Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-02@01:32:31 GMT

شهرداری تهران از نقد استقبال می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۶۰۹۳

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، پوریا سوری امروز (شنبه) در نشست خبری سومین جشنواره رسانه‌های شهری با ارائه گزارشی از روند ارسال آثار، گفت‌: برگزاری جشنواره در حوزه رسانه و مطبوعات سابقه زیادی دارد و فرصتی برای نزدیکی اهالی رسانه با یکدیگر و گردهمایی خبرنگاران با یکدیگر است. وی با بیان این که جشنواره‌ها سبب تحرک بیشتر در بدنه رسانه‌ای کشور می‌شوند،  تصریح کرد: در سومین جشنواره‌ رسانه‌های شهری که با  شعار "شهر، رسانه و نقدپذیری" برگزار می‌شود، بخش ویژه‌ ای به عنوان میراث طبیعی و فرهنگی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که این جایزه فقط برای روزنامه‌نگاران و خبرنگاران تهرانی نیست و خبرنگاران شهرستان و سایر استان‌ها نیز می‌توانند آثار خود را به این دبیرخانه ارسال کنند، ادامه داد: از 20 آبان ماه تا 20 آذر ماه فرصت ارسال آثار بود، اما به دلیل استقبال خبرنگاران این مهلت تا 20 دی ماه تمدید شد. سوری با بیان این که از نقدها استقبال می‌شود، گفت‌: هنگامی که محضر شهردار تهران رفتم، در مورد جشنواره رسانه‌های شهری توضیحاتی را ارائه کردم و آقای حناچی تاکید داشت که بخش ویژه‌ نقد نیز در این جشنواره گنجانده شود. وی با اشاره به اینکه داوری مرحله اول این جشنواره به انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران سپرده شد و داوران نهایی نیز توسط این انجمن معرفی شده‌اند، خاطر نشان کرد: برای حوزه عکس از توان انجمن عکاسان استفاده شد و در حوزه تلویزیون و رادیو نیز سه نفر از پیشکسوتان این حوزه به عنوان داور انتخاب شدند. سوری در مورد حضور پیام رسان های فعال در حوزه مجازی نیز گفت‌: ملاک ما رسانه‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد هستند.   ***450 اثر به جشنواره ارسال شده است   در ادامه‌ مهدی افروز منش ، دبیر سومین جشنواره رسانه‌های شهری نیز با اشاره به اینکه قرار بود مهلت آثار تا 20 آذر باشد، اما به دلیل استقبال زیاد این مهلت تا 20 دی تمدید شد، گفت‌: بر اساس آخرین آمار 450 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که بیشترین آثار در حوزه گزارش و خبر بوده است. وی با بیان این که جایزه نفر اول پنج میلیون تومان است، تصریح کرد: برای نفر دوم سه و نیم میلیون تومان و نفر سوم دو میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده است.   ***کاملا بی طرف با آثار برخورد می شود    رضاییان، مسئول هیات داوران نیز با اشاره به اینکه امسال تدبیری اندیشیده شده است که ترکیب داوران متنوع باشد و افراد مسن در کنار جوانان قرار بگیرند، گفت‌: دکتر قاضی زاده، صدیقی ، قوچانی، دلیری و ... از داوران مرحله نهایی هستند و سعی شده است که کار دقیق و حرفه‌ای انجام گیرد. وی افزود: داوران آثار را به صورت کدگذاری شده و بدون نام خبرنگار و رسانه می‌بینند و سعی شده است که کاملا بی طرف با آثار برخورد شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: جشنواره شهری رسانه انتقاد حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمد مهدی اسماعیلی عصر سه‌شنبه در پیامی تصویری به هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» در فومن زادگاه «مرحوم کیومرث صابری» عنوان کرد: مرحوم صابری فومنی روزنامه‌نگار و چهره ای رسانه ای و مولف بود، مولفی که فصل نوینی در فعالیت‌های کاری خود باز و آغاز کرد.

وی تصریح کرد: صابری فومنی هنرمند و روزنامه نگاری بود که با ایمان و رعایت مرزهای اخلاق، طنز را در حوزه اجتماعی و سیاسی وارد جریان رسانه ای کشور کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: آنگونه که دوران طنز را می توان به ۲ دوره قبل و بعد از صابری تقسیم کردو امروز پس از صابری هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و تا جایگاهی که صابری داشت و برای این هنر ایجاد کرده بود، فاصله بسیار دارد.

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» همزمان با ۱۱ اردیبهشت سال‌مرگ مرحوم «کیومرث صابری فومنی» ادیب و طنزپرداز معاصر و خالق نشریه «گل آقا» در زادگاه وی شهر فومن برگزار شد.

دبیر جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو) هم  در این مراسم گفت: هزار و ۱۲۹ اثر در پنج قالب شعر، داستان، کاریکاتور، کارتون، نثر و چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی به هشتمین‌جشنواره ملی طنز و رسانه ارسال شد.

عباس حسین نژاد افزود : این درحالی است که سال گذشته ۴۶۲ اثر به جشنواره ارسال شده بود.

وی ادامه داد: بیشترین آثار ارسالی از استان تهران بود و استان‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

به گفته وی، ۱۲۱ رسانه رسمی در این جشنواره شرکت کردند که از این‌تعداد ۴۴۸ رسانه ثبت شده و ۶۸۱ رسانه شخصی بودند.

وی ادامه داد: طی توافقی با امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تشکیل کلاسهای آموزشی ویژه مطبوعات و رسانه ها اعلام آمادگی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است | استان تهران تقسیم می شود؟ | قرارداد شهرداری تهران با چین هیچ نقطه منفی ندارد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • جنبه طنزپردازی را بالا ببریم
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران