Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: محمدمهدی زاهدی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی جامعه نیاز داریم به اینکه در کشور علم را به ثروت تبدیل کنیم اظهار داشت: درون دانشگاه و خارج از دانشگاه‌های ما عواملی وجود دارند که می‌توانند به تبدیل شدن علم به ثروت کمک کنند.

وی با اینکه در خارج از دانشگاه، صنعت، وزرا، مجلس و شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله بازیگران مولفه تبدیل شدن علم به ثروت هستند و همه مشکلات به دانشگاه بر نمی‌گردد گفت: همه بازیگران در این حوزه باید نقش خود را به‌موقع و دقیق بازی کنند تا بتوانیم در این عرصه موفق باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه به تنهایی در عدم تبدیل شدن علم به ثروت مقصر نیست عنوان کرد: زمانی که وزیر علوم بودم به همه وزارتخانه‌ها نامه ارسال کردم و از آن‌ها خواستم تا نیاز‌های خود را ارائه کنند، اما متاسفانه حتی یک خط نامه در جواب نیامد.

وی با اشاره به اینکه چند کار باید برای تبدیل شدن علم به ثروت در دانشگاه انجام شود بیان کرد: بازنگری نظام آموزش عالی به نفع مهارت و کارآفرینی یک ضرورت است.

زاهدی بازنگری در نظام ارتقای اعضای هیئت علمی و نظام جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها را یکی دیگر از ضروریات رسیدن به این مهم عنوان کرد و گفت: روش‌های تامین منابع مالی دانشگاه‌ها باید بازنگری شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۰ درصد بودجه دانشگاه از دولت تامین می‌شود که نباید اینگونه باشد گفت: دانشگاه‌ها باید به سمت خودکفایی در تامین بودجه پیش بروند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چرا باید ارتقا در دانشگاه‌ها یکنواخت دیده شود بیان کرد: ماموریت هر دانشگاه متفاوت است و دانشکده فنی و حرفه‌ای قطعا با دانشگاه فرهنگیان فرق دارد و در جذب هیئت علمی هم باید متفاوت باشد.

وی با بیان اینکه نظام ارتقای دانشگاه باید بر اساس ماموریت هر دانشگاه تعریف شود گفت: بررسی نظام آموزشی صد ساله نشان می‌دهد که در مقطعی فقط به آموزش و در مقطعی به پژوهش توجه شده است و هر سیستم برای دانشگاه‌ها یک ماموریت را تعریف کرده است.

زاهدی با اشاره به اینکه مقالات ISI باید به نفع فناوری و نیاز‌های کشور نوشته شود و بر این اساس تحقیقات انجام شود بیان کرد: وزارت علوم باید آئین‌نامه ارتقای دانشگاه‌ها را بر اساس ماموریت هر دانشگاه جداگانه تعریف و ابلاغ کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: زاهدی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۱۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • این دختر به نماد اعتراضی در امریکا تبدیل شده است | تصویر
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش