Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دولت چین روز شنبه در بیانیه ای که وبسایت شورای دولتی منتشر کرده است، اعلام کرد تعرفه هایی که پیشتر برای خودروهای آمریکایی افزایش یافته بود برای سه ماه آینده بار دیگر به 15 درصد بر می گردد.

چین در جریان اوجگیری جنگ تجاری دو کشور در ماه جولای امسال و در اولین دور افزایش تعرفه ها اعلام کرد که تعرفه روی خودروهای وارداتی از آمریکا را از 15 درصد به 40 درصد افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واکنش به کاهش تعرفه ها، شرکت خودروسازی تسلا آمریکا که بخش بزرگی از بازار چین را در اختیار گرفته فورا با انتشار بیانیه ای در پایگاه اینترنتی اش در چین اعلام کرد که کاهش تعرفه باعث می شود تا خودروهای فروشی این کشور با قیمت کمتری در اختیار خریداران قرار گیرد و برای برخی از مدل ها این کاهش قیمت تا بیش از 12 هزار دلار خواهد بود.

وقتی که تعرفه های چین بر روی خودروهای آمریکایی افزایش یافت برخی از آنها از جمله تسلا قیمت خودروهای فروشی در بازار چین را تا 20 درصد بالا بردند.

دولت چین در بیانیه خود آورده است برای بهبود شرایط و کاستن از تنش های تجاری میزان تعرفه بار دیگر مانند قبل تا 15 درصد خواهد بود و تعرفه مذکور از روز اول سال آینده میلادی اجرایی می شود.

این مثبت ترین گام چین در قبال آمریکا و در جریان مذاکرات تجاری دو کشور پس از آتش بس آنها در ماه جاری میلادی و بعد از آن است که پکن اعلام کرد برای اولین بار از ماه جولای به این طرف تا 2 میلیون تن دانه های روغنی از آمریکا از ابتدای سال آینده میلادی خریداری خواهد کرد.

در سال 2017 میلادی چین نزدیک به 254 هزار دستگاه خودرو از آمریکا وارد کرد که معادل حدود 22 درصد از کل خودروهای وارداتی چین از کشورهای دیگر محسوب می شود.

شن دینگلی از کارشناسان دانشگاه فودان در شهر شانگهای در شرق چین می گوید که با کاهش تعرفه ها بازار خودرو چین برای خودروسازان آمریکایی جذابتر نیز خواهد شد.

با این حال، ترامپ روز گذشته در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اظهار داشت اگرچه چین تعرفه های خود بر خودروهای آمریکایی را از 40 درصد به 15 درصد کاهش داده است، اما این میزان هنوز غیرقابل پذیرش است.

وی در ادامه گفت برای آن که بتوان یک توافقنامه تجاری بین دو کشور حاصل کرد، ضرورت دارد که چین امتیازات بیشتری بدهد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جنگ دلار پکن خودرو خودروسازان مصاحبه شبکه تلویزیونی چین تعرفه خودروهای آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد
  • ۱۲ لیفتراک قاچاق در سمیرم کشف شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد