Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگروه ویژه قاچاق فرآورده‌های نفتی تا پایان سال تشکیل می‌شوددبیر ستاد مبارزه با قاچاق سوخت از تشکیل کارگروه ویژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های مرتبط با قاچاق فرآورده‌های نفتی تا پایان سال خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی مویدی خرم‌آبادی گفت: وزارت نفت و سازمان ملی استاندارد موظف بودند تکلیف فرآورده‌های نفتی را که به قاچاق سوخت منجر می‌شود تعیین کنند و بررسی بعضی از آن‌ها نیز در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقرر شد با همکاری این ۲ نهاد، تا پایان سال کارگروه ویژه‌ای با نظارت این ستاد تشکیل و این پرونده‌ها تعیین تکلیف شود.

وی همچنین درباره قاچاق سوخت در خودرو‌های ترانزیتی خارجی مطرح کرد: قرار شد وزارت نفت در مبادی ورودی تجهیزات، امکانات و زیرساخت‌های لازم را فراهم کند تا از خروج غیرقانونی سوخت توسط خودرو‌های تزانزیتی جلوگیری شود.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق سوخت افزود: در این نشست تاکید شد همه ناوگان حمل‌ونقل سوخت باید به طرح پیمایش تجهیز شوند و به وظایف خود عمل کنند، دستگاه‌های متولی باید با جدیت این موضوع را پیگیری کنند و حوزه‌های نظارتی برای تکمیل این طرح نظارت کافی داشته باشند.

مویدی خرم‌آبادی بیان کرد: مقرر شده است از این پس نیروی انتظامی هر خودروی جدیدی را که پلاک‌گذاری می‌کند کارت سوخت به همراه داشته باشد، درباره خودرو‌های اسقاطی مراتب از طریق نیروی انتظامی به مبادی مربوط اعلام می‌شود که کارت‌های سوخت آن‌ها مورد سوءاستفاده دیگران قرار نگیرد.

وی گفت: با اقدام‌های به عمل آمده و فروش سوخت در جدار مرز به صورت تعادلی و موانع پیشگیرانه وزارت نفت، این رقم به مقدار ۳ میلیون لیتر در روز رو به کاهش است.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق سوخت، رقم تعادلی فروش سوخت برای مرز‌های شمال شرق، شمال غرب، جنوب شرق و جنوب غرب را متفاوت عنوان کرد و افزود: سوخت و به‌طور عمده گازوئیل به قیمت مناسبی که با آن سوی مرز تفاوت محسوسی داشته باشد فروخته و درآمد این فروش برای مرزنشینان به کار گرفته می‌شود.

مویدی خرم‌آبادی تصریح کرد: دولت در ۲ سال گذشته برای توسعه زیرساخت‌های مرزی، فروش سوخت تعادلی در مرز را آغاز کرد و با تلاش‌های وزارت نفت، قرار شد این کار توسعه یابد و در دیگر نقاط مرزی با نظارت استانداران انجام شود.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق سوخت گفت: در نشست‌های پیشین از ناحیه دولت و بخش مربوط به ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا مقرر شد کارت سوخت احیا شود و وزارت نفت و حوزه‌های مرتبط تلاش‌های خوبی در این زمینه داشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قاچاق نفتی کاهش قاچاق نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

نحوه درخواست صدور کارت سوخت از اردیبهشت تغییر می کند

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 848644 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) سوخت - بنزین (سهمیه‌ بندی) خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود