Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت برق حرارتی از عملیاتی شدن ۵ پروژه اساسی ساخت داخل با همکاری پژوهشگاه نیرو خبر داد و گفت: این شرکت برای پیاده سازی نظام مدیریت پژوهش در شرکت برق حرارتی ۱۶ کمیته راهبری اسناد تشکیل و بیش از ۵۰ پروژه اولولیت دار مربوطه را برای اجرا در نیروگاه‌ها ابلاغ کرده است.

 

محسن طرزطلب، در جشنواره پرژوهش و فناوری وزارت نیرو که صبح امروز در محل پژوهشگاه نیرو برگزار شد، اظهار داشت: شرکت برق حرارتی در راستای پیاده سازی نظام مدیریت پژوهش در شرکت برق حرارتی ۱۶ کمیته راهبری اسناد تشکیل و بیش از ۵۰ پروژه اولولیت دار مربوطه را جهت اجرا در نیروگاه‌ها ابلاغ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت برق حرارتی در ادامه به تشریح پروژه‌های شاخص پایان‌یافته که با همکاری با پژوهشگاه نیرو صورت پذیرفته اشاره کرد و اظهار داشت: ارتقای کمپرسور گازی توربین‌های GEF 9 از جمله این پروژه‌ها بوده که موجب افزایش توان تولیدی بلوک سیکل ترکیبی به میزان ۸ مگاوات در نیروگاه شهید رجایی شده است و برای انجام آن تنها نیاز به ۲ الی ۳ روز توقف هر واحد است.

 طرزطلب افزود: پروژه طراحی و ساخت پایلوت پکیج پرتال تصفیه پساب روغنی بر پایه فناوری نانو از دیگر پروژه‌های مشترک برق حرارتی و وزارت نیرو در این دوره بوده است که نتیجه آن دستیابی به روشی عملیاتی و اقتصادی برای تصفیه پساب روغنی نیروگاه‌های تولید برق بر پایه نانوفناوری و ایجاد امکان بازچرخانی پساب در مقیاس پایلوت بوده است.

وی خاطرنشان کرد: پروژه مشترک دیگر در زمینه توسعه وخودکفایی صنعت برق،‌ توسعه دانش فنی فرایند پوشش دهی با استفاده از مواد آلیاژی نیتریدی نانوساختار بر پایه تیتانیوم بر روی پره توربین بخار با استفاده از تکنولوژی رسوب گذاری فیزیکی از فاز بخار باعث فزایش عمرکاری و کارایی توربین بخار شده است.

طرزطلب افزود: از اتفاق‌های مهم دیگری که توسط همکاری پژوهشگاه نیرو و همکاران شرکت برق حرارتی به نتیجه رسیده است، تدوین دستوراالعمل استفاده از فیلترهای نانو در تهیه مشخصات فنی فیلترها در زمان سفارش در نیروگاه‌ها بوده است.

وی عنوان کرد: تدوین دستور العمل ارزیابی صلاحیت پیمانکاران تعمیرات اساسی نیروگاهی حرارتی و راه اندازی سامانه مر تبط نیز از دیگر اقدامات شرکت برق حرارتی در سال اخیر بوده است.

طزرطلب تاکید کرد: تحقق ساخت داخل نمودن پره‌های ثابت و متحرک تمامی توربین‌های واحدهای نیروگاهی کشور تا سال ۹۸ از اهداف شرکت برق حرارتی بوده که ۱۰۰ درصد محقق شده است.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی در ارتباط با پروژه‌های تحقیقاتی تقاضا محور نیروگاهی خاطرنشان کرد: از میان ۱۶۰ اولویت سامانه سیب به ۷۵ پروژه اولویت اصلی داده شده است و در این رابطه ۵ میلیارد تومان تخصیص منابع نیز صورت گرفته است.

وی افزود: حمایت از پروژه‌های فناوری و انعقاد قرارداد و تحویل پیش پرداخت به سازندگان محصولاتی که دارای قابلیت استفاده در نیروگاه‌ها است، از دیگر تصمیمات برق حرارتی در یک سال اخیر بوده است.

طرزطلب همچنین از انتخاب پروژه ساخت یک دستگاه "تای‌راد مولد کرافت" V93.0 نیروگاه سیکل ترکیبی یزد به عنوان یکی از پروژه‌های منتخب وزارت نیرو درجشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو خبر داد و افزود: طراحی و ساخت این پروژه با استفاده از پتانسیل و دانش فنی مهندسان داخلی در مدت ۹ ماه انجام و باعث صرفه جویی ۲۰ هزار یورویی در منابع مالی شده است.

وی خاطرنشان کرد: تای راد ساخته شده پس از نصب بر روی مولد G11 کرافت نیروگاه سیکل ترکیبی یزد از تاریخ ۲۳ اردبیهشت ماه ۹۷ مورد بهره برداری قرار گرفت و تا کنون ۴۰۰۰ ساعت کارکرد داشته است.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع