Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@23:38:40 GMT

هوانیروز به دنبال جذب دانشجوی خارجی

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۷۹۸۴

هوانیروز به دنبال جذب دانشجوی خارجی

امیر یوسف قربانی گفت: در گذشته از کشورهای خارجی نیز در آن دانشجو آموزش می دادیم و اکنون نیز در صدد هستیم دانشجوی خلبانی از کشورهای خارجی آموزش دهیم.

به گزارش مشرق، امیر یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش صبح امروز(شنبه) در اولین همایش هم اندیشی تخصصی نخبگان هوانیروز آجا و شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: هوانیروز نامی آشنا برای همه کشور و همه کسانی است که در صنعت بالگردی دستی بر آتش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوانیروز یگانی است که در قبل از دفاع مقدس منحصر به فرد بود که ارتباط مستمر با حضرت امام و روحانیت داشت.

وی افزود: با این همایش می خواهیم یک هم اندیشی با صنعت هوانوردی داشته باشیم چراکه این صنعت پیشرفته است. امروز ناوگان بالگردی ما عظیم و یکی از قدرتمند ترین ناوگان بالگردی خاور میانه است.

امیر قربانی با بیان اینکه شرایط سخت تحریمی را داریم و باید تلاش کنیم نهضت قطعه سازی راه اندازی شود چراکه ناوگان بالگردی نیازمند پشتیبانی قطعه سازی است، ادامه داد: تهدیدات منطقه ای و فرامنطقه ای جزو چالش هاست که باید آمادگی خود را در برابر این تهدیدات حفظ کنیم.

فرمانده هوانیروز ارتش مشکلات ارزی و سرمایه گذاری، طولانی شدن پروژه ها و از دست دادن فرصت ها را از جمله چالش های این حوزه برشمرد و عنوان کرد: پروژه های ما باید زودبازده باشد. برخی صنایع رویکرد انتفاعی دارند و در برخی شرکت ها رویکردی نسبت به بحث امنیت کشور وجود ندارد.

بیشتر بخوانیم:

ناگفته‌هایی از عملیات شناسایی ارتش درباره داعش

وی گفت: در کشور ما متخصصان جوان و شرکت های دانش بنیان بسیار زیاد هستند که باید برای آنها افق تعریف شود و هدف گذاری برای آنها صورت گیرد. تجارب ارزنده هشت سال دفاع مقدس در بحث تحصصی و بالگردی مانند تعمیر و نگهداری و تولید قطعات بسیار ارزشمند است.

امیر قربانی با بیان اینکه هوانیروز در حال حاضر چهارگوشه کشور را با همکاری برادران سپاه تحت پوشش خود دارد، خاطرنشان کرد: نخبگان و پیشکسوتان باید دست به دست هم دهیم تا یک ناوگان بالگردی مدرن و فوق مدرن داشته باشیم. باید بتوانیم پا به پای کشورهای پیشرفته حرکت کنیم و بلکه پیشرفته تر از آنها باشیم.

فرمانده هوانیروز ارتش تاکید کرد: مرکز آموزش شهید وطن پور بزرگترین مرکز آموزش بالگردی در خاورمیانه است که در گذشته از کشورهای خارجی نیز در آن دانشجو آموزش می دادیم و اکنون نیز در صدد هستیم دانشجوی خلبانی از کشورهای خارجی آموزش دهیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: قانون بازنشستگان بازار سکه و ارز ظریف اعتراضات فرانسه ارتش جمهوری اسلامی ایران دانشجوی خارجی هوانیروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزشهای مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • اعزام «ناوگان آزادی ۲» به نوار غزه به دلیل تاخیر در روند کار به تعویق افتاد
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • عروس بزرگ امام : نمی خواستم ازدواج کنم، قصد داشتم به درسم ادامه بدهم و به کشورهای خارجی سفر کنم؛ اما..
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند