Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@19:54:13 GMT

اساتید در تبیین دستاوردهای انقلاب نقش موثری دارند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۰۸۴۱

اساتید در تبیین دستاوردهای انقلاب نقش موثری دارند

به گزارش ایکنا از همدان، اکبر اسدی رئیس کارگروه دانشجویی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استان همدان، در اولین جلسه این کارگروه که باحضور نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی امروز 25 آذرماه در سالن جلسات دانشگاه صنعتی برگزار شد، اظهار کرد: در این سال نیز همچون سالهای گذشته برنامه‌هایی به همت دانشگاه و مراکز آموزش عالی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی از اهمیت خاصی برخوردار است، افزود: در فرهنگ و آموزه‌های دینی ما عدد 40 عدد مقدسی است و در قرآن نیز چندین بار به این عدد اشاره شده است، حال که انقلاب اسلامی ایران وارد چهلمین سالگرد پیروزی خود می‌شود باید ضریب خطاهای مسئولین کمتر شود، داشته‌ها را قدر بدانیم از آن محافظت کنیم و برای آیندگان این سرزمین امیدآفرینی کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان ادامه داد: در دهه فجر امسال با در نظر گرفتن چهلمین سال پیروزی انقلاب باید برنامه‌هایی در شأن دانشجو و در جهت آگاهی و معرفت‌افزایی و در کنار آن همراه با شور و نشاط در سطح دانشگاه‌ها تدارک دیده شود و برگزاری برنامه‌های مشارکتی در سطح تمامی دانشگاه‌ها می‌تواند در این امر مثمر ثمر باشد.
اسدی با بیان اینکه یادآوری دستاوردهای انقلاب موجب قدردانی و شکرگزاری نعمت‌های انقلاب اسلامی است، تأکید کرد: با توجه به اهمیت نشان دادن دستاوردهای انقلاب، در این امر نباید از نقش مهم و اساسی اساتید غافل بود و می‌توان دستاوردهای انقلاب را از سوی اساتید به دانشجویان تبیین کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه دانشجویان در ایام دهه فجر در دانشگاه‌ها حضور ندارند، برنامه‌ها را می‌توان با تقدم و تأخر زمانی برگزار کرد و ایجاد شور، نشاط و امیدآفرینی در دانشگاه‌ها نیز در نظر گرفته شود.
حجت‌الاسلام جلال سبحانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی همدان نیز در این جلسه گفت: خداوند به حضرت موسی(ع) فرمود که ایام الله را به قوت یادآور شود واینک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در 40سالگی خود قرار دارد که عدد 40 در ظهور استعدادهای هرچیزی مهم است.
وی با بیان اینکه در شرایط ویژه‌ای قرار داریم، افزود: در این دوره فشار دشمنان نظام به قدری است که با وقاحت تمام اعلام می‌کنند که ما اجازه نمی‌دهیم که ایران 40سالگی انقلاب را جشن بگیرد.
وی اظهارکرد: با توجه به این فشارها، مشکلات اقتصادی حاکم بر جامعه و برخی نابه‌سامانی‌ها، برنامه‌ها باید کاربردی و با کمترین شعارزدگی‌ها برای دانشجویان تهیه شود.
سبحانی ادامه داد: با وجود تمام کاستی‌ها و مدیریت‌های غلطی که وجود داشته، انقلاب اسلامی در طول این 40 سال دستاوردهای عظیمی داشته است که هیچ انسان منطقی و منصفی نمی‌تواند آن‌ها را انکار کند.

برپایی نمایشگاهی با عنوان 40 سال عزت با رویکرد معرفی دستاوردهای انقلاب در دانشگاه بوعلی سینا
حجت الاسلام مشهود امینی کارشناس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه با فرموده امام خمینی(ره) که حفظ نظام از اوجب واجبات است، تکلیف ما روشن است، گفت: در این برهه از زمان که تمام دشمنان انقلاب متحد شده‌اند تا نظام را بر زمین بزنند، نشان دادن دستاوردهای انقلاب و نظام در طول این سال‌ها وظیفه ما است.
وی اظهار کرد: باید این دستاوردها که تعداد آن‌ها کم هم نیست برای مردم به ویژه جوانان یادآوری شود تا منجر به ایجاد شور و نشاط در جامعه شویم.
وی افزود: برپایی نمایشگاهی با عنوان 40 سال عزت با رویکرد معرفی دستاوردهای انقلاب در دانشگاه بوعلی سینا و نشست هم اندیشی اساتید، برپایی نمایشگاه کتاب با 50 درصد تخفیف، بازدید اساتید از کاخ موزه گلستان و جماران، جشنواره در امتداد نور و جشنواره نیایش با موضوع نماز از جمله برنامه‌های دانشگاه بوعلی سینا در ایام الله دهه فجر خواهد بود.
حجت‌الاسلام مهدی فاطمی‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه برگزاری برنامه برای دانشجویان بسیار متفاوت است، گفت: یکی از مهمترین استفاده‌هایی که باید از برنامه‌های دهه فجر شود، جمع کردن سرمایه اجتماعی برای نظام است.
وی تصریح کرد: امروز مردم اعتماد خود را نسبت به برخی مسئولین و مدیریت بخشی از نظام از دست داده‌اند و باید در حوزه شبهه پراکنی و رفع نقاط تاریکی که دشمنان برای نظام ایجاد کرده‌اند، کار کنیم.
وی با بیان اینکه نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی باید در سطح شهر برگزار شود، اظهار کرد: نشان دادن دستاوردها و کارهای خوبی که انجام شده از مطالبات مقام معظم رهبری است و ایشان خواستار بازگو کردن برکات انقلاب در کشور هستند.
فاطمی نیا بیان کرد: مردم باید بدانند که از کجا به کجا رسیده‌ایم و نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در سطح شهر و یا دانشگاه‌ها می تواند بازگو کننده این امر باشد.
وی پیشنهاد کرد: می‌توان به مناسبت 40 سالگی انقلاب اسلامی در خبرگزاری ایسنا که متعلق به جهاددانشگاهی است به برخی از شبهات مردم پاسخ‌گویی کرد و بازنشر آن در فضای مجازی بتواند قدری از شبهات را برطرف کند.
مهدی روحی نماینده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان نیز در پایان این جلسه گفت: ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 23 کمیته و کارگروه دارد که کارگروه دانشجویی و نخبگان یکی از آن‌ها است.
اظهار کرد: جهاددانشگاهی مولود انقلاب اسلامی است و علت واگذاری مسئولیت این کارگروه نیز همین موضوع است.
وی افزود: به دلیل نبود دانشجو در ایام الله دهه فجر، برنامه های مصوب شده در این کارگروه می‌تواند در بازه زمانی دو سه ماهه و تحت عنوان دهه فجر برگزار شود.
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان همچنین در خصوص مراسم 9 دی هم افزودند: تاریخ 9 دی در دفتر انقلاب اسلامی روز مهمی است زیرا که "9 دی " نشان از عمق درک مردم از انقلاب و نظام بوده که اقشار مختلف مردم به صورت خودجوش بعد از انتخابات سال 88 از خود نشان دادند و توانستند توطئه‌های برنامه ریزی شده دشمن را خنثی کنند.
وی گفت: لازم است دانشجویان و دانشگاهیان در مراسم 9دی ماه حضور گسترده و فعالی داشته باشند و برای این مهم هم مسئولین محترم فرهنگی دانشگاهها برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
گفتنی است در پایان این جلسه برنامه‌هایی چون برگزاری مسابقه مناظرات دانشجویی، کرسی‌های آزاداندیشی، تریبون آزاد، بازدید از موزه عبرت و کاخ موزه‌ها، مسابقات ورزشی، جلسات هم اندیشی با اساتید، نمایشگاه کتاب و دستاوردهای انقلاب در سطح دانشگاه‌ها تصویب شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان کارگروه چهلمین سالگرد انقلاب دهه فجر جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» چه گفت؟!

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی اشراقی با تأکید بر اینکه یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد، اظهار داشت: تحریف امام، تحریف انقلاب و تحریف جمهوری اسلامی و تحریف اسلام ناب محمدی (ص) است. رهبر معظم انقلاب بار‌ها فرمودند که در مقابل شبیخون‌های فرهنگی دشمن باید برنامه داشت، چون آنان نیز با برنامه و هدفمند هجمه فرهنگی انجام می‌دهند. به همین دلیل ما نیز باید برنامه داشته باشیم و یکی از مهمترین کار‌هایی که ما می‌توانیم در مقابل هجمه فرهنگی دشمن انجام دهیم، «جهاد تبیین» است؛ جهاد تبیین در خصوص انقلاب، امام و دفاع مقدس.

 نوه امام خمینی با تأکید بر اینکه وظیفه همه ماست که امام را، همان امامی که فی الواقع بودند، معرفی کنیم و نگذاریم منحرفان و مخالفان نظام، امام را تحریف کنند، گفت: امروز شاخص و ملاک حقیقت اندیشه‌های امام، رهبر معظم انقلاب هستند. وی در ادامه سخنانش افزود: یکی از وظایف مهم مورخ «جهاد تبیین» است؛ تبیین حقیقت انقلاب و نظام و اینکه عده‌ای از معاندین در فضای رسانه‌ای و فضا‌های مجازی با هزینه‌های فراوان به دنبال تطهیر رژیم فاسد پهلوی هستند. این گروه به دنبال وارونه نشان دادن حقیقت هستند؛ اینجاست که باید مورخ جلوی این تحریف آشکار تاریخی را بگیرد و نگذارد استکبار رسانه‌ای به اهداف خود برسد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی اشراقی صبح امروز در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» با تقدیر از عباس سلیمی نمین به خاطر تألیف این کتاب، گفت: امروز با توجه به گسترش فضای رسانه‌ای و مجازی و به تبع آن، خبررسانی و انتشار اخبار در این فضا و اثرگذاری آن بر روی افکار عمومی، حقایق وقایع در بعضی از اوقات به صورت وارونه نمایش داده می‌شود و در واقع قلب حقیقت پیش می‌آید و بالتبع آن تحریف در یک واقعه رخ می‌دهد.
نوه امام خمینی (س)، با اشاره به برنامه‌ریزی معاندین انقلاب برای تحریف اندیشه‌های حضرت امام، تأکید کرد: امروزه متأسفانه شاهد آن هستیم که زندگی شخصی، سیاسی و اجتماعی حضرت امام به صورت هدفمند تحریف شده و به جامعه عرضه می‌شود. نمونه‌های بسیاری را هم در شبکه‌های مجازی و هم رسانه‌های معاند شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه امروز بسیاری از ابعاد شخصیت حضرت امام همچنان ناشناخته است، افزود: در واقع نسل کنونی انقلاب، به خصوص نسل نوجوان و جوان، امام را به درستی نمی‌شناسند و عظمت امام را درک نکرده‌اند؛ لذا وظیفه همه ماست که امام را، همان امامی که فی الواقع بودند، معرفی کنیم و نگذاریم منحرفان و مخالفان نظام، امام را تحریف کنند. در اینجا وظیفه یک مورخ جلوگیری از تحریف چنین شخصیتی است.

اشراقی با تأکید بر اینکه یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد، اظهار داشت: تحریف امام، تحریف انقلاب و تحریف جمهوری اسلامی و تحریف اسلام ناب محمدی (ص) است. رهبر معظم انقلاب بار‌ها فرمودند که در مقابل شبیخون‌های فرهنگی دشمن باید برنامه داشت، چون آنان نیز با برنامه و هدفمند هجمه فرهنگی انجام می‌دهند. به همین دلیل ما نیز باید برنامه داشته باشیم و یکی از مهمترین کار‌هایی که ما می‌توانیم در مقابل هجمه فرهنگی دشمن انجام دهیم، «جهاد تبیین» است؛ جهاد تبیین در خصوص انقلاب، امام و دفاع مقدس.

وی تأکید کرد: یکی از وظایف مهم مورخ «جهاد تبیین» است؛ تبیین حقیقت انقلاب و نظام و اینکه عده‌ای از معاندین در فضای رسانه‌ای و فضا‌های مجازی با هزینه‌های فراوان به دنبال تطهیر رژیم فاسد پهلوی هستند. این گروه به دنبال وارونه نشان دادن حقیقت هستند؛ اینجاست که باید مورخ جلوی این تحریف آشکار تاریخی را بگیرد و نگذارد استکبار رسانه‌ای به اهداف خود برسد.

نوه امام خمینی (س)، یادآور شد: تا کنون چندین مستند برای تحریف انقلاب و امام توسط رسانه‌های بیگانه ساخته شده است. ما چقدر توانسته‌ایم پاسخ آنان را بدهیم؟ چقدر در جهاد تبیین موفق بوده‌ایم؟ چند مستند موفق در پاسخ به شبهه‌افکنی بیگانگان درست کرده‌ایم؟ مراقب باشیم که دشمن با برنامه به جنگ انقلاب آمده است و ما هم باید برنامه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه وظیفه یک مورخ «تبیین حقایق» است، افزود: تاریخ‌نگاری یک هنر است و مورخ یک هنرمند که با قلمش هنر خود را به منصه ظهور می‌رساند و قلمی که جلوی تحریف را بگیرد و در جهت تبیین حقایق به نگارش در آید، «قلم مقدس» است.
اشراقی با اشاره به آیه ۷۱ سوره آل عمران، گفت: امروز دشمنان قسم خورده انقلاب برای هجوم فرهنگی به کشور، به صورت آگاهانه و هدفمند اندیشه‌های امام را تحریف می‌کنند. امروز شاخص و ملاک حقیقت اندیشه‌های حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند و یک مورخ انقلابی وظیفه دارد برای جلوگیری از تحریف اندیشه‌های امام به شاخص و ملاک رجوع نماید و نگاه به کلام رهبری داشته باشد.

وی یادآور شد: امام خمینی (س) ۲۵ دی ماه ۶۷ در نامه‌ای به سید حمید روحانی نوشتند و او را مکلف به تدوین تاریخ انقلاب کردند. برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب، امام در این نامه می‌فرمایند «شما به عنوان یک مورخ باید توجه داشته باشید که عهده‌دار چه کارِ عظیمی شده‌اید. اکثر مورخین، تاریخ را آن گونه که مایلند و یا بدان گونه که دستور گرفته‌اند می‌نویسند، نه آن گونه که اتفاق افتاده است... از شما می‌خواهم هر چه می‌توانید سعی و تلاش نمایید تا هدف قیام مردم را مشخص نمایید... شما باید نشان دهید که چگونه مردم، علیه ظلم و بیداد، تحجر و واپسگرایی قیام کردند و فکر اسلام ناب محمدی (ص) را جایگزین تفکر اسلام سلطنتی، اسلام سرمایه داری، اسلام التقاط و در یک کلمه اسلام آمریکایی کردند». (صحیفه امام، جلد ۲۱، صفحه ۲۳)

نوه امام خمینی (س)، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در مسیر حضرت امام دستور به جهاد تبیین داده‌اند، اظهار داشت: ما امروز می‌بینیم در رسانه‌های معاند، هدف اصلی قیام مردم که رسیدن به استقلال سیاسی، نظامی و اجتماعی بوده است را قلب‌گونه تفسیر می‌کنند. امروز کدام کشور مانند جمهوری اسلامی ایران است که از لحاظ سیاست خارجی و نظامی، کاملا استقلال داشته و وابسته به بلوک شرق و غرب نباشد؟! تبیین چنین مسأله‌ای وظیفه همگانی و به خصوص خواص است.

وی حضرت زینب (ع) را بزرگترین جهادگر تبیین تاریخ اسلام دانست.

اشراقی در پایان سخنان خود به مساله روز جهان اسلام، فلسطین پرداخته و گفت: تاریخ را مورخین نمی‌سازند؛ بلکه تاریخ‌سازان می‌سازند. امروز مردم مظلوم و سرافراز غزه تاریخ‌ساز یک حماسه عظیم هستند؛ حماسه پیروزی خون بر شمشیر، حق بر باطل و نور بر ظلمت؛ و بر مورخین فرض است که وقایع دردناک غزه را بدون کوچک‌ترین تحریف به رشته تحریر در آورند. مورخ یک جهادگر تبیین است و هرگز نباید از پروپاگاندای رسانه‌ای بترسد و مهمترین ویژگی یک مورخ شجاعت است و شجاعت او اثر مستقیم بر قلم او دارد.

اشراقی در پایان تأکید کرد: متأسفانه در بحث جهاد تبیین برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب در فضای مجازی مناسب عمل نکرده‌ایم و باید با برنامه‌ریزی دقیق و مدون بتوانیم این کم‌کاری را جبران کنیم.

منبع: انتخاب

tags # اخبار سیاسی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • تبیین مفاهیم ایثار و شهادت برای نسل جوان ضروری است
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود
  • سپاه عهده‌دار پاسداری از انقلاب و دستاوردهای انقلاب اسلامی است
  • مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» چه گفت؟!
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود /یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور