Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@01:05:20 GMT

صادقی: ایرادات متن CFT قابل برطرف شدن نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۷۰۶۲

صادقی: ایرادات متن CFT قابل برطرف شدن نیست

خبرگزاری فارس: محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در همایش ایران و لوایح چهارگانه FATF که در دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: ما در حوزه FATF چهار اقدام قانونگذاری را باید تا بهمن ماه ۹۶ انجام می‌دادیم که اصلاح قانون مبارزه با پولشویی، اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم و دو معاهده بین‌المللی پالرمو و CFT از جمله آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حق شرط‌های موجود در CFT عنوان کرد: مهمترین مسئله اختلافی بین مراجع ذیربط در ایران درباره شرط پذیری این سند است.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت:‌در هیچ کجای کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم گفته نشده این سند شرط پذیر نیست.

صادقی خاطرنشان کرد: کنوانسیون در دو ماه ۷ و ۲۴ حق شرط را پیش‌بینی کرده بنابراین اعتراض به حق شرط به معنای بی‌اعتباری حق شرط نیست.

وی بر همین اساس اضافه کرد: پیوستن به هر توافق دو جانبه با اختیار و آگاهی انجام می‌شود و نمی‌تواند حق شرط را مخدوش کند.

نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: مکانیزم حل و فصل اختلافات مهمترین بخش هر سند بین‌المللی است که در CFT هم ماده ۲۴ این کنوانسیون ارجاع به دیوان دادگستری عنوان شده و برای اعلام رزرو و تحفظ اختیار می‌دهد.

صادقی تصریح کرد: CFT کنوانسیونی است که مفاد آن در قطعنامه الزام آور درج شده و اگر به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسد و عضو آن نشویم به عنوان یک عضو سازمان ملل متحد ملزم به اجرای شروط آن هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ما کشوری هستیم که بیشترین مبارزه با تروریسم را داریم و بیشترین نقش در قطع شریان‌های مالی تروریسم را داشتیم، اما به گونه‌ای عنوان می‌شود که ما حامی تروریسم هستیم.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: با اینکه بیشترین هزینه را برای مبارزه با تروریسم داریم، اما به گونه‌ای تلقی می‌شود که ما پشتیبان تروریسم هستیم.

صادقی ادامه داد: گروه‌هایی که ما با آن‌ها همکاری می‌کنیم حزب‌الله و حماس است. هیچ اجماعی برای تروریسم تلقی شدن این گروه‌ها وجود ندارد.

وی بر همین اساس اضافه کرد: داعش، بوکوحرام، جبهه‌النصره از جمله گروه‌هایی هستند که اجماع شده از گروه‌های تروریستی محسوب می‌شوند و سوریه هم در صحنه نبرد این کشور‌ها است. اما کشور غیرهمکار محسوب نمی‌شود. ولی متاسفانه ما در کنار کره شمالی به عنوان کشور حامی در بحث پولشویی و تروریسم تلقی می‌شویم.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه این مطلب یادآور شد: مصالح ملی ما وجه‌المصالحه رقابت‌های سیاسی داخلی قرار می‌گیرد و برخی آن‌ها بدون در نظر گرفتن دلالت‌ها متاسفانه بعضا تحت الشعاع این تبلیغات قرار گرفتند.

صادقی همچنین یادآور شد: شورای نگهبان ۲۲ ایراد به لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم گرفته است که مجلس برخی از آن‌ها را تامین کرده است، اما برخی به متن کنوانسیون ایراد گرفته شده که قابل تغییر نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: مجلس نمی‌تواند متن کنوانسیون را دستکاری یا اصلاح کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: صادقی ایرادات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم

موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه لایحه حجاب و عفاف در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت: «یک سری ابهاماتی که شورای نگهبان گرفته است را برطرف کرده‌ایم. انشاالله به رای کمیسیون می‌گذاریم و به شورا می‌فرستیم.»

به گزارش دیده‌بان ایران؛ پس از اجرای طرح «نور» و بازگشت مجدد گشت ارشاد، مناقشات حقوقی را مبنی براینکه وقتی لایحه حجاب و عفاف در مرحله رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان قرار دارد، چگونه نیروی انتظامی گشت‌های ارشاد را دوباره به خیابان‎ها آورده، ایجاد کرده است.

موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه لایحه حجاب و عفاف در چه مرحله‌ای قرار دارد گفت: «یک سری ابهاماتی که شورای نگهبان گرفته است را برطرف کرده‌ایم. انشاالله به رای کمیسیون می‌گذاریم و به شورا می‌فرستیم.»

وی در واکنش به بازگشت مجدد گشت ارشاد عنوان کرد: «قانون دارند. بر اساس قانون می‌توانند.»

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه گشت ارشاد براساس کدام قانون است گفت: «قانونی که مصوب کردند ... (مکث می‌کند) فکر می‌کنم شورای عالی انقلاب فرهنگی، دقیق یادم نیست.»

این نماینده مجلس درخصوص اینکه چرا با وجود تصویب نشدن لایجه حجاب و عفاف، گشت ارشاد مجدد بازگشته است، اظهار کرد: «از خودشان بپرسید.»

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه آیا مخالف گشت ارشاد است، گفت: «خیر، هرچه قانون بگوید باید به آن عمل کنیم.»

دیگر خبرها

  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • خواهش از رقیب تایسون: جانت را بردار و فرار کن!
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد