Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجموعه داروخانه‌های دانشکده داروسازی و داروخانه‌های بیمارستانی گفت: ما اکنون در شرایط جنگی هستیم و لمس این مساله برای مسوولین سخت است.

محمدرضا روئینی رئیس مجموعه داروخانه‌های دانشکده داروسازی و داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه‌ها در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره قرض ۵۰۰ میلیون یورویی از صندوق ذخیره ارزی گفت: این ارز اختصاص داده شده برای توسعه صنایع داخلی در حوزه دارو که در فشار مالی قرار گرفتند، زیرا هم بخش خصوصی هم بخش دولتی بد‌های خود را پرداخت نکردند و این مبلغ بزرگی بود و شاید بتوانیم بگوییم حدود ۴۰ درصد گردش مالی در صنایع داروسازی داخلی مبحوس شده بود و واقعا این صنایه به معنای واقعی زمینگیر شدند فقط کار کردند برای اینکه باقی بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این کار هم اگر چه مقداری دیر بود، اما برای برپا نگه داشتن این صنایع چه خصوصی چه دولتی لازم بود، در باره باید بگوییم بحث دارو بیشتر به سازمان تامین اجتماعی مربوط می‌شود و تک تک مردم در این پول سهیم هستند و مسوولین وقت باید زودتر تدبیر می‌کردند تا این امر صورت بگیرد.

روئینی عنوان کرد: در چند وقت اخیر یه کرختی و لختی در مجموعه دارویی حاکم بود که اصلا خوشایند نبود حالا که این مصوبه ر. از نظام گرفته شده تا این پول به صنایع دارویی برگردد باید در جای مناسب خرج شود و حتی اگر قرار است به دست بیمه سلامت برسد باید در بخش بدهی‌های دارویی بیمه خرج شود که در اینجا درست مدیریت کردن را می‌طلبد.

رئیس مجموعه داروخانه‌های دانشکده داروسازی با بیان اینکه اگر بدهکاری‌های شرکت‌های داخلی پرداخت شود یکی از روش‌های خوب است تصریح کرد: متاسفانه من شنیدم که بیمه سلامت نمی‌خواهد این مبلغ را خرج بخش دارویی کند و امیدوارم اینگونه نباشد در حواقع این مساله چشم‌های بینا می‌خواهد و کسانی که تحرکات را پایش میکنن باید حواسشون باشه که صنعت دارو نزدیک ۲ سال است زمینگیر شده است.

وی ادامه داد: من گمان می‌کنم شاید یک ضعف‌هایی هم در وزارت بهداشت سیستم را به سمت واردات سوق می‌داد، زمین خوردن صنعت دارو یک تا دو سال طول می‌کشد تا دوباره رونق بگیرد، من مخالف واردات نیستم، اما اوصل واردات نباید سدی در مقابل توسعه باشد واردات باید نیاز‌های تولید را برطرف کند و در راستای آن باشد.

روئینی بیان کرد: واردات دارو اگر درست مدیریت شود موجب رونق صنایع داروسازی می‌شود، اما اینکه دست‌هایی صنایع داخلی را زمینگیر بکنند که واردات را توسعه بدهند اشتباه است، آن جایی که ما خودمان می‌توانیم تولید کننده باشیم واردات خطرناک است و متاسفانه در وزارت بهداشت دارن صنعت دارو را به این سمت هول می‌دهند.

وی اضافه کرد: برخی از دارو‌ها هست که ما یا توان علمی تولید را نداریم یا کلا اقتصادی نیست که در کشور تولید شود واردات این شکل خوب است، واردات اگر درست مدیریت هم شود سازنده هم می‌تواند باشد، اما اگر مدیریت نشود شیرینی مالی واردات به صنعت ما ضربه خواهد زد و این جهت دار بودن خوشایند نخواهد بود.

رئیس مجموعه داروخانه‌های دانشکده داروسازی گفت: سازمان‌های بیمه گر بدهی‌های بزرگی به صنعت دارو سازی دارند این سازمان‌های بیمه گر هستند که باید فکر کنند تا راه باز پس دهی پول به صندوق ذخیره ارزی را پیدا کنند و حق ندارد فشار گردش مالی خودشان را به صنعت داروسازی وارد کنند.

وی افزود: بیمه‌ها به روشنی یه صنعت داروسازی ظلم می‌کنند و اگر مدیریت هوشمندی بود گریبانشان را می‌گرفت که با خسارت را هم تامین بکنند و باید خودشان تصمیم بگیرند که این پول را چگونه برگردانند، این مساله به نفع مردم است، زیرا صنعت داروسازی سرپا می‌ماند و واردات صورت نمی‌کند از همین رو دارو نیز گران نمی‌شود.

روئینی گفت: اینکه می‌گوییم باید این پول به صنعت داروسازی تعلق بگیرد به خاطر مردم است، زیرا اگر چنین نباشد واردات بی رویه صورت می‌گیرد و کم کم مردم برای تهیه دارو باید پول‌های گزافی را پرداخت کنند در غیر این صورت که شما این صنعت را از بین بردین که بردین این مردم هستند که ضررر می‌کنند.

ما اکنون در شرایط جنگی هستیم و لمس این مساله برای مسوولین سخت است، ما یه گردان یا تیپ جنگی هستیم که در آتش محاصره قرار گرفتیم و انتظار کمک داریم، اما متاسفانه ۲ ماه است این کمک هنوز به داروساز‌ها نرسیده است و در آستانه نابودی هستند و من واقعا نمیدانم که حرف مقام معظم رهبری ۲ ماه است که روی زمین مانده و این مبلغ هنوز معلوم نیست که کجا است و این رفتار‌ها نه ادبیات و نه رویکرد جنگی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صنعت داروسازی واردات دارو محاصره دارو داروسازی در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، محمد مخبر معاون اول رییس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارایه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم