Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما، استانداردسازی هزارو 300 آزمایشگاه و کارگاه را در این دانشگاه نیازمند هزار میلیارد تومان اعتبار دانست  و  گفت: به طور میانگین حدود 70 درصد ازدانش آموختگان  تربیت شده متخصص وماهر واحدهای این دانشگاه  آماده جذب بازار کار  شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم  صالحی عمران ، نرخ رشد بودجه حدود 13 درصدی درنظرگرفته شده  برای این دانشگاه را در لایحه بودجه متناسب با نیازهای این مرکز علمی نداست و گفت: این نرخ در مقایسه با دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که بیشتر نظری است، پاسخگوی رشدکیفی این دانشگاه نیست.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزود: در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی هم اکنون علاوه بر امضای تفاهم نامه ایجاد شرکت های دانش بنیان بین دانشگاه فنی و حرفه ای و صندوق نوآوری،مجوز تاسیس 30 مرکز نوآوری و کارآفرینی هم در این دانشگاه  صادر شده است.

ابراهیم صالحی عمران این دانشگاه را در تلاش برای جذب عضو هیات علمی جدید تا پایان سال دانست و  افزود: همچنین برای جذب  ۲۰ هزار نیروی حق التدریس کمیته ساماندهی تشکیل شده است.

وی گفت: همچنین در مذاکره ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زمینه ایجاد مراکز نوآوری در واحد‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور فراهم شده است.

رییس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور، اشتغال به تحصیل حدود 170 هزار دانشجو را درمراکز علمی این دانشگاه ظرفیت‌ خوبی برای تأسیس شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد دانست و افزود: با جدا شدن این دانشگاه از وزارت آموزش و پروش و پیوستن آن به وزارت علوم برای رفع تامین مربی، استاد و کارکنان واحدهای این دانشگاه تلاش می شود.

ابراهیم صالحی عمران، تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در 178 دانشکده و آموزشکده زیر مجموعه این دانشگاه را حدود 170 هزار در دو هزار و 500 کد رشته بیان کرد و گفت: تا کنون 370 نفر برای جذب و ساماندهی به سازمان امور استخدامی معرفی شدند تا کد استخدامی دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان خبرگزاری صداوسیما فنی وحرفه ای جذب بازار بودجه دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ حدود ۱۲ درصد داوطلبان غایب بودند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود