Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- چهار تفاهم نامه همکاری در حوزه صنعت برق میان پژوهشگاه نیرو و نهاد‌های پژوهشی، مالی و فنی کشور به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، امروز با حضور مدیران پژوهشی وزارت نیرو، "تفاهم نامه های" توسعه فناوری، طراحی و ساخت نیمه صنعتی موتور آهن ربا دائم آسانسور‌های گیربکسی به همراه درایو" و" تفاهم توسعه فعالیت در حوزه فناوری‌های لیزر، فوتونیک، ساخت و مواد پیشرفته " به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین توسعه فناوری تکمیل، طراحی و ساخت نمونه نیمه صنعتی فلوکامیپیوتر پایه جهت استفاده در نیروگاه‌ها و مبادی نفتی با سوخت مایع / گاز  و تفاهم نامه احداث نیروگاه مشترک زباله سوز نیز امروز و در حاشیه روز پژوهش به امضا رسید.

براساس تفاهم نامه دیگری که میان پژوهشگاه نیرو و سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به امضا رسید، توسعه فناوری تکمیل، طراحی و ساخت نمونه نیمه صنعتی فلوکامیپیوتر پایه جهت استفاده در نیروگاه‌ها و مبادی نفتی با سوخت مایع / گاز در دستور کار دو نهاد قرار خواهد داشت. 

صرفه جویی ۵۰ درصدی مصرف برق آسانسور‌ها با ساخت موتور آهن ربا دائم

 براساس تفاهم نامه‌ای که میان میان پژوهشگاه نیرو سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی به امضا رسید، دو طرف برای توسعه فناوری، طراحی و ساخت نیمه صنعتی موتور آهن ربا دائم آسانسور‌های گیربکسی به همراه درایو" به توافق دست یافتند. 

براساس این تفاهم نامه در دو فاز اکتساب و تولید فناوری، ۷ نمونه الکتروموتور آهنربای دائم آسانسور‌های گیربکسی به همراه درایور ساخته و سپس خط تولید آن نیز توسط جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی با تیراژ حدود ۲۱۰۰ الکتروموتور در سال انجام خواهد شد راه اندازی خواهد شد. 

 ورود صنعت برق به حوزه فناوری‌های لیزری  

براساس تفاهم نامه دیگری که میان ستاد توسعه فناوری‌های لیزر، فوتونیک، ساخت و مواد پیشرفته و پژوهشگاه نیرو به امضا رسید، دو طرف در تهیه نقشه راه و اسناد راهبردی در حوزه‎های مشترک کاربردی صنعت برق، مشارکت در مدیریت اکتساب، توسعه فناوری و تجاری‎سازی محصولات مبتنی بر فناوری‎های لیزر، فوتونیک، ساخت و مواد پیشرفته، بسترسازی انجام پژوهش‎های کاربردی در حوزه‌های مشترک، با تقویت زیرساخت‎های آزمایشگاهی مرتبط و شناسایی و رفع مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه لیزر، فوتونیک، ساخت و مواد پیشرفته در زمینه‌های مورد نیاز صنعت برق باهمدیگر مشارکت خواهند کرد. 

همچنین تفاهم نامه دیگری با عنوان " توسعه فناوری تکمیل، طراحی و ساخت نمونه نیمه صنعتی فلوکامیپیوتر پایه جهت استفاده در نیروگاه‌ها و مبادی نفتی با سوخت مایع / گاز " میان پژوهشگاه نیرو و جهاد دانشگاهی شریف به امضا رسید.

 احداث نیروگاه مشترک زباله سوز در کشور  

همچنین امروز تفاهم‌نامه همکاری با محور توسعه فناوری‌های اولویت‌دار استحصال انرژی از پسماند (WTE) و احداث نیروگاه مشترک به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه به منظور توسعه فناوری‌های اولویت‌دار استحصال انرژی از پسماند و احداث نیروگاه مشترک با استفاده از توانمندی‌های داخلی در طراحی، تولید و بهره‌برداری از تجهیزات و توسعه کاربست حوزه انرژی زیست توده منعقد شد.

لازم به ذکر است روزانه بیش از ۵۰ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود که این میزان در کلانشهر‌ها روزانه بیش از ۲۰ هزار تن و در شهر‌های شمالی بیش از ۶ هزار تن می‌باشد که بخش عمده آن در مراکز مدیریت پسماند دفن می‌گردد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برق صنعت برق تفاهم نامه روز همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فخرایی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از ابلاغ تفاهم‌نامه مشترک بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام (ره) جهت احداث ۳۰ هزار واحد مسکونی در سطح کشور که سهمیه استان بوشهر هزار واحد خواهد بود، خبر داد و افزود: در این تفاهم‌نامه مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات ساخت مسکن روستایی ارزان قیمت با نرخ سود پنج درصد و ۱۵۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به ازای هر واحد مسکونی جهت ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت خواهد شد.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر خاطر نشان کرد: در استان بوشهر تاکنون ۷۷۲ واحد در قالب سه تفاهم‌نامه مشترک با کمیته امداد امام (ره) در حال پیگیری و اجرا است که با ابلاغ این تفاهم‌نامه تعداد هزار و ۷۷۲ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد در سال جاری ساخته خواهد شد و در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

فخرایی به سایر تفاهم‌نامه‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با نهادهای حمایتی اشاره کرد و افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جهت تأمین مسکن محرومان استان همزمان تفاهم‌نامه‌های دیگری نیز با سازمان بهزیستی و بنیاد مستضعفان در حال اجرا دارد که به متقاضیان علاوه بر تسهیلات ساخت مسکن، کمک‌های بلاعوض و مصالح رایگان نیز اعطا می‌گردد

کد خبر 6091989

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد