Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@08:51:39 GMT

مرگ مشکوک یک مددجو در مرکز ترک اعتیاد

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۹۰۰۵

مرگ مشکوک یک مددجو در مرکز ترک اعتیاد

سرهنگ علیرضا حسینعلی‌زاده، فرمانده انتظامی خواف افزود: جسد برای بررسی‌های دقیق در پزشکی قانونی است و در همین رابطه تا تعیین وضعیت پرونده، ۴ نفر بازداشت موقت شده‌اند.

رئیس بهزیستی خواف نیز به ایسنا گفت: پس از دریافت خبر فوت مددجو در مرکز ترک اعتیاد، برای بررسی موضوع عازم آن مرکز شدیم، اما قبل از رسیدن ما، مرکز پلمب شده بود و نتوانستیم اطلاعات مستندی به دست آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیلا مقیمی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر نحوه نظارت بهزیستی بر چنین مراکزی گفت: بهزیستی در چارچوب پروتکل‌های سازمان بهزیستی کشور بر این مراکز نظارت دارد و بازدید‌های ماهیانه توسط کارشناس شهرستان و بازدید‌های دوره‌ای توسط اداره‌کل، بخشی از فرایند نظارت بر اقدامات مراکز است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه این کمپ، تنها کمپ فعال در شهرستان است بازدید‌ها و سرکشی‌ها بیشتر از پروتکل انجام و تمام اقدامات مرکز به دقت رصد می‌شد. تاکنون از سوی بهزیستی خواف اخطار‌هایی به‌صورت مکتوب به مدیر مرکز داده شده و در این اخطار‌ها نیز بر رفع کاستی‌ها تاکید می‌شده است.

مقیمی افزود: صدور تذکر توسط شهرستان، اخطار اول استانی و اخطار دوم، بخشی از فرایند نظارت بر این مراکز است که با توجه به کمبود‌ها و نواقص موجود در این مرکز در شش ماهه قبل به اجرا گذاشته شد و با توجه به اقدامات اصلاحی به عمل آمده از جانب مسئول آن، مرکز بسته نشد.

مقیمی عنوان کرد: برای بهره‌مندی خانواده‌های متقاضی که اغلب از قشر کم درآمد هستند و از طرفی این مرکز تنها مرکز ترک اعتیاد در خواف بود تا حدودی مدارا می‌کردیم تا کاستی‌های مرکز که عموما در زمینه امکانات بود، برطرف شود و برخی کاستی‌ها نیز از سوی مدیر مرکز برطرف می‌شد.

وی عنوان کرد: از بازرسی و حراست اداره کل بهزیستی خراسان برای بررسی و پیگیری موضوع به خواف آمده‌اند و دیدار‌هایی با مقامات قضایی و انتظامی انجام شده است. فرد متوفی حدودا ۴۰ سال سن داشت و دارای چهار فرزند بود و از زمان پذیرش وی در مرکز ترک اعتیاد دو تا سه روز بیشتر نگذشته بود.

وی، ظرفیت پذیرش این مرکز را درخواف ۳۰ نفر اعلام کرد و افزود: در روز فوت فرد مزبور، ۲۴ نفر مددجو حضور داشته‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مرکز ترک اعتیاد مرگ مشکوک اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد

احمد یوسفی گفت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، کورش احمد یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در جریان بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان صورت گرفت.

وی بیان داشت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد به گونه‌ای که اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

احمدیوسفی با بیان این مطلب که در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند و شوربختانه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ ۱۶ جزء محروم‌ترین استان‌های کشور می‌باشد.

وی با بیان این مطلب که اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا می‌باشد، ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی است گفت: متاسفانه در زندان‌ها ۵۰ درصد بصورت مستقیم و ۲۰ درصد بصورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم مواد مخدر هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان تاکید کرد: بسیاری از معتادان به واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند و در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است که لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان مورد توجه قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون‌ اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در خواف
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • توقف خارج از خانه ملوان و فولاد/نساجی از سد ذوب‌آهن گذشت
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است