در پی آن به ثبت رسید که این موضوع منجر به وضع قانون هوای پاک در لندن شد.

وی افزود: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد و از جمله آن می‌توان به لزوم استفاده و بهره‌مندی از سوخت مناسب و رفع آلودگی واحدهای صنعتی در مهلتی معین اشاره کرد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مواد این قانون اجرایی نشده است.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان تصریح کرد: طبق اعلام مسئولان مربوطه در سال ۱۳۹۳، شاهد ثبت ۸۵ هزار مورد سرطان جدید بودیم و در سال ۱۴۰۰، صحبت از ثبت ۱۱۲ هزار مورد و پیش‌بینی‌ها بر این بود که در سال ۱۴۰۴، شاهد ثبت ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید باشیم، اما با گذشت دو سال و در سال ۱۴۰۲، طبق اعلام مسئولان بهداشت کشور، ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید به ثبت رسید.

معافی با بیان اینکه میزان تولید گازهای نامناسب در کشور برابر با ۱۱۵ میکروگرم و میزان متوسط جهانی تولید این گازها برابر با ۶۳ میکروگرم است، ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در جمعیت زیر ۱۵ سال، ۱۵ مورد مبتلا به سرطان شناسایی می‌شود که این آمار قابل توجه است.

وی با تاکید بر اینکه آلودگی هوا به خصوص آلودگی ناشی از ترافیک، نقش اساسی در سرطان اطفال دارد، گفت: تماس مادر باردار با مواد سمی از جمله انواع سموم و هوای آلوده نیز می‌تواند منجر به افزایش ریسک ابتلای فرزند پس از تولد به سرطان شود.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با بیان اینکه تماس شغلی والدین با مواد سرطان‌زا حتی پیش از ازدواج در بروز سرطان در کودکان مؤثر است، اضافه کرد: به طور قطع نمی‌توان در یک جامعه آلوده، فضایی امن از لحاظ ریسک ابتلاء به سرطان برای فرزندان ایجاد و آنها را در یک محفظه قرنطینه کرد، از همین رو تمام افراد جامعه در خصوص کاهش آلودگی هوا باید به رسالت فردی و اجتماعی خود پایبند باشند.

کد خبر 751434

دیگر خبرها

  • نخستین اجرای کنسرت بندری آوای موج در سال جدید
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»