Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبـرگزاری رویتـرز، شرکت چینی هـوآوی با مشکلات جدیدی در اروپا روبرو شده است. این گـزارش می افزاید پس از اعلام شرکت «اورانـژ» در فـرانسه و شرکت «دویچه تلکوم» آلمان مبنی بر بازنگری در استراتژی‌شان در خصوص همکاری با هوآوی، این شرکت چیـنی با مشکلات جدیدی در اروپا مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا شرکت «اورانـژ» در فرانسه اعلام کرده است در بخش ساخت شبکه نسل آتی خود از شرکت هوآوی برای همکاری دعوت نخواهد کرد. شرکت «دویچه تلکوم» نیز اعلام کرده استراتژی خود در زمینه همکاری با تامین کنندگان را مورد بازنگری قرار خواهد داد. تغییرات اعلام شده از سوی دو شرکت پیشرو در بازارهای فرانـسه و آلمـان، که هر دو تا حدی دولتی هستند، در ادامه تـصمیم برخی متحدین آمریکا همچون استرالیا برای طرد کردن هـوآوی از ساخت شبکه های موبایل نسل پنجم به دلایل امنیت ملی، صورت گرفته است.

مقامات آمریکایی متحدان خود را مطلع ساخته اند که شرکت هوآوی در کنترل دولت چین است و تجهیزات شبکه این شرکت می تواند با مقاصد جاسوسی سایبری به کار گرفته شود. هوآوی اطمینان داده است که این نگرانی ها، بی اساس است. تنش ها با دستگیری مدیر مالی هوآوی در اول ماه دسامـبر سال جاری میلادی در کانـادا تشدید شده است. «منگ وانژو» مدیر مالی هوآوی روز سه شنبه با قید ضمانت آزاد شده و در انتظار استرداد احتمالی به آمریـکا است.

استفان ریچارد، مدیر عامل شرکت «اورانـژ» در حاشیه نمایشگاه «شو هلو» خطاب به خبرنگاران گفت: «ما قصد نداریم از هوآوی در نسل پنجم دعوت به عمل آوریم، و با شرکای سنتی مان که اریکسون و نوکیـا هستند همکاری خواهیم کرد.» وی افزود:« فکر می کنم موضوع امنیت در زیرساخت دیجیتال، مسئله ای کلیدی و کاملا قانونی است.»

مدیر عامل شرکت «اورانژ» ادامه داد: «ما کاملا درک می کنیم که مقامات تمامی کشورها و مقامات فرانسوی از موضوع امنیت بسیار نگران هستند، بنابراین ما نیز از این مسئله نگران هستیم.» شرکت هوآوی نیز در پاسخ اعلام کرده است که این شرکت در میان شرکت های تامین کننده شبکه «جی4» برای شرکت اورانژ فرانسه نبوده و در پیشنهادات «جـی5» این گروه فرانسوی حضور نخواهد داشت.

این گروه چینی افزوده است: «هوآوی تجهیزات شبکه شرکت اورانژ در خارج از فرانسه را تامین می کند و ابراز امیدواری کرده است که همچنان در «جـی5» این شرکت در خارج از فرانسه، مشارکت داشته باشد.» «دویچه تلکوم» نیز که بزرگترین گروه مخابراتی اروپا محسوب می شود، به نوبه خود اعلام کرده است طرح های مربوط به تامین کنندگان خود را با توجه به مباحث مربوط به امنیت تجهیزات شبکه چینی در آلمـان و دیگر بازارهایی که حضور دارد، مورد بازنگری قرار خواهد داد.

«دویچه تلکوم» در پاسخ به سوال رویترز تصریح کرد: «این شرکت مباحث جهـانی در مورد امنیت تجهیزات شبکه تامین کنندگان چینی را به طور جدی مورد توجه قرار می دهد.» «دویـچه تلکوم» راهبرد همکاری با چندین تامین کننده را دنبال می کند و به طور عمده به تجهـیزات اریـکسون، نوکیـا، سیسـکو و هـوآوی متکی است. این گروه آلمانی افزوده است: «با این وجود، ما استراتژی تدارکاتی خود را مجددا ارزیابی خواهیم کرد.» این تغییر بسیار مهم است چرا که تا این زمان، مقامات آلمانی در پاسخ به هشدارهای واشنگتن اعلام کرده اند که مبنای قانونی برای اخراج نمودن تامین کنندگان از ساخت شبکه نسل پنجم وجود ندارد.

گفتنی است نزدیک به نیمی از درآمدهای «دویچه تلکوم» از شعبه آمریکایی این شرکت، «تـی موبایل» که بسیار سـودآور و در حال رشد سریع است، حاصـل می شود. در همین حال، دیگر شرکت های آلمـانی فعال در بخش مخابرات، که پیشنهادات خود را برای شرکت در مجوزهای نسل پنجم آلمان در ابتدای سال دو هـزار و نوزده میلادی آماده می کنند، گفته اند که مـذاکراتشان با تامین کنندگان چینی را ادامه می دهند. شرکت «تلفونیکا دویچلند» که سومین اپراتور در آلمان می باشد و با هـوآوی و یک شرکت تامین کننده چینی دیگر به نام «زد تـی ای» ارتباط دارد، اعلام کرد:« ما مذاکرات مان را از نزدیک ادامه می دهیم.» شرکت «یونایتد اینترنت» نیز اعلام کرده است بر اساس استراتژی خود در حال مذاکره با دو تامین کننده می باشد که یکی از آنها شرکت چینی است.

سخنگوی شرکت «یونایتد اینترنت» از ارائه جزئیات درباره ماهیت تامین کننده امتناع ورزید، ولی بنابر اعلام مطبوعات، شرکت چینی مورد نظر«زد تی ای» بوده است. شرکت هوآوی نخستین تامین کننده جهانی تجهیزات شبکه است و به اعتقاد تحـلیلگران، شرکت های اپراتوری آلمان به شدت به این شرکت چینی وابسته هستند؛ این بدان معناست که برای شرکت های آلمانی، جایگزین کردن تجهیزات موجود و سـاخت شبکه های نسل پنـجم بدون حضور گروه های چینی بسیار مشکل خواهد بود. «هانـس شوتن» از دانشگاه فنی «کایزرزلوتـرن» می گوید: «چنانچه شرکـت های چینی طرد و کنار گذاشته شوند، تعداد تامین کنندگان نیز کاهـش خواهد یافت و این موضوع سبب افزایش هزینه ها خواهد شد.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چین اتحادیه اروپا اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۷۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند

یک رسانه عبری زبان از قرار داد فروش پهپادهای چینی به ارتش رژیم صهیوینستی پرده برداشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه گلوبس در خبری در این رابطه اعلام کرد، ارتش اسرائیل هواپیماهای بدون سرنشین از دو شرکت چینی DJI وOtel خریداری کرده است تا کمبود موجود در را از این طریق برطرف سازد.

به نوشته این رسانه عبری زبان ارتش اسرائیل قرار است با دو شرکت چینی قرار داد خرید چند هزار هواپیمای بدون سرنشین را امضا کند.

براساس ارزیابی‌های موجود قرار است این هواپیماهای بدون سرنشین برای ماموریت‌های تصویر برداری از داخل و خارج ساختمان‌ها در مسافت‌های کوتاه و جمع آوری اطلاعات امنیتی در نوار غزه مورد استفاده قرار بگیرند.

با این حال احتمالا این هواپیماها نتواند در شمال (فلسطین اشغالی) فعالیت کنند و ماموریت هایش در این منطقه با چالش مواجه خواهد شد، چون حزب الله توانمندی پیشرفته‌ای در شناسایی هواپیماهای بدون سرنشین چینی دارد.

کارشناسان به این ر سانه عبری زبان خبر دادند، سهولت راه اندازی و استفاده از ویژگی‌های هواپیماهای بدون سرنشین چینی است و از اینرو می‌توان به شکل ویژه‌ای آن را برای نظامیان احتیاط که برای مدت کوتاهی در ارتش فعالیت می‌کنند، مورد استفاده قرار داد.

در عین حال قرار است تمامی این هواپیماها پیش از آغاز ماموریت ایزوله شده و امکان ارتباط با شرکت سازنده از آنها گرفته شود تا اطلاعات ارتش اسرائیل به طرف‌های چینی منتقل نگردد.

انصراف آمریکا از تحریم گردان جنایتکار ارتش اسرائیلضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصراللهحمله پهپادی حزب الله به 2 پایگاه نظامی ارتش اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند