Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران انگلیسی در بررسی جدیدی دریافتند که مصرف نوعی دارو می‌تواند در افزایش طول عمر بیماران مبتلا به سرطان مغز استخوان موثر باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، پژوهش جدیدی که در "دانشگاه نیوکاسل"(Newcastle University) انگلستان صورت گرفته، نتایج امیدوارکننده‌ای را درباره تاثیر یک دارو بر بیماران مبتلا به سرطان مغز استخوان ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان در این پژوهش، بزرگترین بررسی را در مورد درمان بیماران مبتلا به "مولتیپل میلوما"(Multiple Myeloma) انجام دادند. میلوما، شایع‌ترین نوع سرطان استخوان است که از خود استخوان نشات می‌گیرد و منبع دیگری ندارد.

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که درمان بلندمدت با داروی "لنالیدوماید"(lenalidomide)، مدت زمان بهبودی بیماری را دو برابر می‌کند و امکان نجات بیماران را تا تقریبا هشت درصد افزایش می‌دهد.

پروفسور "گراهام جکسون"(Graham Jackson)، سرپرست این پژوهش گفت: این کشف غیرمنتظره نشان می‌دهد که استفاده بلندمدت از لنالیدوماید می‌تواند زمان بهبودی بیماران را پس از درمان ابتدایی، به شکل قابل توجهی افزایش دهد. این پژوهش، گام بزرگی در درمان میلوما به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که لنالیدوماید می‌تواند به بیماران جوان‌تر کمک کند از این بیماری دشوار نجات پیدا کنند. یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که لنالیدوماید باید برای درمان افرادی که بیماری آنها به تازگی تشخیص داده شده و پیوند سلول بنیادی را پشت سر گذاشته‌اند، در نظر گرفته شود.

در این پژوهش، بیش از چهار هزار بیمار در 110 بیمارستان انگلستان مورد بررسی قرار گرفتند. در بخشی از این پژوهش، به 1137 بیمار مبتلا به میلوما، لنالیدوماید داده شد.

نتایج بررسی نشان دادند که لنالیدوماید می‌تواند زمان بهبودی را در بیماران جوان‌تر، تا دو سال و در بیماران مسن‌تر تا یک سال افزایش دهد. همچنین، این دارو توانست میزان مرگ و میر را تا 50 درصد در هر دو گروه کاهش دهد.

پروفسور "گورون کوک"(Gordon Cook)، از نویسندگان این پژوهش گفت: نتایج بررسی ما، نقش موثر لنالیدوماید را در طول عمر افراد مبتلا به میلوما تایید می‌کنند.

نتایج این پژوهش، در مجله "The Lancet Oncology" به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرطان مغز استخوان سلول بنيادي مولتیپل میلوما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۷۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام هفته سلامت غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم برای گروه‌های سنی هدف در پایگاه‌های سلامت و مراکز و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود.
 بابک اقبالی گفت: در هفته سلامت برنامه ویژه‌ای در بحث مراقبت‌های قلبی با اندازه‌گیری قند، وزن، فشارخون و انجام آزمایش قند خون و چربی داریم و این برنامه در طول این هفته اجرا می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، از میان افراد بالای ۳۰ سال مراجعه کننده ۳۰ درصد مبتلا به فشار خون (از هر ۳ نفر یک نفر)، ۱۳ درصد مبتلا به دیابت (از هر ۷ نفر یک نفر) هستند و اگر این افراد به موقع تشخیص داده شوند تحت درمان به‌‎موقع نیز قرار می‌گیرند و از عوارض جانبی بعدی به‌دور خواهند بود.

وی گفت: برنامه دیگر این دانشگاه، آموزش به افرادی است که تحت درمان قرار ندارند و مهمترین موضوع در خصوص عدم افزایش وزن است تا با مشکلات و سکته‌های قلبی مواجه نشوند. همچنین به افراد آموزش شیوه زندگی سالم، تحرک بدنی مطلوب و تغذیه سالم داده می‌شود و به تمام مراجعه کنندگان به ۳۰ دقیقه ورزش سبک و ۷ هزار گام پیاده‌روی توصیه می‌شود.

اقبالی با تأکید بر اینکه در هفته سلامت بحث غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم و برای گروه سنی ۵۰ تا ۷۰ سال، بالای ۳۰ سال و ۳۰ تا ۶۰ سال انجام می‌شود، افزود: همچنین در این هفته و در طول ایام سال بر غربالگری تیروئید در ۳ تا ۵ روزگی تأکید داریم و در همین راستا و با گرفتن چند قطره خون از کف پای افراد مبتلا به بیماری‌‎های متابولیک و فیتلکونوری شناسایی می‌شوند و در مواردی که به‌‎موقع شناسایی شوند از عقب ماندگی ذهنی و جسمی جلوگیری می‌شود، به همین منظور ۹۸ درصد نوزادان غربالگری شدند و از والدین ۲ درصد باقی مانده نیز درخواست داریم تا هرچه سریع‌تر مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال