Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان درخصوص برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی گفت: در ترم آینده زنگ‌کرسی با حضور تمامی دانشجویان و خارج از وقت کلاسی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا بندانی،  رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: امروز مسئولیت اجتماعی دانشگاه مبتنی بر رویکرد کارآفرینی و استفاده از فناوری‌های نوین در همه رشته‌های دانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بندانی افزود: دانشگاه سیستان و بلوچستان متناسب با همین نیاز در صدد است که ماموریت‌ها و فعالیت‌های خود را تغییر دهد تا به عنوان دانشگاه کارآفرین و با مسئولیت جدید کار آفرینی کند و بتواند ارتباط نزدیکی با جامعه و صنعت برقرار و با عبور از مدل‌های قدیمی، مدل جدیدی برای فعالیت خود ترسیم و توجه جدی به نیاز‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه کند.

وی این دانشگاه را به عنوان قطب وزین علمی و پژوهشی در منطقه جنوب شرق کشور معرفی کرد و اظهار کرد: این دانشگاه به دلیل برخورداری از امکانات و اساتید مجرب تنها به جایگاه آموزشی خود در استان بسنده نکرده و تلاش کرده است با توجه به پتانسیل‌ها و نیاز‌های منطقه همواره خدمات ارزشمندی را در راستای توسعه استان ارائه و در بحث بین‌المللی قدم‌های محکمی بردارد.

علیرضا بندانی ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان ۷۰ مرکز آموزش عالی داشته و حدود ۱۱۰ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم علمی در استان خاطرنشان کرد: ۲۰۰۰ عضو‌هیئت علمی در استان داشته و بیش از ۶۰ درصد دانشجویان ما بومی هستند که مجموعه این‌ها سرمایه‌ای برای نظام جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

بندانی خاطرنشان کرد: تبدیل دانش به محصول و ایجاد کسب و کار‌های نوآورانه از اولویت‌های دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین بشمار می‌رود که دانشگاه‌های برتر نیز طی چندسال گذشته فعالیت‌های خود را در این مسیر قرار داده‌اند.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید با پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری زیربنای اقتصاد مقاومتی به سمت دانشگاه‌های کارآفرین با سرعت بیشتری حرکت کنند.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان، درخصوص برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی بیان کرد: در ترم آینده زنگ‌کرسی با حضور تمامی دانشجویان و خارج از وقت کلاسی برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های استان و همچنین توجه به پتانسیل‌ها و استعداد‌های آن ابراز کرد:در حوزه فرهنگی تشکیل خانواده پایدار و طرح تعالی فرهنگی در حال اجرا و عملیاتی شدن است.

بندانی خاطرنشان کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف و نظام آموزش عالی در استان گام برمی‌دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: کسب رتبه اول در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسط آموزش فنی و حرفه‌ای استان مصداق تلاش‌هایی است که در سال‌های اخیر در آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان انجام شده تا مهارت‌آموزی منجر به اشتغال برای جوانان اقصی نقاط استان پیش‌بینی شود.

جلیل شهریاری شامگاه شنبه در شورای مهارت آموزی استان بیان کرد: همه ظرفیت‌های موجود آموزش فنی و حرفه‌ای استان به کار گرفته شده است تا  فرصت مهارت آموزی بصورت رایگان برای همه جوانان با تغییر شیوه های ارائه آموزش، فراهم شود.

وی افزود: طراحی و برنامه ریزی کاملی برای رشته‌های مهارتی تخصصی منطبق با بوم استان مثل تعمیر خودروهای  سبک و سنگین، رشته های مرتبط با صنعت ساختمان،صنایع جوشکاری،تولید قطعات صنعتی ، فرآوری گیاهان دارویی و صنایع غذایی و...انجام گرفته است تا نیروهای جوان و مستعد آموزشها را دریافت کنند و در صورت عدم وجود امکانات لازم در شهرستان محل اقامت با پیش بینی امکانات اقامتی به نزدیکترین شهرستان ، یا به مرکز استان و همچنین در صورت نیاز به آموزشهای تکمیلی به خارج استان اعزام شوند.

جلیل شهریاری بیان کرد:فرهنگ مهارت آموزی وکار به واسطه وجود برخی مشاغل کاذب در استان آسیب دیده است که با فراگیر کردن مهارت های منجر به اشتغال پایدار برای جوانان استان تلاش شده  تا فرهنگ مهارت آموزی و کار در جوانترین استان کشور احیا شود.

کسب رتبه بی نظیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان

همچنین در همایش مدیران کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان جهت کسب رتبه اول در تحقق ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تقدیر شد.

جلیل شهریاری اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ شامل ۱۰برنامه و ۱۴۷شاخص آموزشی،پژوهشی،سنجش و ارزشیابی،اجرایی، فرهنگی و عملکرد درآمد اختصاصی موفق به کسب رتبه اول شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه موفقیت در ارائه آموزش های مهارتی به جامعه همواره حاصل تلاش جمعی است، اظهار داشت: این موفقیت نتیجه تلاش‌های همکارانم در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است و بدون تردید، کسب این عناوین با هدف توسعه فرهنگ خدمت رسانی ،جهاد تبیین و آگاهی مردم از عملکرد مجموعه آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان  صورت گرفته است و  حاصل تلاش همه کارکنان این اداره کل، مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان، آموزشگاه های آزاد و شرکای اجتماعی مهارتی استان بوده و این عنوان متعلق به خانواده بزرگ آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • جشنواره ملی منتظران در خاش برگزار شد
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد