Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای پسران یاسوج ضمن گلایه از وضعیت صنفی این دانشگاه از دغدغه‌ها و مطالبات خود سخن گفتند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دانشجویان این دانشگاه توجه مسئولان نسبت به رفع مشکلات سلف سرویس، خوابگاه، ورزشی، ایاب و ذهاب، کارگاهها و امور فرهنگی را خواستار شدند.

یکی از دانشجویان رشته الکترونیک این دانشگاه به خبرنگار ایسنا گفت: غذای سلف سرویس این دانشگاه از کیفیت مناسبی برخوردار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که مسئولان باید در جهت رفع مشکلات این دانشگاه پاسخگوی دانشجویان باشند، افزود: در حالی که اکثر دانشجویان غیر بومی هستند چرا در سلف و سرویس دانشگاه روزهای پنج‌شنبه و جمعه غذا پخت نمی‌شود؟

این دانشجو ضمن گلایه از کافی نبودن فعالیت های فرهنگی در دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای پسران سالن آمفی تئاتر ندارد و انتظار داریم به این مسئله توجه جدی شود.

یکی دیگر از دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن گلایه از وضعیت بهداشتی خوابگاه این دانشگاه بیان کرد: خوابگاه ما مشکل حمام دارد، سالن مطالعه ندارد و تخت‌های آن مناسب نیستند.

وی با اشاره به اینکه سرویس بهداشتی بدون صابون تعجب‌آور است، تصریح کرد: مسئولان دانشگاه پاسخ دهند چرا در سرویس‌های بهداشتی خوابگاه صابون دستشویی نیست؟

این دانشجوی رشته مکانیک تاکید کرد: نداشتن سرویس ایاب و ذهاب از دیگر مشکلات این دانشگاه است بطوری که این مسئله مشکلاتی را برای دانشجویان ایجاد کرده است از مسئولان امر تقاضا داریم برای رفع آن چاره اندیشی کنند.

یک دانشجوی رشته مکانیک به خبرنگار ایسنا گفت: این چه رسمی است که سالن ورزشی دانشگاه را به دانشجویانش نمی‌دهند اما به افراد بیرون اجاره داده می‌شود در حالی که این سالن به نام دانشجویان ایجاد شده اما به کام دیگران است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه رشته های ما فنی و کاربردی هستند اما کارگاه‌های این دانشگاه امکانات و تجهیزات لازم و مناسب را ندارند ما از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم نسبت به رفع این مشکلات تدبیری بیندیشند.

رحیم امین‌زاده، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در زمینه دغدغه ها و مطالبات دانشجویان این دانشگاه گفت: سلف دانشگاه از طریق مناقصه کشوری به پیمانکار واگذار می‌شود که بهترین منوی غذا را دارد. دو نفر ناظر در سلف دختران و پسران بر کیفیت غذای دانشگاه نظارت دارند.

وی با بیان اینکه کیفیت غذای سلف دانشگاه نسبت به گذشته بهتر شده است، افزود: در هفته علاوه بر غذاهای اصلی غذاهای مکمل برای دانشجویان در نظر گرفته ایم.

امین‌زاده در خصوص پخت غذا در روزهای پنج‌شنبه و جمعه از سوی سلف دانشگاه اظهارکرد: این مسئله کشوری است و دست ما نیست.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در خصوص مشکلات خوابگاه دانشجویان پسر خاطرنشان کرد: خوابگاه دانشجویان دانشگاه لوکس و در حد هتل است، حمام خوابگاه مشکلی ندارد اما ممکن است مواردی باعث شود تا اشکالاتی پیش آید که در اولین فرصت برطرف می‌شود.

امین‌زاده با بیان اینکه سال گذشته تخت‌های جدید برای خوابگاه خریداری شد اما اگر موردی باشد می‌توانیم آن را برطرف کنیم، تصریح کرد: سالن مطالعه خوابگاه موکت شده و سالن اجتماعات که جهت تماشای مسابقات ورزشی از آن استفاده می‌شود درحال تجهیز موارد لازم از جمله موکت و تلویزیون هستند.

وی در زمینه فاقد مایع دستشویی بودن سرویس بهداشتی خوابگاه ادامه داد: این موضوع صحت ندارد اما با توجه به هدر دادن مایع دستشویی به اندازه نیاز هفتگی یا ماهانه به مسئول خوابگاه تحویل داده می‌شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد درباره نداشتن سرویس ایاب و ذهاب عنوان کرد: سرویس ایاب و ذهاب هزینه دارد که باید دانشگاه و دانشجویان این هزینه را پرداخت کنند اما چهار و پنج سال پیش سرویس ایاب و ذهاب اجاره کردیم اما دانشجویان استقبال نکردند. در صورت استقبال دانشجویان دانشگاه آماده پیگیری و راه‌اندازی سرویس ایاب و ذهاب است.

امین‌زاده در خصوص وضعیت سایت دانشگاه به انتقادات دانشجویان در این زمینه بیان کرد: طراحی سایت دانشگاه از سوی سازمان مرکزی انجام می‌شود.

وی در رابطه با مشکلات ورزشی دانشجویان تاکید کرد: این دانشگاه دو سالن ورزشی دارد که بخاطر درآمدزایی دانشگاه از ساعت 16 و 30 دقیقه به بعد و در ساعات غیر اداری به بخش خصوصی اجاره داده شده و از ساعت 7 و 30 دقیقه تا 16 و 30 دقیقه در اختیار دانشگاه است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در زمینه کمبود امکانات و تجهیزات در کارگاه‌های دانشگاه گفت: با رایزنی های صورت گرفته طی دو سه سال اخیر تجهیزات کارگاهی خوبی به این دانشگاه اختصاص داده شده و کارگاه‌های این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه‌های استان مجهزتر هستند.

امین‌ زاده در خصوص وضعیت اینتریت وای‌فای دانشگاه افزود: اینترنت وای‌فای مطلوبی را برای دانشگاه فراهم آوردیم اما سرعتش کم و زیاد می‌شود که در بیشتر موارد سراسری است.

وی در رابطه با فاقد سالن آمفی تئاتر دانشگاه اضافه کرد: این دانشگاه سالن آمفی تئاتر ندارد و در مرکز دنبال و پیگیر این مسئله هستیم که برای ساخت سالن آمفی تئاتر حدود 4 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. دانشجویان مطالبات و دغدغه هایی دارند اما این دانشگاه در ابتدای راه است و تا وضعیت مطلوب فاصله دارد.

به گزارش ایسنا، 1500 دانشجوی دختر و پسر(900 پسر و 600 دختر) در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول به تحصیل هستند.

 گزارش از: عیسی فتحی- خبرنگار ایسنا کهگیلویه و بویراحمد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه پسرانه سما شعبه یک بندرعباس، روز معلم را جشن گرفت

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری و روز معلم، مدرسه پسرانه سما شعبه یک بندرعباس، با حضور مدیرکل اداره استاندارد هرمزگان، کارکنان و آموزگاران این مدرسه و …با ارائه برنامه‌های متعدد این روز را گرامی دانست.

ویژه برنامه روز معلم در دو بخش برگزار شد. نخست در فضای مدرسه همراه با دانش آموزان و دیگری به دعوت مجموعه سما در تالار پذیرایی، از کارکنان پذیرایی صورت گرفت و در نهایت با لوح تقدیر از آنها تجلیل شد.

فضل الله صمیمی معاون دانشگاه آزاد اسلامی در امور مدارس سما استان هرمزگان، ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین گرامی و تبریک این روز خجسته به آموزگاران، ارزش این روز را در سال تحصیلی بسیار پر اهمیت دانست و از زحمات آموزگاران قدردانی نمود.

مرادپور مدیر این واحد آموزشی گفت: تعلیم و تربیت سنت حسنه آفرینش است، تندیس زرین و طلایی تربیت، نقش برجسته‌ای است حک شده بر دامن رسولان الهی و میراثی است از سوی ائمه اطهار.

وی در ادامه گفت: بر حسب بخشنامه‌های سازمان سما برنامه‌های متعددی ویژه این روز پرشور برای آموزگاران انجام شده است، یکی از این برنامه‌ها برپایی مسابقات ورزشی ویژه آموزگاران، و همچنین ارائه نقاشی و دلنوشته از سوی دانش آموزان بود.

مسابقه ورزشی در روز 11 اردیبهشت در دو دوره اول و دوم به صورت مجزا در رشته طناب کشی برگزار شد. دوره پایه‌های پیش دبستانی و اول یک تیم و پایه‌های دوم و سوم تیم مقابل بودند و در نهایت با برد 2 بر صفر پایه‌های پیش دبستانی و اول به پایان رسید. اما در دوره دوم دو تیم از پایه‌های چهارم و دو کلاس پنجم در مقابل ششم و دو کلاس پنجم دیگر برگزار شد که در نهایت به صورت مساوی به پایان رسید.

گفتنی است که در بخش دلنوشته و نقاشی بالغ بر 500 اثر به دبیرخانه در دبستان سما شعبه یک رسید.

خبرنگار: نسیم اسپید

انتهای خبر/

کد خبر: 1229571 برچسب‌ها مدارس سما

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • مدرسه پسرانه سما شعبه یک بندرعباس، روز معلم را جشن گرفت
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • تم تولد پسرانه چیست؟
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم