Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبزوار- ایرنا- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برای رفع مشکل اشتغال دانش آموختگان دانشگاهها باید ظرفیت های مناطق شناسایی و رشته های مرتبط در هر منطقه ایجاد شود.

رمضانعلی سبحانی فر روز شنبه در مراسم تقدیر از پژوهشگران دانشگاه فناوری های نوین سبزوار افزود: امروز ظرفیت های اقتصادی و زیرساختی هر منطقه می تواند با بهره مندی از نخبگان، نقش مهمی در کاهش نرخ بیکاری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: روسای دانشگاهها نباید با تحت فشار قرار دادن استادان، به راه اندازی رشته های جدید که کاربرد کمتری در محدوده جغرافیایی آنها دارد، اقدام کنند.
وی با بیان اینکه آموزش به تنهایی نمی تواند جامعه را کمک کند، گفت: پیشرفت و توسعه جامعه با حرکت به سوی پژوهش و تبدیل آن به ثروت حاصل می شود.
سبحانی فر افزود: آموزش بدون پژوهش و مهارت ورزی سودمند نیست و پژوهش ها نیز باید فناورانه باشد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: دروس آموزش و پرورش و دانشگاه ها نیاز به اصلاحاتی دارد تا دانشجویان پس از دانش آموختگی نیاز به کارورزی نداشته باشند و مهارت های لازم را در حین تحصیل فرا گیرند.
وی با اشاره به ظرفیت های منطقه غرب خراسان رضوی در زمینه اشتغال گفت: این منطقه در زمینه صنایع معدنی و کشاورزی توان خوبی دارد و ایجاد رشته های دانشگاهی مبتنی بر این ظرفیت ها در سبزوار احساس می شود.
وی افزود: متناسب با صنایع معدنی و کشاورزی منطقه سبزوار به رشته های معدن، برق، مکانیک، صنایع معدنی، الکترونیک و کامپیوتر نیاز بیشتری است.

* افزایش 45 درصدی اعتبارات دانشگاه فناوری ‌های نوین سبزوار
رئیس دانشگاه فناوری ‌های نوین سبزوار نیز گفت: امسال مجموع اعتبارات این دانشگاه 22 میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته 45 درصد افزایش دارد.
ابوالقاسم امیراحمدی افزود: حدود هشت درصد از این اعتبارات به فعالیت‌ های پژوهشی شامل گرند و مقالات پژوهشی اختصاص ‌یافته است.
وی با بیان اینکه سند راهبردی دانشگاه فناوری ‌های نوین سبزوار تدوین شده است اظهار داشت: مهمترین رسالت این دانشگاه ‌ها ایجاد ارتباط مؤثر دانشجویان با بازار کار و پیوند دانشگاه با صنعت برای تبدیل علم به ثروت است.
در این مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه فناوری های نوین سبزوار قدردانی شد.
دانشگاه فناوری‌ های نوین سبزوار با رویکرد دانشگاه نسل سوم و استفاده از رشته های بنیادی و جدید از سال 1392 فعال شده و 6 رشته مهندسی دارد.
سبزوار در 230 کیلومتری غرب مشهد مقدس واقع است.
8145/7495 / 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي تناسب رشته ها ظرفيت هاي مناطق نماينده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود