Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت:۷۴ واحد تولیدی شهرک‌های صنعتی لرستان در تملک بانک بود که در ۳ ماه گذشته ۶ واحد از آنها مجدد راه‌اندازی شد. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

بختیار رازانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، اظهارداشت: حدود 65 درصد از واحدهای صنعتی داخل شهرک‌های استان فعال‌اند اما با تمام ظرفیت تولید نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه واحدهای صنعتی شهرک‌های استان بین 20 تا 70 درصد ظرفیت کار می‌کنند، افزود: وضعیت تولید واحدهای صنعتی استان نسبت به دو سال قبل مطلوب است اما برای رونق واحدهای صنعتی آنها را به چند گروه تقسیم کردیم تا ظرفیت تولید آنها افزایش یابد.

2 هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی استان سمنان پرداخت شد370 واحد تولیدی اردبیل محصولات استاندارد تولید می‌کنند4 طرح بزرگ تولیدی با همکاری بخش خصوصی در گنبدکاووس اجرا می‌شود

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان یکی از راه‌های رونق تولید در استان را تعین تکلیف واحدهای تولیدی در تملک بانک دانست و عنوان کرد: در این زمینه توافق‌هایی با بانک‌ها داشتیم و به صورت بانک به بانک جلسه برگزار می‌کنیم تا این واحدها را به متقاضیان واجد شرایط واگذار کنند.

وی با اشاره به اینکه در واگذاری واحدهای تملیکی، کسانی که صاحب قبلی واحد بودند چه بر اساس اجاره به شرط تملیک و چه بر اساس اقاله در اولویت‌اند بیان کرد: قرار شد مسائل هر واحدی که در جلسه تعیین تکلیف واحدهای راکد و در تملک بانک مطرح شود حداکثر ظرف مدت 6 ماه واگذار شود.

رازانی با اشاره به اینکه در سطح استان 96 واحد تولیدی در تملک بانک است تصریح کرد: تعداد واحدهای در تملک بانک شرکت شهرک‌های صنعتی 74 واحد است که در سه ماهه گذشته 6 واحد مجدد راه‌اندازی شده است.

وی گفت: یکی از برنامه‌های شرکت شهرک‌های صنعتی استان برای فعال کردن واحدهای راکد، راه‌اندازی مجدد از طریق تغییر محصول یا تغییر مالک (واگذاری به اشخاص متقاضی) است که معمولا از طریق تزریق تسهیلات انجام می‌شود.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه هم اکنون از سه طریق تسهیلات به واحدهای صنعتی پرداخت می‌شود خاطرنشان کرد: برای دریافت تسهیلات، صاحبان واحدهای صنعتی می‌توانند در سامانه بهین یاب ثبت نام کنند که بر اساس نیاز در کارگروه ستاد تسهیل مطرح و نهایتا به بانک عامل معرفی می‌شوند تا حداقل بتوانیم ظرفیت تولید را افزایش دهیم.

وی اظهارداشت: یکی از روش‌های رونق تولید این است که واحد با حداکثر ظرفیتش برای تولید استفاده کند که این امر در دستور کار جدی شهرک صنعتی استان قرار گرفته است.

رازانی در بخش دیگری از سخنان خود به وجود چهار نواحی صنعتی در استان اشاره کرد و افزود: این چهار نواحی صنعتی زیر مجموعه جهاد کشاورزی بودند که سال 86 از جهاد کشاورزی انتزاع پیدا کرده و بر اساس قانون واگذاری به شرکت شهرک‌ها واگذار شدند.

وی عنوان کرد: یکی از این نواحی صنعتی، «علی میرزایی» شهرستان دلفان است که نسبت به بقیه نواحی صنعتی وضعیت بهتری دارد به طوری که تقریبا بیش از 50 درصد واحدهای آن فعال‌اند؛ برنامه اصلی ما در شهرک علی میرزایی ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز است چون خط تولید برخی از این واحدها بسیار مستهلک شده است و یا بازار تولید ندارند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان بیان کرد: واحدهای صنعتی استان قبل از اینکه به تولید ورود کنند باید نسبت به بازاریابی اقدام کنند وگرنه تولید و دپو آن در انبار بی‌فایده است.

انتهای پیام/ن

R41450/P1361/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسدیان پیش از ظهر سه شنبه در حالی که توسط امین اسدی سرپرست فرمانداری ملارد، سهراب خان رئیس منطقه یک سازمان بازرسی استان تهران و جمعی از مدیران استانی همراهی می‌شد، از دو واحد تولیدی ناحیه صنعتی «دهک» ملارد بازدید کرد.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در جریان این بازدید که بیش از سه ساعت به طول انجامید، بخش‌های مختلف این دو واحد که تولید کننده صنایع غذایی و مکمل‌های دارویی و ورزشی بودند، را مورد بازدید و سرکشی قرار داد.

در جریان این بازدید مدیران عامل واحدهای تولیدی توضیحات پیرامون مراحل تولیدات و برخی مشکلات و مسائل پیش رو ارائه دادند.

در ادامه این بازدیدها و در جلسه‌ای که به منظور بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات این دو واحد تولیدی برگزار شد، موارد و خواسته‌های مطرح شده از سوی مدیران این واحدهای تولیدی پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا در قالب مصوبه‌ای همراه با قید زمان اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

کد خبر 6099230

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته