Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

کمتر از 20 روز دیگر تیم ملی فوتبال ایران باید در مسابقات جام ملت‌های آسیا به مصاف رقبای خود برود اما به نظر می‌رسد شرایط خاصی بر اردوی تیم ملی فوتبال حاکم است.

شاگردان کارلوس کی‌روش که در اردوی گذشته تیم ملی از کمبودها و عدم توجه به تیم ملی ابراز نگرانی کرده بودند این روزها در کمپ تیم‌های ملی درست مثل مردان دور افتاده از وطن، تمرین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی به شرایط ملی پوشان دقت می‌کنیم (آن هم در شرایطی که مسابقات جام ملت‌های آسیا نزدیک است) به تنهایی تیم ملی بیشتر پی می‌بریم.

در این بین برخی اختلافات بین مربیان و باشگاه‌ها  وجود داشت اما با همه این شرایط این انتظار از مدیران ورزش کشور می‌رود که تیم ملی را در آستانه مسابقاتی مهم تنها نگذاشته و به خواسته‌های کادر فنی و بازیکنان گوش کنند که این خواسته چندان زیادی نیست. طبیعتا وقتی ملی پوشان فوتبال کشور چندی پیش از بی توجهی‌ها بعد از جام جهانی گلایه کردند برخورد قهری با آنها راهکار مناسبی نیست و این انتقاد به مسئولان وزارت ورزش و جوانان که این روزها درگیری برگزاری مجمع‌های مختلف هستند وارد است که ملی‌پوشان فوتبال هم بخشی از ورزش همین مرز و بوم هستند.

تصاویر زیر نشاندهنده سوت و کوری تمرینات و آماده سازی تیم ملی در آستانه جام ملت‌های آسیا است(البته هنوز ملی‌پوشان کامل در اردو  حاضر نشده‌اند) و از طرفی امروز خبر آمد که قرار است با یک تابلوفرش از کارلوس کی‌روش تقدیر شود! در اینکه شاید کی‌روش نیازی به تقدیر فدراسیون با یک تخته فرش ندارد شکی وجود ندارد اما آیا قرار است تیم ملی در آستانه جام ملت‌ها با این شیوه راهی جام ملت‌ها شود؟

بد نیست مدیران ورزش کشور از وزیر ورزش گرفته تا ... که مطمئنا در روزهای آغاز جام ملت‌های آسیا مرتب پیام‌های موفقیت آمیز برای ملی‌پوشان ارسال می‌کنند همین حالا وارد عمل شده و اجازه ندهند تیم ملی با روحیه خالی راهی مسابقات شود.

 تیم ملی فوتبال ایران در اولین دیدار خود در جام ملت‌های آسیا روز 17 دی ماه به مصاف یمن می‌رود.

انتهای پیام/ا

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام

یک تابلو نقاشی اثر «گوستاو کلیمت»، نقاش برجسته اتریشی که گمان می‌رفت از مدت‌ها قبل گم شده است، در یک حراجی به قیمت ده‌ها میلیون دلار به فروش رسید.

به گزارش ایسنا، «پرتره خانم لیزر» اثر «گوستاو کلیمت»‌ که در حقیقت تابلو نقاشی از تصویر یک زن جوان است که به علت درگذشت «کلیمت» ناتمام باقی ماند، در جریان حراجی که روز چهارشنبه برگزار شد، به‌رغم حاشیه‌هایی درباره موضوع و تاریخچه آن به قیمت ۳۲ میلیون دلار معادل ۳۰ میلیون یورو فروخته شد.

«رویترز» نوشت، این تابلو نقاشی که در ماه ژانویه و پیش از مزایده به نمایش گذاشته شده بود، درحالی مدت‌ها به عنوان یک اثر هنری گمشده در نظر گرفته می‌شد که در حقیقت چندین دهه در یک ویلای خصوصی واقع در وین نگهداری می‌شد. کارشناسان پیش از مزایده این اثر ارزش آن را بین ۳۰ الی ۵۰ میلیون دلار برآورد کرده بودند.

در این نقاشی یک سوژه احتمالاً نوجوان در لباس فیروزه‌ای و یک بالپوش گلدار با چشم‌های قهوه‌ای نافذ و موهای تیره و مجعد به همراه پس‌زمینه‌ای سرخ به تصویر کشیده است.

کاتالوگ‌های اخیر آثار کلیمت (۲۰۰۷ و ۲۰۱۲) موضوع این نقاشی پرتره را دختری ۱۸ ساله به نام مارگارت کنستانس لیزر (متولد ۱۸۹۹) دختر صنعتگر بزرگ آدولف لیزر، معرفی می‌کند. تحقیقات جدیدی که توسط خانه حراج وین انجام شده اکنون نشان می‌دهد که دو عضو دیگر از خانواده لیزر ممکن است به عنوان سوژه کلیمت به کار گرفته شده باشند: هلن لیزر (متولد ۱۸۹۸)، دختر بزرگ هنریت آمالی لیزر-لاندو و جاستوس لیزر و دختر کوچکتر آنها آنی لیزر (متولد ۱۹۰۱). خانواده لیزر متعلق به جامعه طبقه رده بالای وین و از حامیان مشهور گوستاو کلیمنت مدرنیست مشهور اتریشی بودند.

کلیمت احتمالا این نقاشی پرتره را در سال ۱۹۱۷، تنها یک سال قبل از مرگش بر اثر سکته مغزی، آغاز کرد. اینکه وقتی این نقاشی در استودیوی «کلمیت» بود و چه اتفاقی برای آن نقاشی پس از مرگ کلیمت در سال ۱۹۱۸ افتاد، مشخص نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدیو) حمایت ملی‌پوشان فوتبال از تیم ملی فوتسال
  • حمایت ملی‌پوشان فوتبال از تیم ملی فوتسال + فیلم
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • کیومرث هاشمی مهمان ویژه فینال/ وزیر ورزش کنار ملی‌پوشان ایران
  • تیم فوتبال سپاهان راهی یک چهارم نهایی شد
  • ملی‌پوشان دختر فوتبال ایران، تاجیکستان را گلباران‌کردند
  • دو جام برای ملی پوشان و درخشش یک گلزن در ژاپن/شانس به طارمی برگشت
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ملی‌پوشان ووشو
  • بازدید معاون وزیر ورزش از اردوی ملی‌پوشان جوجیتسو
  • سپیدپوشان ملوان میزبان نارنجی پوشان سایپا