Web Analytics Made Easy - Statcounter

با پایان یافتن داوری نهایی بخش هنر‌های تجسمی دومین جشنواره ملی، فرهنگی و هنری ایران ساخت، ۱۰۲ اثر از سوی داوران برای حضور در نمایشگاه ایران ساخت انتخاب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره ملی، فرهنگی و هنری ایران ساخت، داوری نهایی آثار ارسالی به دومین جشنواره ایران ساخت با حضور هیات داوران انجام و برگزیدگان این بخش مشخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود شجاعی، طباطبایی دبیر تخصصی بخش هنر‌های تجسمی دومین جشنواره ملی، فرهنگی و هنری ایران ساخت در نشست داوری آثار این بخش از انتخاب ۱۰۲ اثر برای شرکت در نمایشگاه ایران ساخت خبر داد و اظهار کرد: آثار در سه حوزه کارتون، تصویرسازی و پوستر داوری شد و ۱۰۲ اثر برای حضور در نمایشگاه ایران ساخت در زمان برگزاری جشنواره انتخاب شد.

رشد کیفی آثار نسبت به دوره گذشته
شجاعی طباطبایی ادامه داد: همچنین برگزیدگان دو بخش پوستر و کارتون نیز مشخص شدند که ۱ اثر جایزه اصلی را دریافت می‌کند و از ۳ اثر تقدیر می‌شود. در بخش تصویرسازی نیز داوران اثری انتخاب نکردند و این بخش حذف شد، اما در دو بخش دیگر رشد کیفی آثار نسبت به دوره گذشته را شاهد بودیم.

وی همچنین عنوان کرد: موضوع، تکنیک، نوآوری و خلاقیت در داوری آثار مد نظر قرار داشت که از نظر تکنیک و اجرا آثار خوبی مشاهده شد، اما آثاری هم وجود داشت که ارتباط موضوعی کمتر ا. ایران ساخت داشته یا از ایده پردازی آن مد نظر داوران نبود.
بهرام عظیمی، علی هاشمی شهرکی، عباس صانعی و سید حسن موسی زاده داوری آثار بخش هنر‌های تجسمی جشنواره را انجام دادند البته عیسی کشاورز نیز به نمایندگی از ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی در جمع داوران حضور داشتند.

خلق آثار جدید برای ایران ساخت
بهرام عظیمی هنرمند برجسته عرصه کاریکاتور پس از داوری این بخش بیان کرد: جشنواره‌های بسیاری در طول سال در کشور برگزار می‌شود، اما نکته مهم خلق اثر توسط هنرمند برای این رویداد‌ها است. ایران ساخت رویدادی با موضوع خاص است؛ بنابراین هنرمندان آثار جدیدی را برای آن باید خلق کنند که این موضوع خود اعتبار جشنواره محسوب می‌شود. در بخش پوستر و کاریکاتور آثار خوبی توسط هنرمندان خلق شد.
وی رسالت ایران ساخت را رساندن این آثار به دست مردم دانست و گفت: برگزاری این رویداد اقدام مناسبی است هنرمندان هم وارد میدان شدند، اما پس از جشنواره این آثار باید به دست صنعتگران، دانشجویان، تولیدکنندگان و عموم مردم برسد و به نوعی تبلیغ برای حمایت کالای ایران ساخت سرعت گیرد.

همچنین حسن موسی زاده دیگر داور این بخش عنوان کرد: موضوع ایران ساخت مسئله‌ای ملی است که باید دغدغه تمام مردم باشد، اما این دغدغه مندی با افزایش کیفیت کالای ایران ساخت ایجاد می‌شود. اگر کالای ایرانی قابل دفاع باشد قطعا هنرمندان وارد میدان می‌شوند. برگزاری ایران ساخت می‌تواند این دغدغه مندی را در جامعه هنری ایجاد کند، اما نیاز به برنامه ریزی دارد. در کل برگزاری ایران ساخت اتفاق مناسبی است، زیرا با درگیر کردن هنرمندان به رشد بخشی از جامعه هنر‌های تجسمی کمک می‌کند.

خلق آثاری با اعتقاد به موضوع ایران ساخت
دیگر داور این بخش علی هاشمی شهرکی نیز معتقد است اگر شرکت کنندگان با اعتقاد و باور به موضوع در جشنواره شرکت کنند در این صورت آثار به دور از شعار و و کلیشه خلق می‌شود. در میان آثار ایران ساخت نیز این مسئله مشاهده شد و آثاری دیده شد که با اعتقاد به موضوع خلق شدند.

بر اساس این گزارش ۸۴۰ اثر در این دوره جشنواره به بخش هنر‌های هنر‌های تجسمی ارسال شد که از این تعداد به ترتیب ۹۳، ۳۰۵، ۲۳۰ و ۲۱۲ اثر مربوط به هر یک از حوزه‌های تصویرسازی، پوستر، کارتون (کاریکاتور) و عکس است. البته بخش عکس جشنواره در قالب جشنواره تصویرسال برگزار شد.

دومین جشنواره ملی فرهنگی، هنری «ایران ساخت» با اهداف «جریان سازی و تولید محتوا برای فضای مجازی مرتبط با چرخه تجاری سازی، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان»، «حمایت از خدمات و تولیدات دانش بنیان ساخت ایران»، «ساماندهی واردات بی‌رویه و ارج نهادن به کالا‌ها و محصولات ایرانی با کیفیت» و همچنین «کمک به برجسته سازی (نشان تجاری) کالا‌های مرغوب ایرانی»، در بخش ادبیات، هنر‌های تجسمی، رسانه‌های دیداری و شنیداری، رسانه‌های دیجیتال و ایده بازار و بخش دانش آموزی به همت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و به دبیر کلی پرویز کرمی و با شعار «فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی» ۴ تا ۸ دی ماه سال جاری برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هنرهای تجسمی نمایشگاه ایران ساخت جشنواره فرهنگی اقتصاد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز گلستان، محور‌های هشتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس در گلستان نقش ولایت و رهبری در دفاع مقدس، نقش اقشار مختلف مردم در دفاع مقدس، شهدا، رزمندگان، آزادگان، جانبازان و ایثارگران، مدافعان حرم و امنیت و راهیان نور است.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را در بخش‌های هنر‌های نمایشی، هنر‌های تجسمی، فیلم، موسیقی و سرود، رادیویی و دانش آموزی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

افراد تا ۱۵ خرداد می‌توانند آثار خود را از طریق برنامه‌های سروش، ایتا، بله و شاد به شماره ۰۹۱۱۷۰۴۰۰۳ ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • برپایی ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در مشهد و کلات برای دور دوم انتخابات
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر در آذربایجان غربی برگزار می شود