Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@09:32:13 GMT

آزمون معاون آموزشی عتبات دی‌ماه برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۶۴۰۵

آزمون معاون آموزشی عتبات دی‌ماه برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی بعثه مقام معظم رهبری؛ حمیدرضا محمدی، مدیرکل امور کارگزاران سازمان حج و زیارت درباره چرایی فراخوان و آزمون معاون آموزشی عتبات عالیات و زمان آن، اظهار کرد: طبق نظام جدید منابع انسانی کارگزاران حج و زیارت، ورود به چرخه کارگزاران با فعالیت به عنوان معاون عتبات عالیات صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به نظام‌نامه منابع انسانی و به سبب شایسته‌گزینی و بهره‌گیری از نیروهای کارآمد، از سال گذشته نخستین فراخوان و آزمون معاون آموزشی عتبات عالیات برگزار شد، امسال نیز یک فراخوان برای علاقه‌مندانی که قصد خدمتگزاری به زائران عتبات را دارند، برگزار می‌شود و واجدان شرایط می‌توانند پس از ثبت‌نام در آزمون معاون آموزشی عتبات شرکت کنند.

 محمدی در ادامه گفت: برگزیدگان آزمون نیز پس از مصاحبه و نیازسنجی مرتبط با هر استان به عنوان معاون آموزشی عتبات عالیات انتخاب می‌شوند. پس از طی آموزش‌های لازم، افراد تعیین‌شده با هماهنگی یکی از دفاتر زیارتی و در کنار یک مدیر کاروانی (با پرداخت هزینه زائری) در قالب یکی از گروه‌های زیارتی عازم عتبات عالیات می‌شوند تا بعد از کسب تجربه و تأیید مدیر مربوطه در لیست مدیران عتبات عالیات قرار گیرند. افراد منتخب بعد از طی مراحل ذکر شده و کسب تجارب لازم می‌توانند در فراخوان‌های مربوط به حج و عمره نیز شرکت یابند و مسیر ارتقا را طی کنند.

 مدیرکل امور کارگزاران سازمان حج و زیارت تأکید کرد: تنها مسیر ورود به کارگزاری حج و زیارت طی مراحل ذکر شده است یعنی افراد می‌توانند با ورود به حوزه معاون آموزشی و مدیریت عتبات، در فراخوان‌ها و آزمون‌های مرتبط با کارگزاران حج و عمره نیز حضور یابند.

وی انتخاب کارگزاران از مسیر معاون آموزشی عتبات عالیات را رویکردی نظام‌مند و مناسب توصیف کرد و گفت: تحول در منابع انسانی کارگزاران با نگاه جوان‌گرایی و کسب تجربه افراد پیشکسوت انجام می‌گیرد، به این معنا که جوان‌ها و افراد منتخب در کنار افراد باتجربه به کسب دانش و معلومات مرتبط می‌پردازند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا حج و زیارت معاون آموزشی حج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه