Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:03:09 GMT

استفاده از پهباد برای سرشماری حیات وحش

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۲۲۸۷

استفاده از پهباد برای سرشماری حیات وحش

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سرشماری مستقیم بهترین روش برای سرشماری حیات وحش در کشور ما است، گفت: سال آینده صدور مجوز شکار منوط به ارائه گزارش جمعیت شناسی گونه خواهد شد.

به گزارش ایسنا حمید ظهرابی در حاشیه کارگاه آموزشی تنوع زیستی که امروز در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت: از نظر ما سرشماری مستقیم بهترین روش برای سرزمینمان و گونه های موجود در کشور ما است، به ویژه برای پستناندارن بزرگ جثه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ابزارهای نوین وتجهیزات مناسب در اختیار باشد سرشماری مستقیم همچنان بهترین سرشماری برای حیات وحش به حساب می آید.

وی از انعقاد تفاهمنامه با سازمان جغرافیای ارتش خبر داد و گفت: جلسه مشترکی با این سازمان داشتیم و اعلام کردند توانمندی لازم را برای استفاده از سامانه‌های پهباد و هواپیمایی این سازمان برای عکسبرداری هوایی به منظور سرشماری حیات وحش دارند.

ظهرابی افزود: سال آینده برای سرشماری حیات وحش در برخی مناطق از تجهیزات نوین مثل پهباد و هواپیما استفاده خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به روند صدور مجوز شکار  در سال آینده اظهار کرد: از استان‌ها درخواست کرده ایم که قبل از صدور مجوز شکار، مطالعات دقیقی در مورد نسبت جنسیتی و نسبت سنی گونه‌ها انجام دهند و گزارش توجیهی در این مورد را به سازمان حفاظت محیط زیست ارائه دهند.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: صدور مجوز شکار در سال آینده منوط به گزارش جمعیت شناسی مناسب خواهد بود و در سال‌های آتی نیز تصمیم‌گیری درمورد صدور مجوز شکار با بررسی وضعیت جمعیتی گونه صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پهباد حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست مجوز شکار محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم

علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نوزدهمین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار که با حضور سرتیپ مجید فخری - رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح - و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، اظهارکرد: حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌هاست. ما باید از موازی‌کاری در این زمینه پرهیز کنیم و هر آنچه که در بحث اجرا به نتیجه رسیدیم با هوشمندی و اولویت بندی به آن بپردازیم.
وی ضمن تبریک روزملی خلیج فارس و یادآوری عملیات افتخار آمیز وعده صادق گفت: انتظار و برآورد ما مشخص شدن درصد پیشرفت و علل عدم انجام مصوبات و بررسی مشکلات بود و با توجه به تعاملی بودن ستاد، دستگاه‌ها باید به قانون ورود پیدا کردند و به انجام وظیفه بپردازند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در نظرسنجی‌های معتبر مشاهده شده که دیدگاه‌های مخالف و موافق نسبت به محیط زیست منفی است و دشمن هم مرتب در حال تهدید کشور در این زمینه است. همچنین مطالعات علمی نشان می‌دهد که از بین ۱۰ موضوع مهم دنیا شش مورد آن به محیط زیست ربط دارد و ما باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم.
سلاجقه یادآور شد: با توجه به عقبه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های آن و توانمندی‌های موجود لازم است در قالب تفاهمنامه دستگاه‌ها به‌صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی همچنین در خصوص تاثیر رسانه‌ها بر اقدامات و فعالیت‌های محیط زیستی اظهارکرد: رسانه‌ها به‌ویژه صداو سیما در حاشیه نیستند و تمام ظرفیت‌های خود را در اختیار کشور و محیط زیست قرار داده‌اند و ما باید از این ظرفیت استفاده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • سلاجقه: حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست