Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- سرپرست مرکز ارتباطات شهرداري تهران گفت:خبرنگاران حوزه محيط زيست، ميراث فرهنگي و گردشگري نيز مي‌توانند در اين جشنواره شرکت کنند .
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري آريا، پوريا سوري در نشستي خبري با تشريح جزئيات سومين جشنواره رسانه‌هاي شهري، اظهار داشت:با توجه به تأکيد شهردار تهران براهميت ميراث فرهنگي و زيست طبيعي شهر جايزه ويژه را در اين بخش پيش بيني کرده‌ايم و  خبرنگاران حوزه محيط زيست، ميراث فرهنگي و گردشگري نيز مي‌توانند در اين جشنواره شرکت کنند و در واقع اين جشنواره فرصتي است تا رسانه‌هاي شهري در ساير شهرستانها نيز در اين دوره شرکت کنند و آثار خود را جهت داوري به دبيرخانه ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست مرکز ارتباطات شهرداري تهران اظهار کرد:فراخوان ارسال آثار براي سومين جشنواره رسانه‌هاي شهري از 20 آبان ماه آغاز شد و تا 20 آذرماه ادامه داشت و با توجه به اينکه در روزهاي منتهي فراخوان آثار ما شاهد افزايش ارسال آثار بوديم به همين جهت تصميم گرفته شد ارسال آثار تا 20 دي ماه تمديد شود و رسانه‌هاي شهري در تهران و همچنين ساير استان‌ها مي‌توانند آثار خود را به دبيرخانه سومين جشنواره رسانه‌هاي شهري ارسال کنند.
سرپرست مرکز ارتباطات شهرداري تهران ادامه داد:در سال‌هاي 93 و 94 به ترتيب اولين و دومين دوره جشنواره‌هاي رسانه‌هاي شهري برگزار شد و در اين دوره از مديريت شهري حضور مديريت اصلاح طلبان را در شهر شاهد هستيم تصميم گرفته شد اين جشنواره تفاوت‌هايي با دو دوره قبلي داشته باشد.
سوري ادامه داد:برهمين اساس تلاش مي‌شود اقدامات 14 تا 15 ماه مديريت شهري در قالب خبر گزارش مقاله گردآوري شود و ما نيز بتوانيم پايشي را در اقدامات انجام شده داشته باشيم.
وي بيان کرد:در اين دوره از جشنواره رسانه‌هاي شهري، رسانه‌هاي محلي نيز مي توانند آثار خودرا در حوزه مديريت شهري به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند.علاوه بر اينکه در اين دوره جشنواره اتفاقات مهم و خوبي پيش بيني شده است و در واقع برگزاري جشنواره فرصتي را براي نزديک شدن خبرنگاران با يکديگر فراهم مي‌کند که علاوه بر برگزاري يک جشنواره و رويداد رسانه‌اي فرصتي فراهم شود تا خبرنگار از رسانه‌هاي مختلف با يکديگر آشناتر شوند.
سرپرست مرکز ارتباطات شهرداري تهران افزود:نکته ديگري که در برگزاري جشنواره مورد توجه قرار بگيرد تحرک در بدنه رسانه‌اي در کشور است و اين درحالي است که با توجه به تأکيد شهردار تهران براهميت ميراث فرهنگي و زيست طبيعي شهر جايزه ويژه را در اين بخش پيش بيني کرده‌ايم.
سوري اضافه کرد:روزنامه نگاران حوزه محيط زيست، ميراث فرهنگي و گردشگري نيز مي‌توانند در اين جشنواره شرکت کنند و در واقع اين جشنواره فرصتي است تا رسانه‌هاي شهري در ساير شهرستانها نيز در اين دوره شرکت کنند و آثار خود را جهت داوري به دبيرخانه ارسال کنند.
وي گفت:در اين دوره از جشنواره تلاش شده که از افراد خبره و دبيران متعهد براي داوري آثار استفاده شود و در واقع آثار ارسالي از سوي خبرنگاران در مرحله نخست داوري خواهد شد.
سرپرست مرکز ارتباطات شهرداري تهران ادامه داد:در اين دوره از جشنواره 9 نفر از داوران براي بررسي آثار ارسال شده از سوي خبرنگاران تعيين شده‌اند و داوران جشنواره از افراد متخصص و از صنف اين حوزه هستند.
سوري در خصوص ترکيب هيئت داوران سومين دوره جشنواره رسانه‌هاي شهري نيز گفت:در همين زمينه با انجمن‌هاي مختلف صنفي وارد مذاکره شديم و جلسات زيادي را برگزار کرديم و در واقع داورهاي مرحله اول از طريق انجمن صنفي روزنامه‌نگاران معرفي شده‌اند ضمن اينکه در بخشهاي ديگر نيز از انجمن عکاسان حوزه طنز نويسان و کاريکاتوريست‌هاي استفاده شده است.
سرپرست مرکز ارتباطات شهرداري تهران اظهار کرد:تا روز چهارشنبه هفته گذشته 450 اثر به دبيرخانه سومين جشنواره رسانه‌هاي شهري ارسال شده و همانطور که اعلام شد ارسال آثال از سوي خبرنگاران تا 20 دي ماه ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سوري مرکز ارتباطات شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی

ایسنا/خراسان رضوی جشنواره ملی «تیتر ۱۳» به‌عنوان نقطه عطفی در زمینه رونق نشریات دانشجویی از فردا به مدت سه روز در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز می‌شود.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر ۱۳» است‌.

برای برگزاری این جشنواره در مرحله اول، فراخوانی منتشر شد و براساس آن دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شدند.

در اختتامیه جشنواره نیز که با حضور مسؤولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

همچنین براساس اخبار منتشرشده از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، هر کدام از فعالان نشریات و تشکل‌ها که اولویت خود را حل مسائل دانشگاه قرار دهند، از حمایت ویژه این معاونت برخوردار خواهند شد. 

مهمترین کارکرد نشریات دانشجویی، آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است و فرصت تعامل دانشجویان با جامعه را فراهم می‌کند. بنابراین ضروری است دانشگاه‌ها از ظرفیت نشریات دانشجویی بهره کافی را ببرند. 

آن‌طور که برگزارکنندگان جشنواره «تیتر ۱۳» اعلام کرده‌اند، این جشنواره نقطه عطفی در نشریات دانشجویی ایجاد خواهد کرد و باعث می‌شود امسال، سال پررونقی در حوزه نشریات دانشجویی باشد. 

جشنواره ملی رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت ۱۶ تا ۱۸ اردیبهشت‌ ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟