Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@05:05:26 GMT

رانت واردات کالا، تولید داخل را نابود کرده است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۴۴۰۳

رانت واردات کالا، تولید داخل را نابود کرده است

عضو هیئت‌رئیسه مجلس با تأکید بر وجود رانت واردات در کشور گفت: وجود رانت‌های وارداتی در کشور کالای ایرانی را نابود کرده است، حقیقت این بوده واردکنندگان رانت خوار کالا به بخش‌های دولتی بسیار نزدیک‌تر از صادرکنندگان هستند. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، احمد امیرآبادی فراهانی ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در بحث حمایت از کالای ایرانی چند مشکل اساسی وجود دارد که نخست آن اراده دولت و مجلس بوده که معلوم نیست تا چه اندازه اعتقادی به این اصل و شعار مهم در بین این دو نهاد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از رویه بانک مرکزی در شکل و نحوه واگذاری ارز برای واردات کالا به کشور افزود: زمانی که بانک مرکزی بیشترین ارز را برای تخصیص در بخش‌های غیر تولیدی قرار می‌دهد نباید انتظار درستی از حمایت از کالای ایرانی داشته باشیم.

مشکل معارضین احداث فرودگاه قم برطرف شدانتقاد معاون استاندار قم از روند تخریب باغات و افزایش حاشیه‌نشینی در قم10900 شغل در استان قم ایجاد شد

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر وجود رانت واردات در کشور تصریح کرد: وجود رانت‌های وارداتی در  کشور کالای ایرانی را نابود کرده است، حقیقت این بوده واردکنندگان کالا به بخش‌های دولتی بسیار نزدیک‌تر صادرکنندگان هستند.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم‌حمایت لازم از تولید ساخت داخل ابراز کرد: در کشورهای متمدن و بزرگ دنیا هزینه‌های تولید به دلیل حمایت‌های دولتی به‌شدت کاهش پیداکرده و دولت بیشترین تسهیلات ممکن را به این بخش‌ها ارائه می‌دهد.

امیرآبادی قوانین دست‌وپا گیر را یکی از عوامل و موانع مهم تولید در کشور دانست و بیان کرد: در کشور قوانین و روند اداری هرکدام به‌نوبه خود مانعی برای افزایش هزینه تمام‌شده تولیدات داخلی و افزایش سرسام‌آور هزینه‌های تمام‌شده می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر بسیار از انبارهای بنادر کشور پر از کالا و محصولات ایرانی است اما به دلیل قوانین و مقررات دست‌وپا عملاً کالای ایرانی در حال نابودی و از دست رفتن است، برای رونق و توسعه کالای ایرانی حداقل باید تا 5 سال هیچ قانون دست‌وپا و مشل آفرین در مبحث تولید و اشتغال تصویب نشود.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت بانک‌ها در رونق تولید و اشتغال خاطرنشان کرد: تا زمانی که بانک‌های استان به مسئله تولید و بازاریابی وارد نشوند، تولید و اشتغال داستان در روال قابل قبولی قرار نمی‌گیرد.

امیرآبادی ادامه داد: شکل کنونی اجرای قانون هوای پاک به‌هیچ‌وجه مفید نیست چراکه ناظر محیط‌زیست مستقر در واحدهای تولیدکننده و آلاینده عملاً به یکی از کارمندان صاحب کارخانه تبدیل‌شده و مجبور است برای حفظ شغل خود طبق خواسته‌های واحدهای تولیدی فعالیت کند.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت از آفریقا به کشور

محمد صادق قنادزاده امروز در حاشیه نشست دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در جمع خبرنگاران، گفت: مذاکرات تجارت آزاد با کشور پاکستان آغاز شده است، تاکنون ۴ دوره مذاکره داشته‌ایم و قبل از سفر رئیس جمهور به این کشور در خصوص مذاکرات تجارت آزاد تبادل فهرست و سند کرده‌ایم و در انتظار هستیم تا طرف پاکستانی پاسخ دهد.

وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشورهای آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشورهای مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • کشف کالای خارجی قاچاق در یک منزل مسکونی در امیدیه
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • آتش سوزی در انبار کالا در جنوب تهران
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!