Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، شامگاه شنبه، 24 آذرماه، در آیین افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی که در دانشگاه لرستان برگزار شد، با اشاره به شعار هفته پژوهش و فناوری، گفت: این هفته با شعار پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی آغاز شده‌ است.

وی ادامه داد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی علمی با 54 غرفه، یکی‌از برنامه‌های هفته پژوهش است که در این نمایشگاه، دستاوردهای فناورانه محققان و پژوهشگران به نمایش گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی با اشاره به این‌که بسیاری از نیازهای استان لرستان می‌تواند در همین نمایشگاه‌ها شناسایی و با استفاده از آن‌ها چالش دستگاه‌ها حل شود، عنوان کرد: در این نمایشگاه کارگاه‌های پژوهشی در راستای ارتقا کمیت و کیفیت پژوهش برگزارشده و همچنین از پژوهشگران و فناوران برتر استان در اختتامیه نمایشگاه تجلیل خواهد شد.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان این‌که طرح‌های ارائه شده در این نمایشگاه دستاوردهایی‌ست که عمدتاً در راستای چالش‌های استان است، گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه این است که عمده چالش‌ها و تحقیقاتی که در استان انجام شده در معرض دید قرار گیرد. وی تصریح کرد: از آن‌جا که گسستی بین مراکز تحقیقاتی، علمی و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی از قبل وجود داشته، برپایی این نمایشگاه‌ها می‌توانند از طرح‌های محققان و پژوهشگران در راستای رفع چالش دستگاه اجرایی استفاده شود.

تجلیل از هفتاد پژوهشگر برتر لرستان

خسرو عزیزی،  جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش در لرستان اظهار کرد: هفته پژوهش با شعار پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی آغاز شده است.
وی ادامه داد: طی این هفته شاهد افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه استان در قالب 52 غرفه با حضور دانشگاهیان و فناوران دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم.
عزیزی اضافه کرد: این نمایشگاه به دو منظور توانمندی دستگاه‌ها و کارهای پژوهشی خوبی که انجام شده و همچنین فناوری‌های تولید شده برگزار می‌شود.
رئیس دانشگاه لرستان افزود: در این راستا از سه فناوری در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان رونمایی می‌شود و یکسری کارهای تقاضامحوری کاربردی که در راستای رفع چالش‌های استان هستند در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرند.
وی با بیان این‌که در بین هفته پژوهش کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی را برای پژوهشگران جوان برگزار می‌کنیم، خاطرنشان کرد: در روز اختتامیه از هفتاد پژوهشگر، محقق برتر، فناور و پژوهشگران دانشگاهی، دانش آموزی و دانشجویی، کارمند و ایده برتر تجلیل خواهد شد.

حضور ۱۸ دستگاه اجرایی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی لرستان

سعید فرح‌بخش، رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی بلرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی لرستان در ۴۷ غرفه و با حضور ۱۸ دستگاه اجرایی در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، مراکز رشد و ..‌ به نمایش گذاشته شده است.
فرح‌بخش گفت: این نمایشگاه در سه بخش دستاوردهای پژوهشی که متولی آن دستگاه های اجرایی هستند، بخش فن بازار‌ با متولی‌گری مراکز رشد و پارک علم و فناوری، اشتغال و کارآفرینی که متولی آن مراکز آموزش علمی کاربردی است، برپا شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد

مدیر مسئول دوفصلنامه «فقه و فقاهت» ضمن اعلام اولین فراخوان این نشریه، گفت: با توجه به راهبرد کلان مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق مبنی بر گروه ها و کارگروه های تخصصی فقه و اصول که دربردارنده نظریه پردازی استادان سطح عالی، طلاب و فضلای متخصص حوزه است، وجود نشریاتی که در سطح علمی پژوهشی فعالیت و اثرهای علمی را منتشر نماید، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.

حجت الاسلام میرزاخان افزود: مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق در راستای این هدف، تلاش کرده با گردآوری استادان، اندیشمندان و دغدغه مندان این عرصه به عنوان اعضای هیئت تحریریه همچون حضرات آیات و حجج اسلام عباس کعبی، محسن فقیهی، محمد محمدی قائنی،محمد عندلیب همدانی، محمد نجفی یزدی، محمد جعفر طبسی و محمدعلی قاسمی به بررسی و بحث درباره‌ موضوعات مهم فقهی و اصولی که در جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته‌ اند، بپردازد.

 میرزاخان به بیان محورهای فراخوان پرداخت و ابراز داشت: موضوعاتی که در این فراخوان اعلام شده‌ اند، شامل «فقه اقتصاد»، «فقه پزشکی»، «فقه سیاسی»، «فقه هنر و رسانه»، «فقه اجتماعی»، «فقه روان شناسی»و «مسائل مستحدثه فقهی» می باشد.

 به گفته حجت الاسلام میرزاخان، اگرچه رتبه فعلی این نشریه، علمی‌ تخصصی است، ولی سعی شده مقالات این نشریه بر اساس استانداردهای مطلوب مجلات علمی‌ پژوهشی ارزیابی شوند.

 وی ضمن بیان امیدواری نسبت به اخذ رتبه علمی پژوهشی افزود: در تلاش هستیم هرچه زودتر این امتیاز برای نشریه دریافت شود و برای تمامی مقالات پذیرش شده قبلی نیز اعمال گردد.  

استادان و فضلای حوزه و دانشگاه می‌ توانند آثار خود را با رعایت شرایط مندرج در بخش «راهنمای نویسندگان» در سامانه نشریه «فقه و فقاهت» به آدرس https://fqaht-mpbs.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاع بیشتر با ایتا https://eitaa.com/Bayanalsidq_irتماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند