Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، علی باقرزاده درباره آخرین روند اعطای گواهی مربیگری به آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی گفت: این پروژه به منظور توانمندسازی و آموزش آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی از دو سال قبل با همکاری جهاد دانشگاهی شروع شد و جمعیت قابل توجهی با هزینه حداقلی آموزش دیدند.

وی افزود: آموزش واحدهای درسی اعم از روانشناسی آموزش بزرگسالان، اصول آموزش بزرگسالان، روش تدریس کتب، ارزشیابی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه قصد داشتیم از سطح سواد فناورانه همکاران نیز مطلع شویم و بسنجیم که تا چه اندازه امکان آموزش از این طریق مهیاست گفت: یافته‌های ما غیرقابل انتظار بود و با وجود آنکه بخش قابل توجهی تحصیلکرده در بین آموزش دهندگان داشتیم بسیاری برای ثبت مشخصات خود به کافی‌نت مراجعه کرده بودند.

باقرزاده ادامه داد: ۷۲ هزار نفر در این دوره ثبت‌نام و گواهی دریافت کردند اما ۱۰ هزار نفر نمره لازم را کسب نکردند و از گردونه خارج شدند و اجازه فعالیت به آنها ندادیم. مشروط به اینکه دوره مجدد برایشان برگزار کنیم می‌توانند دوباره در آزمون شرکت کنند.

وی همچنین درباره احتمال کمبود نیروی آموزش دهنده گفت: حدود ۶۲ هزار آموزش‌دهنده گواهی مربیگری دریافت کرده‌اند و اگر هر کدام ۱۰ نفر را هم آموزش بدهند حدود ۶۰۰ هزار بیسواد تحت برنامه‌های سوادآموزی قرار گرفته‌اند. از سوی دیگر هر کجا با کسری نیرو مواجه شویم از تحصیلکرده‌های همانجا به شکل داوطلبانه استفاده می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، در گروه سنی ۱۰ تا ۱۹ سال نرخ باسوادی۹۸.۲ درصد و تعداد بیسوادان باقی مانده ۱۹۰ هزار و ۵۰۰ نفر است. در گروه سنی ۱۰ تا ۲۹ سال نرخ باسوادی ۹۷.۳ درصد و تعداد بیسوادان ۶۶۸ هزار و ۸۰۰ نفر و در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال نرخ باسوادی ۹۷.۴ درصد و تعداد بیسوادان دو میلیون و ۶۹۲ هزار نفر است.

وی افزود: علت این آمارهای متفاوت این است که از سه گروه سنی ۱۰ تا ۱۹، گروه سنی ۱۰ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال آمار داریم که البته همپوشانی هم دارند. در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از این گروه‌ها نام برده شده است و بر اساس هر سه گروه سنی، آمارهایی ارائه می‌شوند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی وضعیت سوادآموزی اتباع را نیز تبیین کرد و گفت: نرخ باسوادی در این گروه ۶۷.۴ درصد و تعداد کل بیسوادان آنها ۶۰۰ هزار نفر است. اگر اتباع را از آمار کلی خارج کنیم می‌توان گفت که در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال نرخ باسوادی بالای ۹۵ درصد است.

باقرزاده با بیان اینکه رشد باسوادی در یک میانگین ۱۵ ساله جهانی یک درصد بوده است،اظهارکرد: این در حالیست که نرخ رشد عمومی باسوادی در سال‌های ۹۱ تا ۹۵ حدود ۲.۸۵ درصد و در مدت مشابه قبل از خود نیز ۰.۲ درصد بوده است.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 سواد بی سوادی سواد آموزی نهضت سواد آموزی علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اعطای گواهی مربیگری آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی سطح سواد فناورانه همکاران احتمال کمبود نیروی آموزش دهنده

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سواد بی سوادی سواد آموزی نهضت سواد آموزی علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۸۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان/ پاداش‌ها واریز شد

به گزارش خبرنگار مهر، زینب داوودی ظهر پنج شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن بیان اینکه ۲۱۱ سوادآموز استان مورد تشویق قرار گرفتند، ابراز داشت: به حساب این افراد پاداش باسوادی واریز شده است.

وی ضمن بیان اینکه این تعداد از سال‌های ۹۸ و ۱۴۰۱ باسواد شدند، افزود: افرادی که تو این بازه باسواد شده و از پاداش جا ماندند به واحدهای سوادآموزی شهرستان یا مناطق خود مراجعه کنند.

معاون سواد آموزی استان سمنان ضمن بیان اینکه واجدان شرایط می‌توانند کد ملی خود را نیز به شماره ۱۰۰۰۸۸۹۹ ارسال کنند، ابراز داشت: بعد از انجام مراحل اداری پاداش باسوادی به حساب جا ماندگان واریز خواهد شد.

یغمایی ضمن بیان اینکه میانگین سنی افراد ۱۰ تا ۴۹ سال بوده است، تصریح کرد: نداشتن شبا بانکی و مسدود بودن حساب از جمله مواردی که باعث عدم دریافت پاداش باسوادی شده است.

وی افزود: طبق مصوبه هیئت وزیران سال ۹۳ سازمان سوادآموزی باید ۲۰ درصد سرانه هزینه تمام شده در دوره سوادآموزی را به عنوان پاداش پرداخت کند که این مهم دست پیگیری است.

کد خبر 6088509

دیگر خبرها

  • بین گروه آزمایشی تجربی و انسانی، فاصله قابل‌ملاحظه‌ای با سایر گروه‌ها وجود دارد!
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان/ پاداش‌ها واریز شد
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • حذف کسب وکارهای غیرقانونی از گردونه رقابت با مجوز الکترونیکی
  • جزئیات تکان‌دهنده از پروژه «سرویسِ اسکورت»
  • پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟