Web Analytics Made Easy - Statcounter

این‌که با الحاق به FATF مبادلات گران و یا ارزان می‌شود را هیچ‌گاه نمایندگان دولت در جلسات کارشناسی مطرح نکردند و تمامی صحبت‌ها بیشتر ناظر بر دفع ضرر بود، لذا اگر گزارشی در این باره وجود دارد لازم است به کمیسیون امنیت ملی به عنوان متولی بررسی CFT داده شود

حشمت الله فلاحت پیشه، رییس کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که نباید FATF به موضوع اختلافی در کشور تبدیل شود، اظهار کرد: منتقدان به FATF دغدغه امنیت ملی را دارند که باید آنها را قانع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به صحبت‌های اخیر رییس جمهور درباره مخالفان پیوستن به گروه اقدام ویژه مالی (FATF)، گفت: نباید FATF تبدیل به موضوع اختلافی در کشور شود.

وی افزود: ما تلاش کردیم در حرکت اجماعی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) به عنوان بخش مهمی از 41 سوال FATF را با حضور تمامی دستگاه‌ها و مسئولان مربوطه بررسی کنیم؛ حتی در زمان رفع ایرادهای شورای نگهبان هم این روال را در پیش گرفتیم.

حق ایرانی‌ها در برجام نادیده گرفته شد

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: اعتقادم بر آن است که بخش اعظمی از منتقدان به CFT و FATF کسانی هستند که دید واقع‌گرایانه دارند. کما این‌که نگاه‌های توام با انتقاد نسبت به FATF بعد از برجام جدی‌تر شد، چون حق ایرانی‌ها به صورت آشکار در برجام نادیده گرفته شد. برجام از معدود توافقات بین‌المللی ایران بعد از انقلاب بود که با بازیگران مختلف و در راس آن آمریکا منعقد گردید.

آمریکا در برجام کارشکنی کرد و اروپا نتوانست کاری کند

فلاحت‌پیشه ادامه داد: آمریکا در برجام نشان داد که اعتماد به این کشور نتیجه لازم را نداد. آمریکا کارشکنی کرد و از طرف دیگر کشورهای دیگر به خصوص اروپایی‌ها هم به تنهایی نتوانستند کاری انجام دهند، همه این روند باعث شد که ما حق‌شرط‌های قوی را در CFT لحاظ کنیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: براین اساس دلیلی ندارد موضوعی که دارای راهکار قانون‌گذاری است تبدیل به امر اختلافی شود رییس جمهور هم نباید در قبال این مسائل وارد فضای اختلافی شود و به گونه تحقیرآمیز با منتقدان رفتار شود. منتقدان نظرات خاص خود را دارند که باید آنها را قانع کرد نه این‌که با آنها با تحقیر صحبت کرد.

رییس کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: منتقدان FATF تجربه برجام را در مقابل خود دارند که ایران تعدیل‌ها و تاخیرهایی در برنامه هسته‌ای اش را انجام داد، اما به حقوق خود نرسید، لذا منتقدان دغدغه‌ای نسبت به FATF داشته که در این شرایط باید فارغ از فضای تقابلی به صورت اجماعی کار را پیش ببریم.

فلاحت‌پیشه اضافه کرد: بنده نشنیده‌ام که تاکنون کسی بگوید با FATF اسلام زیر سوال می‌رود، ولی این را می‌دانم که نقادان نسبت به امنیت و منافع ملی دغدغه داشتند که ما هم با همین نگاه یکسری شروط و حق تحفظ‌ها را در CFT لحاظ کردیم تا این دغدغه‌ها رفع شود.

وی در پایان اظهار کرد: این‌که با الحاق به FATF مبادلات گران و یا ارزان می‌شود را هیچ‌گاه نمایندگان دولت در جلسات کارشناسی مطرح نکردند و تمامی صحبت‌ها بیشتر ناظر بر دفع ضرر بود، لذا اگر گزارشی در این باره وجود دارد لازم است به کمیسیون امنیت ملی به عنوان متولی بررسی CFT داده شود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد

علی محمدی روز یکشنبه اظهار کرد: لرستان دارای ۶۶ هزار و ۵۲۵ پروانه صنفی معتبر است و بر اساس حکم تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت جاری، به الکترونیکی (شناسه‌ یکتا) تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه لرستان بالاترین درصد تبدیل مجوزهای کاغذی را در کشور دارد تصریح کرد: پس از مهلت تعیین شده، کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

وی افزود: همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب و کارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور به نشانی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد.

محمدی بیان کرد: متقاضیان می توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها mojavez.ir، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) را دریافت کنند.

وی افزود: تاکنون ۴۷۷ هزار مجوز کاغذی در کشور به الکترونیکی تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • جهش تولید با کارگران بدون دغدغه معیشتی محقق می‌شود