Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جواد محجوبی صبح امروز در جلسه کانون تفکر آب با اشاره به اینکه برنامه ریزی بلندمدت و کوتاه مدتی به منظور مدیریت مصرف آب در بخش‌های خانگی، صنعت و کشاورزی انجام شده است، اظهار داشت: در حال حاضر بیشترین حجم آب مصرفی که از دشت‌های استان برداشت می‌شود، مربوط به بخش کشاورزی است و بر اساس این برنامه باید به ۵۰ درصد میزان فعلی کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در این راستا مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز، جلوگیری از اضافه برداشت، نصب کنتور هوشمند، اصلاح و تعدیل چاه‌ها از یک‌سو و ترویج الگوی کشت بهینه و توسعه شبکه‌های آبیاری نوین از سوی دیگر باید در دستور کار دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد.

محجوبی خاطرنشان کرد: در حاضر میزان برداشت از منابع زیرزمینی در دشت‌های استان یزد به منظور کشاورزی و صنعت بیش از حد مجاز است و این روند در دشت یزد ـ اردکان وضعیت بدتری دارد.

مدیر برنامه ریزی شرکت آب منطقه‌ای یزد همچنین با تاکید بر لزوم تجهیز چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند بیان کرد: در حال حاضر از مجموع ۲ هزار و ۲۵۳ چاه کشاورزی، هزار و ۳۳۰ چاه یعنی کمی بیشتر از نصف چاه‌ها، دارای کنتور است که لازم است هر چه سریع‌تر برای تجهیز سایر چاه‌ها نیز اقدام شود.

محجوبی در مورد آب حوزه شرب و بهداشت نیز یادآور شد: تمام مشترکان خانگی آب باید مصرف خود را به زیر ۲۰ مترمکعب در یک ماه برسانند که برای تحقق این امر باید اقداماتی از جمله استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف، تعویض انشعاب‌ فرسوده، اصلاح و بازسازی شبکه آبرسانی در شهرستان‌ها و از همه مهم‌تر آموزش و اطلاع‌رسانی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از آب شرب نیز صرف آبیاری فضای سبز می‌شود، افزود: در حال حاضر ۶۲ درصد فضاهای سبز یزد با آب شرب آبیاری می شود که بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده باید هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک این دو از یکدیگر اقدام شود.

مدیر برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای یزد در مورد آب صنعت نیز عنوان کرد: بازچرخانی آب در این حوزه هزینه‌بر است و ارزانی آب برای صنایع سبب شده انگیزه ای برای بازچرخانی آب نداشته باشند که برای رفع این مشکل قرار است در صورت عدم رعایت میزان استفاده استاندارد از آب، تعرفه برای واحدهای پرمصرف گران شود.

وی یادآور شد: دولت با پرداخت تسهیلات از صنایع برای ایجاد سیستم‌های بازچرخانی حمایت می کند که با این روند، طبق برنامه می توانیم ظرف چهار سال آینده شاهد بازچرخانی آب در واحدهای صنعتی استان یزد باشیم.

کد خبر 4486562

منبع: مهر

کلیدواژه: بحران آب شرکت آب منطقه ای یزد یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود