Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@23:20:05 GMT

پرداخت تسهیلات بانک‌ها نباید تبدیل به پمپاژ پول شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۰۶۲۸

پرداخت تسهیلات بانک‌ها نباید تبدیل به پمپاژ پول شود

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند ظهر امروز در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد هدف ازپرداخت تسهیلات را ایجاد اشتغال عنوان کرد واظهار داشت: نباید این پرداخت ها صرفا به یک توزیع و پمپاژ پول تبدیل شود.

وی افزود: پرداخت تسهیلات به واحدهای صنفی نباید انحراف به دنبال داشته باشد بلکه اگر به گونه ای باشد که منجر به ایجاد واحد صنفی جدید شود بلا مانع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه ادامه داد: کرمانشاه ۱۲۳ هزار بیکار دارد در حالیکه ادارات استان حداکثر ۶۰ هزار نفر پرسنل دارند که حداقل ۲۰ درصد آن مازاد بر نیاز جذب شده اند و بنابراین فارق التحصیلان باید برای اشتغال، تنها منتظر کار دولتی نباشند.

وی تصریح کرد: این استان ظرفیت های بسیار خوبی برای اشتغال دارد که لازم است این ظرفیت ها به جوانان معرفی شود.

بازوند بر لزوم رسیدگی و توسعه رستوران های بین راهی اشاره کرد و گفت: رستورانهای استان به هیچ وجه وضعیت مناسبی ندارند و متولی خوبی ندارد.

وی گفت: با ساماندهی رستورانهای بین شهری می توان حدود ۵۰۰۰ شغل ایجاد کرد و در این راستا شهرستانهای زلزله زده که قطب گردشگری نیز می باشند موقعیت خوبی برای ایجاد رستورانهای خوب است.

استاندار کرمانشاه همچنین به منطقه اورامانات به عنوان یکی دیگر از مناطق گردشگری بکر و مستعد برای احداث رستوران اشاره کرد و بیان داشت: رعایت حریم جاده نباید مانعی برای ایجاد این رستوران ها شود چرا که این مسیر مشابه چالوس است و می توان آنرا توسعه داد.

وی تاکید کرد: مدیران اجرایی در سفر به شهرستانها با فارغ التحصیلان و دانش آموختگان حوزه های مختلف دانشگاهی که جویای کار هستند جلسات اختصاصی برگزار کنند.

وی خواستار توسعه خدمات در بخش گردشگری شد و افزود: زمانی که سند اجرایی اشتغال شهرستانها ابلاغ می شود نسبت به رصد و تحقق این سند نیز باید اقدامات لازم را بعمل آوریم.

حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه به ارائه گزارشی از عملکرد اعتبارات حوزه اشتغال روستایی و عشایری پرداخت و اظهار داشت: بر اساس آخرین اطلاعات از موسسات عامل و دستگاههای اجرایی ۲۰۸ میلیارد تومان با ۴ هزار و ۱۵۸ فرصت شغلی در بخش روستاییو عشایری جذب شده که این رقم معادل ۱۱۸ درصد از اعتبارات نوبت اول است.

وی با بیان اینکه در مناطق زلزله زده از هفته گذشته تحرک خوبی در جذب اعتبارات صورت گرفت، بیان داشت: حدود ۵۸ درصد اعتبار تخصیصی از محل تسهیلات ویژه مناطق زلزله زده استان به مبلغ ۱۷۴ میلیارد تومان با ایجاد اشتغال ۱۱۹۰۰ در ۹ شهرستان زلزله زده و ۲ بهش کوزران و ماهیدشت جذب شده است.

دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه گفت: با توجه به اهمیت موضوع طی هفته آینده چندین کارگروه اشتغال جهت هماهنگی بین دستگاههای اجرایی تشکیل خواهد شد.

کد خبر 4486561

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندارکرمانشاه حسن عزیزی منطقه اورامانات هوشنگ بازوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی