Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بابیان اینکه در دو سال گذشته بیش از ۱۵۰ پروژه بهداشتی ازجمله مرکز جامع سلامت، زیستگاه پزشک و ...به بهره‌برداری رسیده است، افزود: همه این پروژه‌ها با حمایت خیرین و هزینه‌های دولتی انجام‌شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ طاهر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی شامگاه جمعه در حاشیه آیین افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ روستای دستجان با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان گفت: ۴ بیمارستان در شهرستان‌های فراهان، خنداب، فاز دوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری و یک بیمارستان خصوصی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۵ درصدی پروژه احداث بیمارستان ۵۲۰ تخت خوابی حضرت ولیعصر(عج) اراک خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم تا ۱۵ ماه آینده به بهره‌برداری صد در صد برسانیم.

طاهر احمدی بابیان اینکه در دو سال گذشته بیش از ۱۵۰ پروژه بهداشتی ازجمله مرکز جامع سلامت، زیستگاه پزشک و ...به بهره‌برداری رسیده است، افزود: همه این پروژه‌ها با حمایت خیرین و هزینه‌های دولتی انجام‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از اجرای دو پروژه بزرگ دیگر توسط خیرین در سطح استان خبر داد و گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی اراک و بیمارستان جایگزین بیمارستان آیت‌الله طالقانی و همچنین یک مرکز با عنوان مرکز درمان بیماران سوختگی و سوانح پرتوی در حال ساخت است.

وی بیان کرد: تمامی پروژه‌های انجام‌شده دانشگاه علوم پزشکی استان بالغ‌بر ۲۰۰ میلیارد تومان توسط دولت و خیرین هزینه شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:

گسترش پایگاه‌های شهری و جاده‌ای اولویت کاری مرکز است

در ادامه بهرامی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اولویت کاری مرکز اورژانس پیش بیمارستانی در سال ۹۷ را گسترش پایگاه‌های شهری و جاده‌ای دانست و گفت: برای ساختمان و تجهیز این پایگاه بالغ‌بر ۶۵۰ میلیون ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی استان و خیرین هزینه شده است،  این پایگاه ۹ روستای منطقه را تحت پوشش خود قرار می‌دهد.

وی بابیان اینکه افتتاح پروژه پایگاه از ابتدای آذرماه کلید خورد، افزود: تاکنون ۸ مأموریت پیش بیمارستانی توسط این مرکز انجام‌شده است.

بهرامی افزود: افتتاح سه پایگاه اورژانس در اولویت کار بود که دو پایگاه در شهراب تفرش و آقداش خنداب به بهره‌برداری رسید و یک پایگاه هم در ماه آینده در روستای دینه کبوت بخش مرکزی اراک افتتاح خواهد شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۳۹ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی در سطح استان مرکزی برای مردم امدادرسانی و خدمات‌رسانی می‌کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان

  حبیب غزنوی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان اظهار کرد: این پایگاه از فروردین ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرد و کارکنان عملیاتی آن در همین مدت بیش از ۸۰ ماموریت موفق را به ثبت رسانده اند که امروز شاهد افتتاح رسمی اولین پایگاه اورژانس بانوان هستیم.

وی با اشاره به اینکه این پایگاه نخستین پایگاه اورژانس بانوان در استان سیستان و بلوچستان و پنجمین پایگاه اورژانس بانوان کشور است افزود: این پایگاه همه روزه از ساعت ۷ صبح الی ۱۹ در خدمت بانوان است که با ۴ کارشناس فوریت‌های پزشکی و پرستار فعالیت خود را آغاز کرده است.
به گفته دکتر غزنوی؛ طبیعتاً در استان پهناور سیستان وبلوچستان وجود تنها یک پایگاه اورژانس ویژه بانوان پاسخگو نخواهد بود و در تلاش هستیم تا در آینده‌ای نزدیک بر تعداد این پایگاه در استان بیفزاییم.
حمایت استانداری از ایجاد اورژانس بانوان
دکتر رضا شریفی؛ معاون سیاسی و اجتماعی استاندار نیز در این مراسم گفت: با توجه به ضرورت و نیاز استان در راستای افزایش پایگاه‌های اورژانس بانوان، استانداری سیستان و بلوچستان با تمام توان نسبت به تامین آمبولانس و فضای فیزیکی به منطور ایجاد این پایگاه‌ها اعلام آمادگی کرده و پای کار خواهد بود. 
دکتر عبدالرزاق؛ رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: روزانه بیش از هزار تماس با این مرکز گرفته می‌شود که به طور میانگین ۳۰ درصد تماس‌ها منجر به اعزام آمبولانس و عملیات امدادی می‌شود.
وی ادامه داد: متاسفانه حدود ۳۰ درصد تماس‌ها با اورژانس ۱۱۵ زاهدان را مزاحمت تلفنی شامل می‌شود که ضمن اتلاف وقت و هزینه، موجب می‌شود تا همکاران ما در خدمت رسانی به بیماران واقعی با مشکلات جدی مواجه شوند.
وی افزود: همه همکاران ما در اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تمام توان خود برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر و جلب رضایت مردم در تمامی نقاط به کار گرفته و خالصانه تلاش می‌کنند که امیدواریم در این مسیر سربلند بوده و مورد عنایت خداوند قرار بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی