Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان حدود دویست کشور شرکت کننده در بيست و چهارمين نشست جهانی آب و هوا که در شهر کاتوویتس لهستان برگزار شد پس از حدود دو هفته مذاکرات فشرده بر سر پیش نویسی در باره چگونگی اجرای توافق پاریس برای مبارزه با گرم شدن زمین توافق کردند. به این ترتیب، توافق پاریس که در سال ۲۰۱۵ میلادی به دست آمد، از سال ۲۰۲۰ به اجرا گذاشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستيابي به اين توافق از اين جهت مهم است که نماينده امريکا نيز در اين نشست سند نهايي مذاکرات براي اجراي توافق پاريس را امضا کرد آن هم در حاليکه دونالد ترامپ ژوئیه  2017 میلادی گفت آمریکا از توافق آب و هوای پاریس خارج می‌شود.
ترامپ حتي در جريان تظاهرات ضد سرمايه داري در فرانسه، در توئيتي اين اعتراضات را نتيجه هزينه دولت پاريس براي استفاده از انرژي پاک دانست و نوشت: بسیار خرسندم که دوستم امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه و معترضان در پاریس با تصمیمی که من دو سال پیش به آن رسیدم موافق هستند.
به زعم ترامپ توافق آب و هوای پاریس فشار بسیاری را به خاطر  سیاست‌های حامی محیط زیست بر مالیات دهندگان آمریکایی اعمال می‌کند.  اين ديدگاه ترامپ در حالي است که چندین نهاد دولتی در آمریکا اخيرا در گزارش جامع خود در باره تاثیرات زیان‌بار تغییرات اقلیمی بر اقتصاد آمریکا و سلامت آمریکاییها هشدار دادند.
گزارش ملی وضعیت اقلیمی آمریکا که در تهیه آن ده‌ها آژانس دولتی و سازمان رسمی این کشور نقش دارند،
اعلام کردند "با توجه به رشد بی‌سابقه تولید گازهای گلخانه‌ای، بخش های مختلف اقتصاد آمریکا تا پایان قرن میلادی حاضر (۲۱۰۰) میلیاردها دلار متضرر خواهند شد به نحوی که جمع این ضررها از درآمد ناخالص بسیاری از ایالت‌های آمریکا فراتر خواهد رفت.
اين گزارش بيانگراين نکته مهم است که ديدگاه کاسبکارانه ترامپ، کوتاه مدت و بر خلاف منافع ملي امريکاست و احتمالا دولت عميق در امريکا صرف نظر از ديدگاه ترامپ، با ملاحظه منافع حياتي اين کشور، رئيس جمهور را وادار کرده است که به اين توافق پاريس بپيوندد.
چه بسا عقب نشيني ترامپ از خروج از پيمان بين المللي آب و هواي پاريس، نخستين عقب نشيني او نباشد و با توجه به تهديد منافع امريکا او مجبور شود بار ديگر به ديگر پيمان هاي بين المللي که امريکا را از آنها خارج کرده است باز گردد و چه بسا باز گشت به توافق هسته اي (برجام) هم يکي از اين عقب نشيني ها باشد.
البته ممکن است تا کنون هم ترامپ به اين درک رسيده باشد که خروج از توافق هسته اي با ايران اشتباه بوده اما فشار لابي هاي صهيونيستي مانع از عقب نشيني او شده است.    --------------------------- رضا محمدمراد   

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: گازهاي گلخانه اي توافق پاريس برجام دولت عميق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۱۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید

ایلان ماسک در توییتی برای مقابله با معترضان آمریکایی پیشنهادی داد.

به گزارش ایلنا، ماسک در ایکس نوشت: «قانون پیشنهادی: اگر کسی پرچم آمریکا را پایین کشیده و پرچم دیگری را به جای آن نصب کند، آن شخص باید یک سفر یک طرفه رایگان (اما اجباری) به کشور آن پرچم داشته باشد.»

وی این نظر‌سنجی را در اعتراض به حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا منتشر کرده است.

دیگر خبرها

  • پایان یک جادوگر؛ دیوید تیلور رسما خداحافظی کرد!
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • نخستین واکنش یحیی السنوار به پیشنهاد مطرح شده در قاهره برای توافق
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو