Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

مهندس نسیم تربتی با اشاره به اینکه، سامانه  MDR آماده دریافت گزارشات مردمی و مراکز ارائه‌کننده خدمت در خصوص مشکلات کیفی برخی محصولات تجهیزات پزشکی است، گفت: در صورت محرز شدن مشکلات فنی در محصول از طریق این سامانه، توزیع آن محصول متوقف می شود و توزیع شده‌ها نیز جمع آوری می‌شوند تا بررسی های لازم انجام شود و اقدامات اصلاحی صورت پذیرذ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره مهندسی و نگهداری تجهیزات پزشکی افزود: علاوه بر این، پایش تجهیزات پزشکی در سطح عرضه از سوی کارشناسان اداره کل تجهیزات پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی هم انجام می‌شود. بنابراین مردم و کادر درمانی از کیفیت و استانداردبودن تجهیزات پزشکی موجود در سطح عرضه اطمینان خاطر داشته باشند؛ چرا که کارشناسان اداره کل تجهیزات پزشکی بصورت لحظه‌ای گزارشات رسیده از سامانه‌های آنلاین و برخط را مورد بررسی قرار داده و اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

تربتی در ادامه گفت: در حال حاضر براساس گزارشاتی که در سامانه  MDR (Medical Device Reporting) ثبت شده‌اند، مشکلات کیفی اعلام و گزارش شده برای تجهیزات پزشکی مورد استفاده در سطح کشور بسیار محدود است.

وی در پایان خاطرنشان کرد، علاوه بر دسترسی ایجاد شده برای تمامی موسسات پزشکی و عموم افراد جامعه جهت ثبت و گزارش مشکلات کیفی تجهیزات پزشکی در سامانه MDR، تولیدکنندگان داخلی و نمایندگان کمپانی‌های خارجی نیز باید  جهت اعلام فراخوان (Recall)های تجهیزات پزشکی خود به اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، از طریق سامانه مذکور اقدام کنند. همچنین کمپانی‌های سازنده خارجی نیز می‌توانند جزئیات فراخوان تجهیزات پزشکی ساخت خود را همراه با ذکر اقدام‌های اصلاحی متناظر به پست الکترونیکی Recall@imed.ir ارسال کنند.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی درمان سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، بخشدار سرولایت نیشابور گفت: اجرای طرح های مخابراتی در حوزه انتقال می‌ تواند زیر ساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی را در منطقه فراهم آورد.

 

باقر صدیقی افزود: با پیگیری های صورت گرفته و همکاری مدیریت مخابرات نیشابور، پوشش اینترنت نسل دوم به نسل چهارم (4G) در  روستاهای گردشگرپذیر کلیدر، خایسک و فهنه از توابع بخش سرولایت افزایش یافت.

 

وی ادامه داد: این افزایش به منظور بهبود کیفیت و عملکرد سرویس دیتا انجام و علاوه بر روستائیان عزیز، زائران و گردشگرانی که به این روستاها سفر می کنند از این خدمات بهره مند خواهند شد.

 

 صدیقی گفت: توسعه و تقویت پهنای باند اینترنت مخابرات، شرایط دسترسی سریعتر مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی، کاهش ترافیک، بهبود کیفیت و سرعت در انتقال داده ها را فراهم می سازد.

 

وی افزود: پارسال پهنای باند ورودی بخش سرولایت با نصب تجهیزات جدید از ۶۰۰MB به ۱۰GB افزایش یافت.

 

مدیرمخابرات نیشابور هم گفت: با نصب و راه اندازی تجهیزات تکنولوژی 4G بطور همزمان و در روز معلم، روستاهای کلیدر، خایسک و فهنه بخش سرولایت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتند.

 

مهندس موسی آبادی افزود: اعتبار هزینه شده در هر روستا با تجهیزات زیرساختی حدود ۱۱ میلیارد ریال است که بر اساس هزینه های سال قبل محاسبه و اعلام شده است.

دیگر خبرها

  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • رشد ۴۰.۷ درصدی ثبت قراردادهای اجاره در سامانه خودنویس/ مشکلات سامانه خودنویس رفع می‌شود
  • مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • وزارت راه: مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور