Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی کمالی‌پور صبح شنبه در جلسه شورای اداری استان کرمان با اشاره به این که حال استان خراب است بیان داشت: حال استان‌مان خوب نیست ما در بین مردم نباید اشاعه یاس و نامیدی داشته باشیم اما وظیفه داریم بین خودمان مباحث مهم را مطرح کنیم و برایشان راه حلی بیابیم.

وی افزود: زنجیره منابع در استان کرمان در حال نابودیست؛ کرمان در حوزه آب، جزو بحرانی‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود که نتیجه مدیریت ناصحیح و منظومه‌ای از چاه‌های غیر مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: کنترل منابع آبی به عنوان متولیان امر از دستمان خارج شده است همچنین در حوزه خاک و مسائل زیست محیطی نیز استان کرمان حال خوبی ندارد و ۳۳ درصد از ریزگردها متعلق به استان ماست و مردم خاک تنفس می‌کنند.

وی تصریح کرد: آلودگی خاک و خشکیدگی تالاب‌ها هر یک به عنوان زنگ خطری برای ما به صدا درآمده است همچنین هجوم نامتعادل بشر به عرصه‌های طبیعی و استفاده ناصحیح از این منابع مشکل را چند برابر کرده است.

کمالی‌پور ابراز داشت: امروز در استان کرمان شاهد قاچاق سوخت، دام و ... هستیم؛ امنیت غذایی ما نامناسب معرفی شده و در مجموع حال کرمان خوب نیست.

رشد ۱۱.۵ درصدی آمار بیکاری در کرمان

وی ادامه داد: امیدواریم استاندار و همه مسئولان و مدیران اجرایی در جهت رفع این دغدغه تلاش کنند زیرا در استان بر طبق آمار ۱۱.۵ درصد رشد بیکاری اعلام شده است.

کمالی‌پور گفت: در حوزه دولت الکترونیک و توسعه فناوری باید مزایایی داشته باشد و برای این که به صورت خوب شکل بگیرد شرح وظایفی تعیین شود از جمله کوچک شدن دولت، تجمیع اطلاعات و کاهش فساد اقتصادی، حال باید از خودمان بپرسیم آیا به این نتیجه رسیدیم و چند درصد از آن محقق شده است.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: ۸۰ درصد از مناطق روستایی ما فاقد هر گونه پوشش ارتباطی هستند. حداقل در حوزه من هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی فاقد خطوط ارتباطی قرار دارد.

وی افزود: آمار و ارقام نمی‌تواند گره‌گشای مشکلات مردم باشند و باید در عمل اقدام کنیم از مسئولان می‌خواهم نگاه پرمهرشان را به مردم جنوب عمیق‌تر کنند.

کد خبر 4485316

منبع: مهر

کلیدواژه: بیکاری جلسه شورای اداری جیرفت عنبرآباد مجمع نمایندگان استان کرمان کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۱۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین در نشست فعالان محلات استان افزود: روش و رویه پرداخت به مسائل توسط مردم یکی از رویه‌های اصلی دولت است و رهبر معظم انقلاب هم بار‌ها و بار‌ها حوزه مردم و ایجاد حلقه‌های میانی را مورد توجه و تاکید قرار داده و این مهم را حتی در اقتصاد که مقوله پیچیده‌تر و تکنیکی تری است مطرح می‌کند.   استاندار اضافه کرد: تصدی گری توسط دولت در برخی از موضوعات از جمله موضوعات اجتماعی باعث گرفتاری‌هایی می‌شود و گرفتاری‌هایی را ایجاد می‌کند، در وهله نخست مردم فکر می‌کنند با ورود دولت نقشی ندارند و دوما دولت متصدی خوبی در این زمینه نیست و برخی اوقات مشکلات را بیشتر می‌کند.   نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: دولت سیزدهم تمام تلاش خود را می‌کند تا در حد مقدورات و امکانات برای پرداخت مسائل اقدامات لازم را انجام دهد و این موضوعات در کانون توجه دولت سیزدهم است ولی حوزه‌های اجتماعی و حوزه‌های زیرساختی نیازمند بودجه‌های زیادی است که تمامی آنها در توان دولت نیست و باید با هم افزایی دولتی و مردمی مشکلات را برطرف کرد.   وی افزود: استان قزوین به صورت مصداقی اقدامات متعددی را برای کاهش مشکلات اجتماعی انجام داده است که از جمله مهم‌ترین آنها راه اندازی کمپ ماده ۱۶ است، موضوعی که برخی از معضلات اجتماعی را کاهش داده و باید در سطح استان توسعه پیدا کند.   اعلایی گفت: حل مسائل کانون‌های مشکل آفرین اجتماعی در دستور کار مجموعه مدیریتی استان قرار دارد و خدمت گذران با همدلی و همراهی تمام تلاش خود را می‌کنند تا این مشکلات کاهش یابد.

 

دیگر خبرها

  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد از مردم؛ اوضاع خراب است!
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • ۲۰۲ روز جنگ غزه به روایت آمار و ارقام
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • حل مشکلات مردم در حوزه مسکن یک تکلیف شرعی است
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • همدلی نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر