Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، تغییرات مدیریتی سازمان تامین اجتماعی و شستا برای فعالان کارگری، نگران‌کننده است؛ نگران‌کننده از این جهت که بیم به یغما رفتنِ سرمایه‌های بین‌النسلی کارگران می‌رود. در ادامه‌ی همین دلواپسی‌ها، حسین حبیبی (عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور) در نامه‌ای خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواستار دقت نظر به موضوع تامین اجتماعی و برآورده نمودن مطالبات برحقِ کارگران شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه آمده است: شما متولی وزارتخانه‌ایی هستید که بعد از رئیس‌جمهور، دومین مقام اجرایی کشور محسوب می‌شوید؛ چراکه با بیش از دوسوم جمعیت ایران  یعنی ۴۲ میلیون شاغل و بازنشسته سروکاردارید؛ وظیفه شما تنظیم روابط کار و حفظ اشتغال موجود است که باید با رویکرد حمایت از نیروی کار و تعادل بخشیدن به چرخه کار و تولید باشد؛ هم‌اکنون نیروی کار شدیدا به امنیت شغلی نیاز دارد که نبود آن امنیت ملی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و تکانه‌های آن مشهود است؛ هوشیاری شما یک ضرورت صد درصدی است؛ شما وظیفه دارید به اعتراضات کارگری پاسخ بدهید و پاسخ  آن پرداختن حقوق و دستمزد، تشکل‌یابی و ممنوعیت دخالت نیروهای امنیتی و قضایی در مطالبه‌گری کارگران است، بلکه باید با کسانی که مسبب بیکاری و عدم دریافت حقوق و مانع شکل‌گیری تشکل صنفی می‌شوند برخورد شود چراکه امنیت ملی  و حقوق مسلم شرعی و قانونی کارگران را هدف قرارداده‌اند، این یعنی مخل امنیت ملی و خدمت به استعمار غرب وآمریکا.

ممکن است نمایندگان مجلس مخلِ امنیت ملی باشند!

حبیبی با تاکید بر اینکه هر کسی می‌تواند مخل امنیت ملی قلمداد شود، نوشته است: ممکن است نمایندگان مجلس شورای اسلامی مخل امنیت ملی باشند، که با تصویب قوانینی کارگران و سازمان تامین اجتماعی را در سراشیبی بحران قرار می‌دهند؛ قوانینی مانند تصویب بند و تبصره ۷ قانون بودجه ۹۷ که «نه/بیست وهفتم» درمان بیمه شده در سازمان تامین اجتماعی را به حساب خزانه‌داری ریختند، درحالیکه درآمد سازمان متعلق به کارگران بوده نه درآمد عمومی دولت. ممکن است وزرا مخل امنیت ملی قلمداد شود؛ چراکه اصرار برای تصاحب منابع سازمان از طرف دولت و وزارت بهداشت محل تردید است.

حبیبی در ادامه نامه به ضرورت حفظ شستا اشاره کرده و آورده است: شستا با حق بیمه کارگران شستا شده و درآمد حاصل از آن باید برگردد به چرخه بیمه ودرمان؛ این سازمان متعلق به دولت نیز نیست، ضمن آنکه اگر شستا زیان‌ده شده مقصر شما دولتمردان و نمایندگان مجلس هستید و باید جبران خسارت کنید نه اینکه با واگذاری شستا و واگذاری مدیریت سازمان به وزارت بهداشت بخواهید صورت مسله را پاک کنید! از شما تقاضا دارم نسبت به انتخاب و تعیین مدیریت سازمان با حضور و نظر تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، افراد دلسوز و متعهد و صاحبنظران در حوزه تامین اجتماعی و کار و اساتید دانشگاهی که مستقل و وابسته به گرایش‌های سیاسی و جناحی نیستند، تصمیم‌گیری کنید، در غیر اینصورت متهم می‌شوید به وزیر بله قربان‌ گو که از خود اختیاری ندارد، آن‌وقت بحران ملی بوجود آمده که شاغلین  و بازنشستگان را دربرخواهد گرفت، به نام وحساب شما خواهند نوشت؛ علاوه بر آن، نسبت به دریافت مطالبات تامین اجتماعی از دولت به میزان ۱۸۵ هزار میلیارد تومان اقدام کنید ؛ در ضمن نسبت به برگزاری جلسات شورایعالی کار وافزایش حقوق کارگران باتوجه به تورم افسار گسیخته اقدام کنید که این اقدامات تاثیر مستقیم در پویایی تامین اجتماعی دارد که بیش از ۴۲ میلیون جمعیت کشور را تحت پوشش  دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شستا دستمزد کارگران حسین حبیبی امنیت شغلی کارگران مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۸۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۸۰ میز خدمت تامین اجتماعی استان مرکزی در هفته کار و کارگر

علیرضا حسینی گفت: میزهای خدمت در ۱۲ شهرستان استان مرکزی و در واحدهای بزرگ و متوسط، صنعتی، تولیدی و خدماتی و همچنین مصلی‌های نماز جمعه، پاسخگوی سئوالات مختلف جامعه کار و کارگر استان مرکزی است و مشکلات مطرح شده این قشر را از این طریق به شکل ویژه بررسی می‌شود.

وی، با یادآوری نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، گفت: این شعار مهم بیانگر اهمیت توجه به تولید ملی و نقش حیاتی مشارکت همگانی مردم در این فرمان است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تامین اجتماعی این استان در راستای ارج نهادن و قدردانی از نیروهای کار، کارگران و بیمه شدگان در عرصه تولید، اقدامات مختلفی را در هفته کار و کارگر سرلوحه کار خود قرار داده است.

حسینی اظهار کرد: برگزاری نشست شورای راهبردی شرکای اجتماعی با حضور نمایندگان کارگر، کارفرما و بازنشستگان با محوریت بررسی مشکلات و چالش‌های حوزه کارگری، تبیین و تشریح دستاوردها و اقدامات سازمان در حوزه‌های بیمه‌ای و تقدیر از کارگران نمونه در چند واحد صنعتی استان، بخشی از این برنامه‌ها است.

وی عنوان کرد: نشست با کارگران، ارسال پیام تبیرک به کانون‌ها و تشکل‌های کارگری و برگزاری مسابقه سراسری ویژه کارگران، از دیگر برنامه‌های تدارک شده هفته کار و کارگر در استان مرکزی است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: تامین اجتماعی ارتباط مستقیم با تولید دارد و خود را موظف می‌داند که در کنار ارکان تولید، کارگران و کارفرمایان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • برگزاری ۸۰ میز خدمت تامین اجتماعی استان مرکزی در هفته کار و کارگر
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد