Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:36:09 GMT

ناهماهنگی ها به تعاون آسیب زده است

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۹۸۴۶

ناهماهنگی ها به تعاون آسیب زده است

تهران - ایرنا - رئیس اتاق تعاون ایران با بیان اینکه ناهماهنگی ها به تعاون آسیب زده گفت: در شرایط جنگ اقتصادی تمامی اجزا و ارکان باید برای عبور از تحریم ها، استفاده کنند چون دوره، دوره خطیری است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «بهمن عبداللهی» روز یکشنه در دیدار با نشست محمدجعفر کبیری معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با رئیس و اعضای هیات رییسه اتاق تعاون ایران، اظهار داشت: امیدوارم با رساندن ناهماهنگی های بین دستگاهی به صفر بتوانیم سهم تعاون در اقتصاد را ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به تازگی مسئولان تصمیم گیر کشور توجه خاصی به تعاون پیدا کرده اند که این یک فرصت طلایی برای ما و مزیت های اعمال تحریم است.
رییس اتاق تعاون ایران با تاکید بر افزایش نقش تعاون در اقتصاد، تصریح کرد: سهم 25 درصدی تعاون در اقتصاد خیالی نیست و با رعایت شرایطی می توانیم به این هدف در کمتر از 10 سال دست یابیم.
رییس اتاق تعاون همچنین بر ایجاد نهادهای مشترک بین اتاق تعاون ایران و معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد.

** تعاون نیازمند بانک توسعه ای است
رییس کمیسیون پول و سرمایه اتاق تعاون نیز در این نشست گفت: «تعاونی ها یک بانک کوچک دارند که مدیرعامل آن فقط به فکر سود و زیان پایان سال و ترازنامه است تا اینکه به فکر تعاونی ها باشد.»
«داریوش پاک بین» افزود: باید برای بخش تعاون بانکی توسعه ای تشکیل شود نه بانکی که فقط به فکر سود است.
وی اظهارداشت: اکنون 180 هزار تعاونی کوچک داریم که هر کدام ساز خود را می زنند.
«با وجود تعاونی های خرد، اقتصاد تعاون شکل نمی گیرد؛ مگر اینکه از تعاونی های کوچک عبور کرده و با ایجاد تعاونی های بزرگ گامی موثر برای تجمیع سرمایه ها برداریم.»
وی با انتقاد از انباشت قانون در حوزه تعاون، گفت:در حوزه تعاون به هیچ عنوان کمبود قانون نداریم بلکه تفاسیر مختلف هر مدیر از قانون موجب شده تعاون نتواند به سهم 25 درصدی خود از اقتصاد برسد.

** با تعاونگران مهرانتر باشید
رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق تعاون ایران نیز در این نشست گفت:سربازان اقتصادی که دغدغه خلق ثروت دارند مورد مشورت دولتمردان قرار نمی گیرند.
«بابک افقهی» اظهارداشت: از معاون وزیر تعاون انتظار داریم کمی با تعاونگران مهربانتر باشد.
وی افزود: عبور از شرایط کنونی اقتصاد نیازمند تعامل بیشتر میان دولت و تعاون است؛ البته این همگرایی نباید در حد شعار باقی بماند.

** ضرورت شبکه سازی در مشاغل خرد و خانگی
تهمینه دانیالی مشاور امور بانوان اتاق تعاون ایران نیز دراین نشست بر ضرورت شبکه سازی در حوزه مشاغل خُرد و خانگی و ایجاد ایجاد زنجیره تامین تاکید کرد و گفت: باید از تعاونی تا رسیدن به مرحله برندسازی و صادرات حمایت کرد.

** 80 درصد صادرات توسط مرزنشینان
رئیس کمیسیون تعاونی های مرزنشینان نیز در این نشست با تاکید بر توجه بیشتر به مرزنشینان، گفت: رسالت ما تامین نیاز افرادی است که در نقطه 30 کیلومتری و یا صفر مرزی ساکن هستند.
یاسر فیضی با اعلام اینکه 80 درصد صادرات توسط مرزنشینان انجام می شود، افزود: متاسفانه تعاونی ها شیوه درست فروش را نمی دانند که لازم است برای آموزش آنها مرکز مطالعات و تحقیقات ایجاد شود.

** تشکیل 3500 تعاونی بدون اطلاع اتحادیه
رئیس کمیسیون فرش و صنایع دستی اتاق نیز در این جلسه گفت: در 10 سال بیش از 3500 تعاونی بدون اطلاع اتحادیه ایجاد شد.
«عبدالله بهرامی» افزود: پیش از این نیز اعلام کرده ام اجازه دهید ما به وزارت صنعت برویم، زیرا همه امکانات در اختیار این وزارتخانه است و هر سال پنج میلیارد تومان بودجه بلاعوض می گیرد.
«وزارت تعاون نمی تواند برای اتحادیه های خود بودجه ای بگیرد بنابراین امکان انتزاع برای اتحادیه فرش را مهیا کنید.»
اقتصام**9454**9132 ** 2023

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تعاوني مرزنشينان صادرات اتاق تعاون بانك معاون امور تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار کرد مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار همچنین تصریح کرد: صادرات ۴۰ کالا با ارزش ۱۰ میلیارد دلار به ۵۰ بازار از استان کرمان برنامه‌ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد حضور چینی‌ها در استان کرمان گفت: چینی‌ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده‌اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

استاندار کرمان در مورد آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر ۲۰ کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آن‌چنانی وارد نکرده است. آب در حال حرکت به مدت حدود ۲ ساعت وارد پارکینگ‌های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن‌ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگردی، محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

وی تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

کد خبر 6098220 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ناهماهنگی عجیب در اسپانیا: رئال دو بار جام می‌گیرد!‏
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان