Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه سعودی الشرق الاوسط با اشاره به پیام‌های اقدام کانادا به درخواست آمریکا برای بازداشت مدیر مالی شرکت هوآوی به بهانه نقض تحریم‌ها علیه ایران نوشت: شرکت های غربی، شرکت چینی هوآوی را برای منافع خود در جهان خطرناک توصیف می‌کنند به خصوص آنکه غربی‌ها سازمان اطلاعات چین را مالک واقعی هوآوی می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته الشرق الاوسط، آمریکا معتقد است خطر هوآوی به دلیل گسترش فعالیت‌ها و قدرت نفوذش به شبکه های ارتباطی در جهان از نوع خطر جدی برای واشنگتن به حساب می آید. ناظران سیاسی و اقتصادی، اقدام کانادا در بازداشت منگ وانژو، مدیر مالی شرکت بزرگ هوآوی به درخواست آمریکا را خشن‌ترین مرحله از جنگ تجاری میان چین و آمریکا ارزیابی کرده اند.

آمریکا خواهان بازداشت این مسئول شرکت هوآوی به اتهام نقض تحریم ها علیه ایران شد. بر اساس این تحریم ها، فروش تجهیزات فناوری به ایران ممنوع است. انتخاب این فرد نیز از اهمیت نمادین زیادی برخوردار بوده زیرا وی دختر رئیس شرکت هوآوی است و رئیس این شرکت نیز ارتباط نزدیکی با مقامات بلند پایه چین دارد. این شرکت یکی از قدرتمندترین شرکت های چینی و از افتخارات این کشور در عرصه جهانی است. این شرکت در چهار ماه گذشته 52 میلیون عدد گوشی همراه در جهان فروخته است و یکصد و هشتاد هزار کارمند در سراسر جهان دارد. ارزش این شرکت در سال 2017 به بیش از 92 میلیارد دلار رسید. هوآوی بزرگترین شرکت در حوزه تولیدات فناوری و ابزارهای الکترونیکی و ساعت های هوشمند در چین است. هوآوی دومین شرکت بزرگ جهان پس از شرکت سامسونگ کره در تولید گوشی های همراه است. چین، هوآوی را موفق ترین شرکت خود می‌داند.

الشرق الاوسط افزود: شرکت های غربی، هوآوی را بزرگترین خطر برای خود می دانند چرا که این شرکت، پیشرو در استفاده از فناوری تولید نسل پنجم ارتباطات پیشرفته موسوم به SG است. این فناوری با کیفیت بالا، همه گوشی های همراه و تجهیزات مختلف را با استفاده از هوش مصنوعی بی سابقه به یکدیگر وصل می کند. شکی در این نیست که توانایی های این شرکت، خطری برای آمریکا به حساب می آید چرا که شرکت های این کشور ممکن است مجبور به خرید این فناوری از این شرکت چینی شوند. پس از تضعیف شرکت های آمریکایی نظیر موتورلا و سیسکو، شرکت های این کشور قادر به رقابت در عرصه فناوری با شرکت هوآوی نیستند و تنها دو شرکت فنلاندی نوکیا و اریکسون سوئد توان رقابت را با هوآوی دارند. برای مدتی است که دولت آمریکا اجازه نمی دهد این شرکت در مناقصات دولتی این کشور شرکت کند چرا که درباره مالکیت شرکت هوآوی شک و تردیدهایی دارد. آمریکا بر این باور است که سازمان اطلاعات نظامی چین، مالک واقعی این شرکت است و خطر هوآوی نیز به دلیل گسترش فعالیت هایش و قدرت نفوذ به شبکه های ارتباطی در جهان از نوع خطر جدی برای واشنگتن به حساب می آید.

الشرق الاوسط در پایان نوشت: غربی ها به شدت از شرکت هوآوی ترسیده اند و به دنبال مهار این شرکت هستند و آن را خطری برای امنیت ملی خود می دانند. میدان جنگ اقتصادی چین و آمریکا در پوشاک، خودرو و خوراک نیست بلکه در عالم فناوری و تکنولوژی و مشخصا تراشه های رایانه‌ای است و هوآوی نخستین گلوله را در این جنگ شلیک کرده است و نفس‌ها در سینه حبس شده و در انتظار پاسخ واقعی چین است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چین آمریکا اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آزادیخواه
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • محکومیت شدید برخوردهای خشونت آمیز علیه اساتید و دانشجویان غربی
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد