Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@00:09:42 GMT

موضع مجلس در قبال نماینده هتاک به نمایندگان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۱۷۸۴

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی از هیات رئیسه و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان خواست که موضع خود نسبت به نماینده ای که 50 درصد مجلس را برانداز دانسته بود، آشکار کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام پارسایی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 25 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: طبق ماده 22 بند 11 وظیفه هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی حفظ شأن، منزلت و اقتدار مجلس و دفاع از حقوق و جایگاه قانونی نمایندگان است و این در حالی است که یکی از همکاران به تازگی به خود اجازه داده که 50 درصد مجلس را برانداز خطاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضع گیری هیات رئیسه و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در این زمینه چیست؟

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این نماینده سخنگوی نظام یا شاغول تشخیص مخالف و موافق نظام است؟ طبق قانون کسانی برانداز هستند که اقدام مسلحانه علیه نظام داشته باشند. شاخص این همکار بدون شک مخالف و موافق بودن نظر شخصی وی است و توهم خودنظام پنداری.

پارسایی یادآور شد: این همکار صدای مخالف را خفه می کند در حالی که باید صدای مخالف را شنید، بنابراین اینگونه برخوردها نه در دفاع از نظام، بلکه به معنای حمایت از مخالفان نظام و تقویت نظام براندازان نظام است، چرا که این 50 درصد مدنظر وی علاوه بر نظام به این خاک، سرزمین، مرز و بوم و مردم پایبند هستند، بنابراین وی در دفاع از ملیت ایران و نظام ایران کاسه داغتر از آش شده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: من از هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تقاضا دارم که جلوی این صحبت های بی اصالت و بی دلیل را بگیرند، همچنین از قوه قضائیه درخواست دارم همانگونه که از ظریف برای موضع گیری هایش سند خواستند از وی نیز سند بخواهند و به این موضوع رسیدگی کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: تذکر بعدی بنده در رابطه با توجه به زندانیان و اعتصاب غذای آنها است که یکی از این زندانیان چند روز قبل جان خود را از دست داد، بنابراین زندانیان و نظارت بر صحت و سلامت جسمانی آنها نیاز به مراقبت بیشتری دارد.

منبع: خانه ملت

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۱۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد