Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، حیدر مظاهری (دبیر خانه کارگر ورامین )درباره پیگیری مطالبات کارگران قند ورامین) گفت: جلسات متعددی در پیگیری مشکلات واحد تولیدی قند ورامین و کارگرانش از سوی مسئولان شهرستانی برگزار شده اما اقدام جدی که نشان از رفع مشکلات کارگران این واحد داشته باشد، مشاهده نشده است.

به گفته وی؛ در جلسه‌ای که اخیرا در محل فرمانداری برگزار شد، مقرر شد فعالیت کارخانه از سر گرفته شود این درحالیست که طی یک الی دو سال گذشته چندین بار فعالیت این کارخانه متوقف و مجددا از سر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اظهارت دبیر خانه کارگر ورامین؛ مشکل اصلی این واحد که در حال حاضر فقط شکرسفید تولید می‌کند، تامین نشدن مواد اولیه تولید (شکر خام یا شکر زرد) است.

به گفته وی، هرچند ماه یکبار که مواد اولیه کارخانه تامین می‌شود، کارفرما از کارگران قراردادی سابق کارخانه که پیش از این اخراج شده‌اند، بدون عقد قرارداد درخواست کار می‌کند این در حالیست وقتی که کار تولید با اتمام مواد اولیه متوقف می‌‌شود، مجددا از ورود کارگران به کارخانه جلوگیری می‌شود.

او با بیان اینکه در حال حاضر نابسامانی اوضاع شغلی و معیشتی کارگران قند ورامین به حدی رسیده است که نیاز به اقدام جدی مسئولان در استان دارد، در تکمیل سخنان خود افزود: کارفرمای این کارخانه اعتباری برای نیروی کار قائل نیست و هر زمان که به کارگران نیاز دارد از آنها استفاده می‌کند.

به گفته وی، آخرین بار حدودا یک ماه پیش فعالیت کارخانه ازسرگرفته شد. در آن زمان کارگران به دلیل نداشتن قرارداد کار مشخص، موافق ادامه همکاری با کارفرما نشدند و کارفرما ناچار شد از کارگران بازنشسته کارخانه که از چند سال پیش بازنشسته شده‌اند، استفاده کند.

او گفت: متاسفانه تا امروز مسئولان مرتبط با مشکلات کارگران قند ورامین نسبت به بهبود وضعیت کارخانه و پرداخت مطالبات کارگران آن بی‌توجهی نشان داده‌اند و از مدتها قبل این کارخانه که ظرفیت تولید روزانه ۷۰۰ تن شکر را دارد، وضعیت خوبی نداشته و میزان تولیدات آن در مواقعی که فعالیت تولیدی دارد، به حدود ۱۵۰ تن رسیده است.

به گفته وی، در کارخانه قند ورامین زمانی حدود ۶۰۰ نیروی کارگری دائم و قرارداد موقت کار می‌کردند اما به مرور با سیاستگذاری‌های غلط مدیریت، مشکلات کارخانه با کاهش امنیت شغلی کارگران آغاز و به تدریج از تعداد کارگران به حداقل کاسته شد بطوری که هم‌اکنون در این کارخانه فقط حدود  ۲۰ کارگر رسمی مشغول نگهبانی هستند.

دبیر خانه‌ کارگر ورامین اضافه کرد: باتوجه به اینکه کارخانه قند ورامین از ظرفیت‌های بالایی برای ایجاد شغل برای اهالی اشهرستان  برخوردار است. از این رو انتظار داریم مدیریت کارخانه با تدابیر مناسب‌تری با مشکلات مواجه شوند تا از این محل برای کارگران شاغل و بازنشسته کارخانه نارضایتی پیش نیاید.

وی در بخش پایانی سخنان خود؛ خواستار توجه جدی مسئولان برای فعال شدن کارخانه قند ورامین و استفاده از تمام ظرفیت‌های آن شد و افزود: از شخص استاندار تهران به عنوان بالاترین مقام استانی می‌خواهیم پیگیر مشکلات کارخانه قند ورامین که منجر به گسترده شدن مشکلات معیشتی مردم منطقه شده، باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران تهران کارگران قند ورامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، شهریار عباسی در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی که در سالن شهید رجایی استانداری ایلام برگزار شد، گفت: با دستور بهرام‌نیا استاندار ایلام سال گذشته برای توسعه زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی استان مبلغ ۴۲۰ میلیارد ریال اختصاص یافت.

وی با اشاره به عزم جدی استانداری ایلام برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی استان، از فعالیت ۷ تعاونی مرز نشینی در استان با عضویت ۲۲۷ هزار نفر در قالب ۷۴ هزار خانوار خبر داد.

عباسی گزارشی از وضعیت بازارچه‌های مرزی استان ارائه کرد و یادآور شد با تصمیم استاندار ایلام رایزنی‌هایی با طرف عراقی انجام شده تا این بازارچه‌ها پس از سال‌ها به چرخه مبادلات تجاری کشور بازگردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام همچنین افزود: با پیگیری دکتر بهرام نیا استاندار ایلام تمامی زیرساخت‌های لازم در سه بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شده و هدف ما این است که تمامی مرزنشینان از ظرفیت‌های اقتصادی مرزها بهره‌مند شوند.

وی همچنین از تهیه طرح توجیهی بازارچه مرزی مهران خبر داد و گفت: امیدواریم در جلسه هفته آینده کمیسیون اقتصادی دولت با تصویب این طرح گام بلندی در راستای ارتقای وضعیت معیشتی مرزنشینان استان برداشته شود.

عباسی با ذکر برخی از مشکلات موجود بر سرِ راه توسعه اقتصادی استان خواستار ورود جدی وزارتخانه‌های مربوطه برای مرتفع شدن این مشکلات شد و از همکاری‌های مثبت مجموعه وزارت کشور تشکر کرد.

کد خبر 6088130

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • فرآیند تولید دیگ و ماهیتابه با قوطی فلزی نوشابه توسط کارگران پاکستانی (فیلم)
  • هشدار جدی پزشکیان به مسئولان /بترسید از اینکه.../نیاز به گشت ارشاد مدیران نیست، در آمریکا هم می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم!
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست