Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۹ تهران از آغاز مرمت برج آزادی همزمان با جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی خبر داد.

علی مفاخریان درباره سرانجام مرمت برج آزادی گفت: ما یک کمیته چند نفره از مجموعه برج آزادی که در اختیار مجموعه وزارت ارشاد، سازمان میراث فرهنگی، شهرداری، سازمان زیباسازی است، تشکیل دادیم.در این باره یک برنامه بلند مدت و یک برنامه کوتاه مدت داریم، برنامه کوتاه مدت ما این است که تا دهه فجر تغییراتی را در میدان آزادی ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مرمت به بودجه 8تا 10میلیارد تومانی نیاز داریم.  

وی ادامه داد: بنا شد وزیر ارشاد مکاتبه‌ای با  رییس جمهوری داشته باشند و اعتباری را به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بگیرند. از محل بودجه برگزاری چهلمین سال میتوانیم بخشی از اعتبارات مرمت را تامین کنیم. بنابراین این مسئله به حوزه میراث فرهنگی باز میگردد که افراد متخصص خود را برای مرمت به کار بگیرد، چرا که هر کدام از این کاشی‌ها باید در نقطه خودش به صورت دست‌ساز ساخته شود و به گونه‌ای نیست که ما بتوانیم بخریم.

شهردار منطقه 9 درباره مشکلات ایجاد شده در  نورپردازی و فضای پیرامونی برج نیز اظهار کرد: اتفاقاتی که در گذشته افتاده مشکلاتی را بر میدان آزادی تحمیل کرده است که باید برطرف شود. از جمله این مشکلات، مشخص نبودن پارکینگ میدان آزادی است. در حال توافق با شهرداری منطقه 2هستیم که زمینه‌ای شمالی میدان را از منطقه 2 بگیریم و آن را به پارکینگ میدان آزادی اختصاص بدهیم. احیای زیر گذر آزادی و  مشکلات آبدهی آب نماها که در داخل پایه‌های برج است، باید برطرف شوند.

مفاخریان در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری منطقه برنامه‌ای برای جابه جایی ترمینال آزادی دارد یا نه نیز، گفت:بله، برای جابه جایی آن برنامه داریم، حتی مصوبه هم گرفتیم. اما لازمه آن این است که ترمینال جدید ساخته شود که انتقال بدهیم. در محدوده ورداورد مکانی پیش‎بینی شده است که ترمینال غرب به آن جا منتقل شود. این مسئله فقط به تهران مربوط نیست، بلکه مجموعه استانداری، فرمانداری نیز در  سیاست گذاری این موضوع دخیل هستند. انتقال ترمینال یک برنامه بلند مدت است و چندین سال به طول می‌انجامد.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم که موضوع حریم برج آزادی و  پایانه غرب در بودجه تصحیح شده و زمین به مجموعه آزادی الحاق شود که ما بتوانیم محدوده میدان را با یک استاندارد هندسی به پیاده راه تبدیل کنیم؛ یعنی یک فضای فراغتی و گردشگری در میدان آزادی ایجاد شود. این یک برنامه بلند مدت است و عزم ملی می‌طلبد، چرا که  تصمیم‌گیری برای آن فقط در اختیار منطقه نیست.

مفاخریان در واکنش به این سوال که آیا برگزاری مراسم‌های مختلف در میدان آزادی عایدی دارد یا نه نیز گفت: برنامه‌های میدان آزادی نه تنها عادی ندارد هزینه هم دارد. ما بیشتر به دلیل ایجاد نشاط اجتماعی این برنامهها را برگزار و برایش هزینه میکنیم.

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000BP8 برچسب ها: شهرداری تهران ، برج آزادی ، زیباسازی شهر ، منطقه 9 ، علی مفاخریان ، پایانه غرب

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شهرداری تهران برج آزادی زیباسازی شهر منطقه 9 پایانه غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود

به گزارش خبرنگار مهر، عباس غریبی ظهر سه شنبه در اولین نشست شورای فرهنگی و ورزشی شرکت پایانه های نفتی ایران که به میزبانی پایانه میعانات گازی پارس جنوبی برگزار شد به آموزه های دینی درمورد ورزش و سلامتی اشاره کرد و گفت: ورزش و سلامتی باید همیشه در این شرکت جاری و ساری بوده و نباید به آن مقطعی و موردی نگاه کرد.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران خواستار برنامه ریزی مداوم و منسجم در امور فرهنگی و ورزش شد و افزود: در شورای فرهنگی باید با برنامه حرکت کرده و از موازی کاری جلوگیری شود.

غریبی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و تخصیص بودجه را به مراحل خوبی رسانده‌ایم، ابراز داشت: در سال جاری در همه حوزه ها از جاری گرفته تا فعالیت های پروژه ای باید جذب اعتبار از بودجه های مصوب صورت بگیرد.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان اینکه باید در حوزه فرهنگی، هنری و ورزشی هدف گذاری داشته باشیم، اظهار داشت: انتظارات ما در شورای فرهنگی امیدآفرینی در بین کارکنان و خانواده های آنان است.

وی با اشاره به فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری درمورد امیدآفرینی و نشاط آفرینی در جامعه و در بین کارکنان سازمان ها و خانواده ها آنان اظهار داشت: امیدآفرینی و نشاط آفرینی باید یکی از مولفه ها و خروجی های شورای فرهنگی باشد.

غریبی با بیان اینکه برگزاری برنامه های مناسبتی به تنهایی کفایت نمی کند، گفت: محصول این برنامه ها باید ایجاد امید در بین همکاران و خانواده های آنان باشد.

وی همچنین خواستار برنامه ریزی و پیش‌بینی های لازم برای کل سال شد و ابراز داشت: باید از اجرای برنامه های آنی و ناگهانی خودداری شود.

غریبی با تاکید بر جذب مخاطب در برنامه ها و فعالیت های فرهنگی، گفت: جذب مخاطب در کارهای فرهنگی بسیار مهم بوده و باید در تمام برنامه ها به مخاطب توجه ویژه داشته باشیم.

وی بر سرمایه گذاری در مساجد تاکید کرد و افزود: باید برای مقابله با تهاجمات فرهنگی و رسانه ای دشمنان برنامه داشته باشیم یکی از مهم‌ترین اقدامات تقویت مساجد و برنامه ریزی جهت حضور و انس جوانان و فرزندان با مساجد است.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران اظهار داشت: متاسفانه فضای رسانه ای که دشمنان ایجاد کرده اند از لحاظ فرهنگی به خانواده ها آسیب وارد کرده است بنابراین برگزاری برنامه های ویژه و هدفمند فرهنگی بر مبنای آموزه های دینی برای خانواده های کارکنان می تواند موجب جذب مخاطب و اثرگذاری لازم شود.

غریبی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ حدود چهار هزار نفر را به اردوهای زیارتی و سیاحتی اعزام کردیم، افزود: اعزام این تعداد از همکاران ما و خانواده های آنان به مشهد مقدس، هم موجب تقویت روحیه معنوی، ایجاد شور و شعف در بین آنان شده و هم امیدآفرینی و نشاط را در پی داشته است.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار اعزام همکاران به مشهد مقدس و سایر اماکن زیارتی و سیاحتی را در سال ۱۴۰۲ داشته ایم، ابراز امیدواری کرد این رکورد در سال جاری شکسته شود.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران همچنین بر اجرای مراسمات متعدد در نقاط مختلف کشور تاکید کرد و گفت: نباید اجرای مراسم ها متمرکز به یک منطقه از مناطق عملیاتی باشد زیرا خانواده های همکاران ما در سراسر کشور حضور دارند و شرکت پایانه های نفتی ایران نیز در پنج نقطه کشور منطقه عملیاتی دارد.

وی ادامه داد: اجرای برنامه های مختلف در شهرهایی که خانواده های همکاران ما در آنها مستقر هستند نشان می دهد که شرکت پایانه های نفتی ایران به همسران و پدران آنان احترام گذاشته و این خانواده‌ها در سراسر کشور دیده می‌شوند.

غریبی با بیان اینکه نگاه شرکت پایانه های نفتی ایران باید فرامنطقه ای باشد، افزود: ما در پنج استان کشور منطقه عملیاتی داریم بنابراین باید در این استان‌ها توزیع منابع را به صورت عادلانه انجام داده و منابع فرهنگی را با توجه به حضور خانواده‌ها در همه این مناطق توزیع کنیم ضمن اینکه جزیره خارگ نیز با توجه به اهمیت و حضور خانواده های ساکن در حد خودش باید دیده شود.

غریبی در پایان تصریح کرد: در روند برنامه ریزی شورای فرهنگی و ورزشی باید شاهد اقدامات ماندگار و اثربخش باشیم

کد خبر 6093043

دیگر خبرها

  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • استقلال متعلق به تهران است اسمش تغییر کند به مردم برمی‌خورد/ لابد مسابقات را هم به بندر ماهشهر منتقل می‌کنند!
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان