Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@20:43:09 GMT

فرودگاه کاشان تعطیل نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۱۲۸۵

فرودگاه کاشان تعطیل نیست

شهردار کاشان گفت: فرودگاه تعطیل نیست بلکه به علت نداشتن مسافر پرواز ندارد. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۵ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبر گزاری تسنیم از کاشان، سعید ابریشمی راد  شامگاه شنبه در نشست خبری به خبرنگاران اظهار داشت:   شهرداری نمی‌تواند نقش چارتر فرودگاه را داشته باشد بلکه این وظیفه آژانس های مسافرتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابریشمی راد  113 پروژه  فعال  برای کاشان معرفی کرد که 86 طرح در بخش ابنیه  و 27 پروژه در حوزه راهسازی  است.

شهردار کاشان گفت: پروژه زیر گذر محور قطب راوند با هزینه افزون بر 750 میلیارد ریال حدود دو سال به سرانجام میرسد ولی با تحقیقاتی که از سال  88 برای مشکل ترافیک کاشان سنجیده شد این  بهترین طرح ارائه شده است که  پذیرفته  شد.

وی افزود: این پروژه به طول 1800 متر  از 200 متر به تقاطع معمار تا 200 متر بعد از میدان منتظری ادامه دارد که در دو فاز عملیاتی اجرا می شود بهترین گزینه کاهش بار ترافیکی موجود در ورودی شهر است و با وجود  17 درصد ورود خودرو های عبوری  این طرح تداخلی با پروژه کمربندی شهر کاشان ندارد.

پروازهای فرودگاه کلاله برای هفتمین بار زمین‌گیر شد؛ چه کسانی مقصرند؟آمار عجیب فرودگاه اردبیل؛ از رتبه نخست زیرساخت‌ها تا ابطال پرواز به دلیل تعمیراتادامه پرواز پهپادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی بر فراز افغانستان

شهردار کاشان تاکید کرد: این طرح دارای 12  پل همسطح است و در طراحی آن کمترین آزاد سازی در نظر گرفته شده و  90 درصد درختان  جابه جا  می شوند با توجه به نگرانی های مردم سعی در کمترین هزینه و بودجه و آسیب محیط زیستی برآوردهای این پروژه است.

وی گفت: هزینه ی این پروژه را  70 درصد غیرنقدی و  30 درصد نقد است که در طول دوسال با پرداخت بدهیهای مردم  بهترین پروژه رفع ترافیکی اجرایی می شود.

ابریشمی راد  بیان داشت: کارگران شهرداری کاشان سه ماه حقوق معوقه دارند و این در حالی است که تا پایان سال دو ماه از این سه ماه را تسویه می شود.

وی با بیان اینکه درآمد شهرداری از سه حوزه کسب و پیشه، خودرو و نوسازی است، افزود: شهرداری کاشان در حوزه کسب و پیشه 220 میلیارد ریال، خودرو 12 میلیارد تومان و نوسازی 70 میلیارد تومان از شهروندان طلب دارد این در حالی است که معوقه کارگران شهرداری کاشان کمتر از یک سوم مطالبات این نهاد از مردم است.

انتهای پیام/

R7845/P1361/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۱۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی

فرارو-  هزینه ساخت واحد‌های مسکن ملی، از زمان به زمین خوردن کلنگ اولین واحد تا حالا تقریبا ۲.۵ برابر شده است.

به گزارش فرارو؛ طرح نهضت ملی مسکن سه سال پیش وارد ادبیات اقتصادی و اجتماعی کشور شد. قرار بر این بود که دولت سیزدهم ظرف چهار سال، چهار میلیون مسکن بسازد. همزمان با تردیدها درباره توانایی دولت در عمل به این وعده بزرگ، نگرانی‌هایی درباره آورده متقاضیان به وجود آمد. سه سال از طرح وعده ساخت چهار میلیون مسکن گذشته و متقاضیان فعلا متوجه شده‌اند هزینه ساخت مسکن ملی از حدود چهار تا شش میلیون به ۱۰ میلیون تومان رسیده است.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت اول

 تعدادی از پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن، پیشرفت چشمگیری دارند و دولت مدعی است تعدادی دیگر را با سرعت جلو می‌برد. برای افزایش سرعت بیشتر از بقیه طرح‌ها کمک گرفته‌اند و تقریبا هر ساختمان نیمه‌کاره‌ای را به آمار طرح نهضت ملی مسکن اضافه کرده‌اند. زمان عامل دیگری است که به ضرر متقاضیان پیش می‌رود. وقتی برای اولین بار حرف از نهضت ملی مسکن به میان آمد، هزینه ساخت هر متر خانه در نهضت ملی مسکن بین چهار تا شش میلیون تومان بود برآورد شده بود. ساخت خانه ۸۰ متری در این حالت حداکثر، ۴۸۰ میلیون تومان تمام خرج برمی‌داشت.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت دوم

هزینه ساخت مسکن ملی براساس هر مترمربع محاسبه می‌شود. عدد نهایی را به‌عنوان مترومعیار برنامه‌ریزی در نظر می‌گیرند اما هیولای تورم بدون رحم و مروت برنامه‌ریزی‌های مربوط به ساخت و پیشبرد پروژه های مسکونی را به هم می‌زند.

هزینه ساخت مسکن ملی، شهریور سال قبل به گفته معاون وزیر راه‌و‌شهرسازی برای هر مترمربع به ۷.۵ تا هشت میلیون تومان رسید.  ناگفته نماند به این رقم باید هزینه‌های آماده‌سازی و محوطه‌سازی هم اضافه می‌شود. با این‌حال اگر همان رقم هشت میلیون تومان را در نظر بگیریم، ساخت یک خانه ۸۰ متری، شهریور پارسال به‌ طور متوسط ۶۴۰ میلیون تومان آب می‌خورد.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت سوم

تورم در شروع سال ۱۴۰۳ با سرعت کمتری حرکت می‌کند. پیش‌بینی‌ها خوشبینانه حاکی از این است که سرعت تورم در ادامه راه کمتر خواهد شد اما همین الان مقامات دولتی می‌گویند متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن در قالب پروژه‌های مسکن ملی، تا عدد ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است و بر فرض اگر بخواهیم برنامه‌ریزی تا آخر سال را با همین مقیاس ببنیدیم، ساخت خانه ۸۰ متری با رشد ۲.۵ برابری  به نسبت سال ۱۴۰۱ حالا حدود ب۸۰۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

نکته امیدوارکننده این است که مسئولان پروژه‌های مسکن ملی، امیدوار هستند به‌خاطر عمده‌سازی و حضور تعاونی‌ها، هزینه ساخت هر مترمربع را ۳۰ درصد پایین بیاورند.

متقاضیان بلاتکلیف ماندند

هزینه ساخت هرمترمربع مسکن در قالب طرح مسکن ملی ظرف سه سال، ۲.۵ برابر شده است. از حالا به بعد هم هر میزان تعلل در اجرای پروژه‌ها باعث تاثیر‌گذاری بیشتر تورم می‌شود و متقاضی ناچار است تاوان بدهد. در حال حاضر  تامین آورده بین ۶۵۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان برای متقاضیانی که اکثرا حداقلی‌بگیر هستند، دشوار است. در عین حال وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده‌اند متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر دو ماه یکبار، ۴۰ میلیون تومان وجه واریز کنند.

متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن، با طرح موضوعاتی از این دست بیشتر از قبل احساس بلاتکلیفی می‌کیند. قانون می‌گوید اگر در پرداخت اقساط تعلل کنند، در نهایت متقاضی دیگری جایشان را می‌گیرد.

نهضت ملی مسکن چیست؟

یکی از شعارهای اصلی دولت رئیسی خانه‌دار کردن اقشار کم‌درآمد بود. طرح نهضت ملی مسکن هم برای تحقق همین وعده در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت. دولت وعده داد چهار میلیون مسکن طی چهار سال بسازد؛ این یعنی سالی یک میلیون مسکن. اما این طرح با چالش‌هایی همراه بود؛ از نامعلوم بودن منبع تامین‌کننده هزینه طرح تا همکاری نکردن بانک‌ها. چالش‌هایی که زمان تحویل خانه به مردم را با وقفه روبه‌رو می‌کرد. در نهایت وزیر جدید حقایق مطرح شده درباره این طرح را پذیرفت و به هنگام قبول مسئولیت اعلام کرد که هزینه ساخت چهار میلیون مسکن دو برابر بودجه ۱۴۰۱ است و بنابراین قرار شد سناریوهای جدیدی در پیش گرفته شود.

اگر هم بخواهیم بدانیم طرح نهضت ملی مسکن چه فرقی با پروژه مسکن مهر دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد دارد، باید گفت در این طرح زمین ۹۹ ساله باید در اختیار تمام مردم قرار بگیرد اما در مسکن مهر خبری از این تعهد نبود.

ثبت‌نام در طرح ملی مسکن هم شرایطی دارد که در این نوشتار به شکل کوتاه به آنها اشاره می‌شود. متقاضی باید متاهل باشد و در صورتی که مجرد است باید یکسری قوانین را رعایت کند. متقاضی نباید از هیچ‌گونه تسهیلات دولتی،‌ امکانات اداری و طرح‌های سازمانی جهت خانه‌دار شدن استفاده کرده باشد. افراد باید، بومی شهر ثبت‌نامی باشند. هیچ ملک مسکونی از سال ۱۳۸۴ به بعد نباید به ‌نام شخص ثبت‌نام‌کننده باشد. فرد باید بتواند اقساط وام مسکن ملی را بپردازد و مبالغ را سر موعد مقرر واریز کند. متقاضی نباید درگیر پرونده مالی مثل چک برگشتی باشد.

دیگر خبرها

  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • ورودی کاشان از آزادراه امیرکبیر بازگشایی شد
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • ورودی کاشان از سمت آزادراه امیرکبیر مسدود شد
  • برگزاری آیین ملی گل‌غلتان بیستم اردیبهشت‎ ماه در کاشان
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی