Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مشاور روسای جمهور اسبق آمریکا نظیر ریچارد نیکسون و رونالد ریگان در مقاله‌ای تاکید کرد: دموکراسی در وضعیت حال حاضر بی‌اعتبار شده است و دیگر پیش شرطی برای موفقیت اقتصاد یک کشور محسوب نمی‌شود.

به‌ گزارش ‌ایسنا، ‌به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پتریک جوزف بیوکنن که سابق بر این مشاور ارشد ریچارد نیکسون، جرارد فورد و رونالد ریگان، روسای جمهور اسبق آمریکا بوده، در مقاله‌ای برای مجله آمریکن کانزرواتیو، نوشت: روسیه در حال‌ حاضر به ققنوسی می ماند که از خاکسترهایش دوباره متولد شده و چین هم در حال‌ پیشرفت است، در حالی که آمریکا دارد شبیه فرانسه در آخرین روزهای جنگ جهانی دوم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاستمدار، خاطر نشان کرد: دیگر در وضعیت فعلی یک کشور لازم نیست که برای موفقیت و پویایی دموکراتیک باشد و در این زمینه اشاره کرد به این که روسیه یک کشور مخروبه بود که به عنوان یک قدرت بزرگ  پیش چشم جامعه بین‌الملل بازیابی شد.

بیوکنن در این مطلب نوشت: در این قرن در چین مشاهده کردیم که رهبران بلند پروازش چطور با یک حکومت تک حزبی توانستند یک قدرت جهانی به وجود بیاورند و چطور دموکراسی پیشرفت لازم برای پیشرفت‌های اقتصادی چشم‌گیر نیست.

به گفته بیوکنن تنوع چیزی است که دموکراسی آمریکایی اکنون به جهان به عنوان بهترین ویژگی‌اش پیشنهاد می‌کند و عامل ادعای بزرگی‌اش است. با این حال او تاکید کرد که همین تنوع اروپا را به جایی رسانده که علنا دست به فرار بزند. اشاره او به بحران مهاجرت در قاره اروپا است.

وی نوشت: درست تر آن است که بگوییم جهان در حال‌ پشت کردن به فراملیت گرایی و رفتن به سراغ قبیله گرایی و دور شدن از تنوع و بازگشت به ملی گرایی قومی است که عامل سر بر آوردن ملت‌ها بوده است. دیگر کسی تنوعی که دموکراسی ما پیشنهاد می‌دهد را نمی‌خرد.

این مشاور روسای جمهور سابق آمریکا در ‌عین ‌حال اینکه جهان هنوز می‌خواهد مثل آمریکا باشد را مورد تردید قرار داد و علت آن را مشاهده فشارهای به اوج رسیده بر دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا و بالا گرفتن بحث در میان نخبگان سیاسی برای پایین کشیدن چهل و پنجمین رییس جمهور آمریکا و به زندان انداختنش دانست.

بیوکنن نوشت: جهان چه فکری می‌کند وقتی می بیند یک جمهوری سابقا عظیم، دغدغه‌اش جدا شدن یک رییس جمهور دیگر است؟

او خاطر نشان کرد: در میان این ترس و وحشت معاهده تسلیحاتی سلاح های هسته ای میان برد مربوط به دوران ریگان با سقوط روبرو است و ابتکار عمل ترامپ در شبه جزیره کره برای خلع سلاح هسته‌ای در خطر است.

این مشاور سابق روسای جمهور آمریکا در پایان، گفت‌: حالا تا دو سال دیگر دغدغه‌مان قرار است این باشد که پرداخت حق السکوت به استورمی دنیلز، توجیه کننده برکناری یک رییس جمهور است و این که مایک کوهن، وکیل سابق ترامپ زمانی از مذاکرات با روس‌ها درباره پروژه‌ ساخت برجی متعلق به رییس‌اش در مسکو دست برداشت. ما در جهانی که به صورت جدی مرگ بار است، تبدیل به ملتی بدون جدیت شده‌ایم که به مسائل پیش پا افتاده اهمیت می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایگاه آمریکا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان

شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی هرزگوین در بیانیه مشترکی تحولات جاری در غزه را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانستند.

به گزارش ایسنا، «احمد الطیب» شیخ الازهر روز دوشنبه میزبان «دنیس بچروویچ» رئیس جمهور بوسنی هرزگوین بود و در این دیدار دو طرف به بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های پیش روی جهان اسلام پرداختند.

شیخ الازهر اظهار کرد: این دیدار برای ما بسیار ارزشمند است و تاثیر بسیار ویژه‌ای بر ما دارد چرا که همزمان با کشتار جمعی انجام شد که رژیم صهیونیستی در حق برادران ما در غزه انجام می‌شود و این به عنوان لکه ننگی بر پیشانی بشریت، یادآور جنایت کشتار جمعی است که در حق مسلمانان بوسنیایی در بوسنی هرزگوین انجام شد و به ما مسلمانان یادآور می‌شود که اتحادمان تنها راه بیرون آوردن امت‌مان از این بحران‌ها است.

الطیب در ادامه گفت: مشکل اصلی در تمام اتفاقاتی که برای ما رخ می‌دهد، واکنش ضعیف جهان اسلامی و عربی است و اساس این مشکل ضعف ناشی از تفرقه و پراکندگی است که ملت ما دچار آن است.

رئیس جمهور بوسنی هرزگوین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در الازهر و دیدار با شیخ الطیب، تاکید کرد: آنچه در غزه در حال وقوع است لکه ننگی بر پیشانی بشریت است و این در درجه اول بحرانی اخلاقی است.

او با اشاره به اهمیت بسیار «برادری انسانی که شیخ الطیب و پاپ فرانسیس آن را ایجاد کرده به عنوان مهم‌ترین اصل اخلاقی در عصر کنونی»، گفت: ما باید به این اصول پایبند باشیم و آنها را به ویژه در این شرایط که با بحران‌های انسانی، اقتصادی و اجتماعی در مناطق مختلف جهان روبرو هستیم، به کار گیریم.

رئیس جمهور بوسنی در پایان به صورت رسمی از شیخ الازهر برای سفر به این کشور دعوت کرد و الطیب نیز از این دعوت استقبال و تاکید کرد که در اولین فرصت به بوسنی سفر خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکر مردم غزه از دانشجویان آمریکایی
  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • مجری الجزیره از خجالت سیاستمدار آمریکایی درآمد؟!
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست