Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر محمد رحیمیان در این نشست گفت: در دانشگاه تهران هر سال یک بار جشنواره ای برگزار می کنیم که در آن از پژوهشگران دانشگاه تهران تقدیر می شود، این جشنواره مورد استقبال دانشجویان و اساتید قرار می گیرد. کمیته های مختلف پژوهشی پژوهشگران را انتخاب می کنند که چون انتخاب در این زمینه وجود دارد، کار کمی سخت می شود و با چالش هایی مواجه می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اساتید مایلند زحماتشان مورد توجه قرار گیرد، ما نیز خوشحالیم رضایت پژوهشگران را به دست آوریم. ما پژوهشگر پیشکسوت نمونه را در این جشنواره معرفی خواهیم کرد یعنی امور پژوهشی اساتید را پس از بازنشستگی دنبال می کنیم و افرادی که بیش ترین کار پژوهشی را انجام داده اند، معرفی خواهیم کرد، امسال 3 استاد در این حوزه را معرفی خواهند شد.


معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: ما در این جشنواره پژوهشگر برجسته داریم یعنی یک فرد در طول مدت خدمت علمی در دانشگاه مورد بررسی قرار می گیرد، در این زمینه یک نفر از 7 کمیسیون معرفی خواهد شد. همچنین پژوهشگر نمونه را معرفی می کنیم که طی 5 سال اخیر بیشترین فعالیت را داشته اند، ما 8 نفر را در این زمینه معرفی می کنیم.

وی اضافه کرد: پژوهشگر جوان نمونه نیز پژوهشگران زیر 40 سال عضو هیات علمی دانشگاه هستند، که 4 نفر به عنوان پژوهشگر جوان نمونه معرفی خواهند شد.

دکتر رحیمیان بیان کرد: ما قراردادهایی با سازمان هایی اجرائی و شرکت های خصوصی و دولتی داریم که طرح های آن را بررسی می کنیم، این طرح ها به عنوان برجسته اعلام خواهد شد که 5 طرح مورد تشویق قرار خواهد گرفت. ما در این جشنواره دو دستاورد ویژه پژوهشی را معرفی خواهیم کرد.

وی افزود: در این جشنواره از 10 رساله و پایان نامه برتر رونمایی خواهیم کرد که بیشترین آثار پژوهشی را داشته اند، هر سال دو کارشناس پژوهشی در این جشنواره انتخاب می شوند. یک آزمایشگاه و یک کتابخانه نمونه نیز در دانشگاه تهران معرفی خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران اظهار داشت: این جشنواره نسبت به سال قبل از کمی بودن کاسته شده و به سمت کیفی شدن کارها رفته ایم، مثلا شاخص اچ ایندکس در علوم فنی، علوم پایه، کشاورزی، دامپزشکی و...اضافه کردیم، ضریب کیو مقالات را در نظر گرفته ایم، هر چه ضریب کیو بالاتر باشد، امتیاز مقاله بیشتر است.

وی خاطر نشان کرد: اگر تعدادمقالات اساتید در نشریاتی به چاپ رسیده باشد که از نظر دانشگاه از جمله نشریات با کیفیت به شمار نرود، نمی توانند از امتیاز نمونه و برجسته بودن استفاده کنند یعنی ما افرادی را انتخاب کرده ایم که حداکثر 5 درصد مقالاتشان از کیفیت کمتری برخوردار است اما 95 درصد آن باید از جمله مقالات با کیفیت باشد.

رحیمیان با اشاره به اقدامات دانشگاه تهران در حوزه پژوهشی گفت : در شورای سیاست گذاری دانشگاه ده اولویت را انتخاب کرده ایم که طرح های پژوهشی دانشگاه در این راستا باشد که از جمله آن می توان به آب، انرژی، محیط زیست، مخاطرات طبیعی، آسیب های اجتماعی، سلامت، تغذیه و امنیت غذایی، رفاه اجتماعی، جهانی شدن و فضای مجازی و آمایش سرزمین اشاره کرد. دانشجویان باید تلاش کنند رساله های خود را در این زمینه انتخاب کنند در این صورت از حمایت بیشتری برخوردار خواهند بود.


وی اظهار داشت: 13 دانشگاه برتر کشور با یکدیگر همکاری دارند، یک کنسرسیوم همکاری پژوهشی و فناوری تشکیل داده و اولین پروژه را از محیط زیست گرفته ایم که پروژه کلان محاسبه سیاهه انتشار آلاینده های هوا در کلان شهر های ایران نام دارد که قرارداد آن امضا شده است، در این طرح دانشگاه های بزرگ همکاری دارند و دانشگاه هایی مانند اهواز و اراک با دانشگاه های سطح یک همکاری می کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: در دانشگاه تهران طی سال گذشته تفاهم نامه خود را با معاونت علمی در راستای جذب پژوهشگران پسادکتری ادامه دادیم، تا کنون در دانشگاه تهران 164 نفر پذیرفته شده اند.

وی ادامه داد: ما در راستای ارزیابی کیفیت پایان نامه ها و ثبت آن در پایه ایرانداک تفاهم نامه هایی داشته ایم و امکان دسترسی آن فراهم شده است. همجنین با هماهنگی های صورت گرفته استفاده از نرم افزار همانندجو نیز فراهم شده است.

رحیمیان بیان کرد: ما در معاونت پژوهشی تلاش کرده ایم که کیفیت 102 نشریه خود را افزایش داده و نمایی سازی آن را در پایگاه های علمی بالا ببریم،14 مقالع را در پایگاه wos و اسکوپوس نمایه شده است. ما در سال گذشته تعداد 4 هزار و 177 مدرک علمی در پایگاه wos نمایه شده از دانشگاه تهران داریم، این آمار مربوط به سال 96 است. همچنین در پایگاه اسکوپوس به 4 هزار و 799 مورد رسیده که این آمار بیانگر آن است که دانشگاه تهران در انتشارات بر اساس wos و اسکوپوس در سطح یک قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: فرآیند ارزیابی و تصویب کتب دانشگاه تهران، 2.5 ماه کاهش یافته است.

31 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»

فراخوان ششمین دوره جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب» منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کاریکاتور اندیشه‌ی مصّوری است که نقش بسیار ارزنده‌ای در برقراری ارتباط و ایجاد انگیزه در مخاطبان داشته و مضمون را مطابق خواست، ظرفیت و سلیقه آنان سوق داده و به سمت اندیشه و عمل دلخواه هدایت می‌کند و در عمق لایه‌های جامعه نهادینه می‌نماید.

 

ششمین دوره جشنواره «کارتون کتاب» بر آن است که از طریق عملی‌سازی ماموریت‌های کتابخانه‌های عمومی نظیر ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سطح جامعه، نگاه هنرمندان در گستره ملّی و بین‌المللی را در حوزه‌های کتاب و کتابخوانی به مخاطب ارائه نماید.

موضوعات این جشنواره عبارتند از:

کتاب، کودک و خانواده
کتاب، فراغت، نشاط و آرامش
کتاب، عصر دیجیتال و هوش مصنوعی
کتاب، کتابخانه وکسب و کار
کتاب، کتابخانه و پاتوق فرهنگی و اجتماعی
کتاب، کتابخانه و رویداد‌های مهم اجتماعی
کتاب، فلسطین و مقاومت غزه (بخش جنبی). 

این جشنواره در بخش‌های حرفه‌ای و مبتدی برگزار می شود.


تبصره ۱: در این دوره بخش اصلی برای شرکت هنرمندان حرفه‌ای و بخش جنبی برای مبتدیان در نظر گرفته شده است.
تبصره ۲: مبتدی به هنرمندان ایرانی که تاکنون در جشنواره یا مسابقات داخلی و بین‌المللی شرکت نکرده و یا جایزه‌ای دریافت نکرده اطلاق می‌شود.

به نفر اول تا سوم (برگزیده): لوح تقدیر و تندیس دوسالانه و هدیه نقدی به ترتیب (۵۰۰، ۷۰۰، ۱۰۰۰ یورو) نفر چهارم تا ششم (شایسته تقدیر): لوح تقدیر و تندیس دوسالانه و هدیه نقدی (۸۰ میلیون ریال) ۶ نفر اول (بخش مبتدی): لوح تقدیر و هدیه نقدی (۵۰ میلیون ریال) جوایز اهدا می شود.

تبصره ۱: در صورتی که نفرات اول تا سوم ایرانی باشند، جوایز به صورت ریالی پرداخت می‌شود.

هر هنرمند می‌تواند حداکثر ۵ اثر در موضوعات تعیین شده به سایت جشنواره ارسال کند.


شرکت در این رقابت برای تمام هنرمندان حرفه‌ای و مبتدی آزاد است.


تمام آثار دستی، دیجیتالی پذیرفته می‌شود. برای ارائه آثار دستی، از آن‌ها عکس (با کیفیت) یا اسکن گرفته و ارسال نمایید.


هرگونه استفاده از هوش مصنوعی برای خلق اثر باعث حذف آن‌ها می‌شود.


آثار ارسالی نباید تکراری و برگزیده آثار جشنواره‌های دیگر باشد.


به کلیه شرکت‌کنندگانی که آثار آن‌ها به داوری مرحله اول راه پیدا کند. گواهی الکترونیکی حضور و به برگزیدگان نسخه چاپی کتاب تعلق خواهد گرفت.
تمام حقوق مادی و معنوی آثار ارسالی متعلق به نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است.

علاقه‌مندان به شرکت در ششمین دوسالانه بین‌المللی کارتون کتاب می‌توانند با عضویت در درگاه الکترونیکی به نشانی www.booktoon.ir آثار منتخب خود را ارسال کنند.


عضویت در سایت و تکمیل مشخصات (نام، نام‌خانوادگی، نشانی، پست الکترونیک، تلفن تماس و رزومه) الزامی است.


آثار باید به صورت الکترونیکی و با فرمت JPEG، با رزولوشن حداقل ۲۰۰ dpi، با طول یا عرض ۲۰۰۰ pixels و حجم ۱۰۰MB ارسال شود.

مهلت ارسال آثار تا پایان خردادماه (۲۰ ژوئن ۲۰۲۴) ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • معلمان نمونه استان چهارمحال و بختیاری معرفی شدند
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد
  • انتخاب سه کارگر فارس به عنوان نخبه ملی کشور