Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@05:22:01 GMT

تاکید سفیر اندونزی بر همکاری های گردشگری دو کشور

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۳۴۱۵

تاکید سفیر اندونزی بر همکاری های گردشگری دو کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، اوکتاویان علیم الدین سفیر اندونزی در ایران که در ضیافت آغازین دوره آموزشی تشریفات و پذیرایی سخن می‌گفت، با اشاره به تجربه‌های خود در مورد رستوران‌های ایرانی که تلاش کرده‌اند تا هویت خاص خود را حفظ کنند و پذیرایی متفاوتی از میهمانان خود داشته باشند، آن‌ها را مکان‌هایی جذاب برای دیدار خارجی‌ها دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد که آنچه برای مردم اهمیت دارد، کیفیت غذاست نه کمیت آن و برگزاری نشست‌های تخصصی درزمینهٔ غذا و پذیرایی می‌تواند به تبادل تجربیات میان متخصصان دو کشور درزمینهٔ شناخت، معرفی و بازاریابی غذاهای ایران و اندونزی کمک کند.

سفیر اندونزی در ایران با اشاره به اینکه حمایت‌ها و همکاری‌های این حوزه‌ها می‌تواند در سطوحی بالاتر, بین وزارت توریسم اندونزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز انجام شود.

وی توجه به تبادلات  تجربیات در حوزه خوراک، تشریفات و پذیرایی را ازجمله بندهای  جدید تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های گردشگری میان مراکز علمی دو کشور،عنوان کرد.

علیم الدین همچنین بر ادامه و گسترش همکاری‌های حوزه کشاورزی میان دو کشور  تأکید کرد و افزود:  خرمای ایران یک محصول شناخته‌شده در میان مردم اندونزی است و این اتفاق می‌تواند در مورد دیگر محصولات کشاورزی ایران مثل زعفران، پسته و ... بیافتد همان‌طور که ایرانی‌ها نیز می‌توانند از ادویه‌های اندونزی استفاده کنند یا میوه‌هایی مثل موز که موردعلاقه ایرانی‌هاست و یا دیگر میوه‌های استوایی ... 

بنابراین وقتی از کشاورزی، تجارت و گردشگری صحبت می‌کنیم باید روی ترکیب آن‌ها باهم نیز تمرکز کنیم و با گسترش ارتباطات بین سازمان‌ها، مراکز علمی مرتبط و وزارتخانه‌ها، علم خوراک و تغذیه را به‌عنوان یکی از زمینه‌های اصلی همکاری قرار دهیم.

 در ادامه این نشست علی زمانی استاد دانشگاه و دبیر علمی ایده بازار صنعت خوراک و نوشابه در دانشگاه امیرکبیر نیز با تأکید بر همکاری‌های مشترک گفت: ایران و اندونزی دو کشور مسلمان هستند و می‌توانیم با تأکید بر اشتراکات فرهنگی تعاملاتمان را گسترش دهیم.

علی زمانی در  حاشیه این نشست گفت: متأسفانه ما در تربیت نیروی انسانی متخصص در ارائه خدمات گردشگری فاصله زیادی با استاندارهای جهانی داریم، سال‌هاست که مؤسسات آموزشی و دانشگاه‌های ما روی موضوع  نوشیدنی و خوراک کار می‌کنند بی‌آنکه توجهی به موضوع مهمانداری و مهمان‌نوازی داشته باشیم.

وی افزود: هرچند که در سال‌های اخیر تلاش‌های برای آموزش نیروی انسانی انجام‌شده ولی  به‌ندرت شاهد برگزاری سمینارها و دوره‌های آموزشی مرتبط با آشپزی و پذیرایی با همکاری یک دانشگاه‌های خارجی در ایران بوده و هستیم.

علی زمانی درباره نحوه پذیرایی هتل‌ها و رستوران‌ها گفت: نیروهای خدماتی گردشگری کشور هنوز نمی‌دانند که منظور از پذیرایی چیست؟ ازآنجاکه آموزش‌های استانداردی در این خصوص انجام نمی‌شود، افراد با حداقل دانش پذیرایی با میهمانان مواجه می‌شوند و با برداشت شخصی خود با میهمان رفتار می‌کنند، درحالی‌که برای تک‌تک رفتارهای نیروهای خدماتی قواعد و استاندارهایی علمی وجود دارد.

وی افزود:  غذاهای اقوام سفرای فرهنگی کشورهاست. ما با این منابع و فرهنگ غنی در این زمینه بسیار عقب هستیم و توسعه بدون آموزش امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی افزود: تلاش ما این است بتوانیم با استفاده از تجارب خوب کشور اندونزی دانش خود درزمینهٔ خوراک، نوشابه، تشریفات و پذیرایی را مطابق با استانداردهای جهانی توسعه داده و اطلاعاتمان را به‌روز کنیم.گفته علی زمانی این دوره به مدت هفت روز در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار می‌شود و طی آن دانشجویان با موضوعات روز «تشریفات و پذیرایی» و «مدیریت توسعه مهمانداری و سرویس» آشنا خواهند شد.

کد خبر 4485429 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: اندونزی گردشگری مواد خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان

سفیر چین در افغانستان روابط دیپلماتیک و همکاری‌ اقتصادی پکن و کابل را مثبت ارزیابی کرد.

ژائو شینگ در دیدار با ملا یعقوب مجاهد وزیر دفاع سرپرست طالبان گفت: پکن با سیاست مداخله نکردن [در امور داخلی]، به روابط تاریخی خود با افغانستان ادامه می‌دهد.

وی افزود: افغانستان و چین اشتراکات واضحی دارند و ما ضمن تقویت و حفظ روابط دو کشور، از سرمایه گذاری ها و پروژه‌های اقتصادی پکن در افغانستان حمایت می‌کنیم.

ژائو شینگ تاکید کرد پکن در زمینه‌های تجارتی، اقتصادی و سایر بخش‌ها با کابل همکاری می‌کند.

سفیر چین در این دیدار تحکیم امنیت سراسری در افغانستان را فرصت خوبی برای همکاری تجاری و اقتصادی ارزیابی کرده است.

این در حالی است که پیش از این مقامات کشور چین در تکمیل و آغاز پروژه‌های مختلف در افغانستان ابراز همکاری کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • واکنش ایران به ادعای مجدد کویت درباره میدان آرش
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • واکنش ایران به بیانیه امیر کویت در سفر به مصر درباره میدان آرش
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد