Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی وزارت علوم در خصوص برنامه جدید وزارت علوم در هفته پژوهش گفت: از دانشگاه‌ها درخواست شده تا درب‌های دانشگاه را به روی دانش‌آموزان باز کنند؛ زیرا این فرصت می‌تواند تصویر مهم و انگیزه را برای آنان فراهم سازد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود برومند، معاون پژوهشی وزارت علوم در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران کشور که صبح امروز در مدرسه یاس نبی برگزار شد، گفت: امروزه پژوهش از مدرسه آغاز می‌شود که ما نیز در این هفته انتظاراتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پژوهش یک فرهنگ است که ما باید برای رشد آن تلاش کنیم و از پژوهشگران تقدیر کنیم.

وی در ادامه گفت: روز اول هفته پژوهش را در مدرسه آغاز می‌کنیم؛ زیرا برای ما مهم است که مدرسه‌ها پژوهش محور اداره شوند، زیرا دانش آموزان با کارآفرینی و تخصص‌های خود می‌توانند تولید ثروت ملی کنند، زیرا نگاه آن‌ها با نگاه دیگر افراد به جامعه بسیار متفاوت است و آنان برای حل مشکلات راه حل‌هایی را پیدا می‌کنند؛ در حالی که بسیاری از آنان را نمی‌شناسیم، اما آنان همواره به تلاش خود ادامه می‌دهند که برخی از آن‌ها امروزه در دانشگاه‌ها مشغول تحصیل هستند.

برومند همچنین افزود: ممکن است بسیاری از افراد را در طول زندگی به فراموشی بسپاریم، اما معلمین نقش تامین کننده‌ای را در جامعه ایفا می‌کنند و ما نیز آنان را فراموش نمی‌کنیم ما امروزه باید به دنبال افرادی باشیم که ریسک پذیر و کار‌های تیمی را غنیمت بشمارند و با دیگران به دنبال راه حل‌ها باشند که این حرکت باید از مدارس آغاز شود، زیرا مدارس شکل دهنده این افراد هستند.

معاون پژوهشی وزارت علوم در خصوص برنامه جدید وزارت علوم در هفته پژوهش تصریح کرد: از دانشگاه‌ها درخواست شده تا درب‌های دانشگاه را به روی دانش آموزان باز کنند، زیرا این فرصت می‌تواند تصویر مهم و انگیزه را برای آنان فراهم سازد. همچنین دانشگاه‌ها با هماهنگی آموزش و پرورش و صلاحدید مسئولان باید این فرصت را برای دانش آموزان فراهم کند تا دانش آموزان از این فرصت بهره ببرند.

وی در ادامه گفت: امروزه وزارت علوم و آموزش و پرورش باید در جهت هم افزایی با یکدیگر همکاری کنند. همچنین آموزش در مدارس نیازمند بازنگری اساسی است، زیرا آموزش و پژوهش از یکدیگر جدا نیستند و افراد در آموزش، پژوهش نیز می‌کنند. همچنین لازم است که دانش آموزان در کنار حل مسائل به تجزیه و تحلیل منطقی بپردازند تا بتوانند حقایق را از اطلاعات خارج کنند.

برومند تقسیم کار ملی را وظیفه وزارت علوم و آموزش و پرورش دانست و گفت: تقسیم کار ملی وظیفه این دو وزارت است و ما باید تلاش‌های بسیاری در این زمینه کنیم و امروز بسیار خرسندیم که از پژوهشگران تقدیر می‌کنیم.

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: ما از دانش آموزان کارآفرین استقبال می‌کنیم و طی دو ماه گذشته در مقطع دانش آموزی و دانشجویی مسابقه‌ای برگزار شد که نتایج خوبی برای ما داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارآفرین برومند پژوهشگران تجلیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۱۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود