Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، امیر امینی در نشست خبری سومین نمایشگاه حمل و نقل و صنایع وابسته با بیان اینکه یکی از مهمترین اتفاقاتی که در حوزه حمل و نقل در سال جاری رخ داده بحث تصویب قانون صندوق حمل و نقل است، اظهار داشت: صندوق حمل و نقل می‌تواند مشکل تمام بخش‌های حمل و نقل که تامین منابع است را برطرف سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: صندوق توسعه حمل و نقل با هدف تامین ناوگان ایمن و تضمین سرمایه‌گذاری و احداث زیرساخت‌های حمل و نقلی در مسیرهای اقتصادی تدوین شد.

معاون برنامه‌ریزی و منابع وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه مهمترین مشکل صنعت حمل و نقل بحث انتشار اوراق ارزی توسط دولت بود گفت: با تاسیس این صندوق این اجازه داده شد که بتوانیم اوراق ارزی را منتشر کنیم.

وی ادامه داد: صندوق حمل و نقل می‌تواند با ماهیت جدید در عرصه حمل و نقل ورود کند و موانع موجود بر سر فعالان این صنعت را برطرف سازد.

امینی با اشاره به برطرف سازی یکی دیگر از موانع موجود برای فعالان حمل و نقل گفت: یکی دیگر از مشکلات فعالان صنعت حمل ونقل بحث مالیات بود و ممیزین مالیاتی مشکلاتی را ایجاد می کردند که این خود موجب کاهش انگیزه برای سرمایه گذاری در این حوزه می‌شد.

وی افزود: بنابراین در راستای رفع این مشکل قانون مالیاتی اصلاح شد و طی دستورالعملی وزارت راه و شهرسازی، وزارت اقتصاد را مکلف کرد که پروژه‌های حمل و نقلی از مشمولیت اخذ مالیات معاف شوند و صورتجلسه آن هم به امضای مقامات رسیده است بنابراین با قوانین جدید حسابرسی ها انجام خواهد گرفت.

امینی با اشاره به الکترونیکی شدن گیت‌های پرداخت عوارض اظهار داشت: از نیمه اول سال آینده شاهد بهره برداری از گیت‌های پرداخت الکترونیکی عوارضی خواهیم  بود و تمام گیت‌های عوارضی به این سیستم مجهز خواهند شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به واگذاری آزادراه ها به بخش خصوصی اظهار داشت: سازمان راهداری در طی اقدامی نسبت به واگذاری آزادراه‌های دولتی به بخش خصوصی برای دریافت عوارض اقدام کرده است که آزادراه تهران – قم یکی از نمونه‌های آن است که به زودی آزادراه تهران – ساوه و قزوین – رشت هم به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

امینی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا، درباره ارزش پروژه‌های نیمه تمام ایران و میزان سرمایه گذاری کشورمان در زیرساخت های کشور سوریه گفت: چیزی حدود 23 هزار و 500 قرارداد با حضور 4200 پیمانکار و 1100 مشاور در حوزه راه و شهرسازی وجود دارد که مدیریت این پرژوه های دشوار است و این پرژوه ها به نوعی با منابع عمومی دولت در حال اجرا هستند .

وی تاکید کرد: تنها در حوزه راه حدود 200 تا 250 میلیارد تومان منابع مالی برای اجرای پرژوه های نیمه تمام مورد نیاز است که میزان مطالبات و تعهدات چیزی حدود 20 هزار میلیارد تومان است و اسناد فاینانس هم 20 هزار میلیارد تومان منتشر شده است.

امینی ادامه داد: پنجاه و سه هزار کیلومتر پروژه نیمه تمام راه سازی وجود دارد که چیزی حدود 19 کیلومتر آن فعال است.

وی همچنین درباره ورود ایران به پرژوه‌های عمرانی کشور سوریه اظهار داشت: دولت ایران قرار نیست در این حوزه سرمایه گذاری کند بلکه قرار است از توانمندی‌های خصوصی در سوریه استفاده کنیم و صادرات مصالح به این کشور داشته باشیم.

وی با بیان اینکه نمی توان توقع کاهش بدهی وزارت راه و شهرسازی پیمانکاران را داشت گفت: از آنجا که پروژه‌ها فعال هستند میزان بدهی‌های نمی‌تواند کاهش پیدا کند دو نوع بدهی به پیمانکاران وجود دارد مطالبات و تعهدات که میزان مطالبات 12 هزار میلیارد تومان و میزان تعهدات 8 هزار میلیارد تومان است.

وی گفت:‌ انتظار می رود در آینده 7 هزار میلیارد تومان از بدهی به پیمانکاران کاهش پیدا کند .

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حمل و نقل سرمایه مالیات وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۳۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید

امتداد - میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دور جدید بازدید میدانی از وضعیت پروژه‌های عمرانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال 1403، به همراه جمعی از معاونین و مدیران این سازمان ضمن بازدید از پروژه احداث بیمارستان جدید شهید فیاض‌بخش تهران، در جلسه‌ای مشترک با عوامل اجرایی این پروژه، بر ضرورت اتمام آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بهره‌برداری از این مرکز درمانی جهت ارائه خدمت به بیمه‌شدگان تأکید کرد و گفت: امانت‌داری شقوق مختلف دارد که یکی از آن‌ها همین مسئولیت‌پذیری نسبت به اموالی است که در اختیار ما قرار داده شده و از این باب وظیفه داریم پروژه‌های عمرانی خصوصاً در حوزه درمان را که برخی از آن‌ها مثل همین پروژه بیمارستان شهید فیاض‌بخش از دوره‌های قبل نیمه‌تمام باقی مانده؛ در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، موسوی در جریان این بازدید در نشستی با حضور مدیرکل درمان تأمین‌اجتماعی استان تهران، رئیس بیمارستان شهید فیاض‌بخش تهران و عوامل اجرایی پروژه احداث ساختمان جدید این بیمارستان، ضمن تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران این پروژه، خواستار تکمیل و بهره‌برداری از آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد و اظهار داشت: سال ۱۴۰۳ در هدف‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی، سالی است که همه پروژه‌های عمرانی حوزه درمانی ما باید به اتمام برسد و این از اولویت‌های قطعی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید است.

وی در مورد وضعیت احداث پروژه بیمارستان فیاض‌بخش افزود: این پروژه به مراحل پایانی رسیده و به‌زودی آماده ارائه خدمت به ملت شریف ایران خصوصاً بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی خواهد بود؛ هرچند انتظار می‌رفت برخی از پروژه‌ها در زمان کوتاه‌تری به اتمام برسند. اما به هر حال طی ماه‌های آینده پروژه بیمارستان جدید فیاض‌بخش با همت شما عزیزان به اتمام رسیده و تجهیز خواهد شد تا بیمه‌شدگان عزیز بتوانند از خدمات گسترده و به‌روز این مرکز بزرگ درمانی استفاده کنند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: ان‌شاءالله ظرف کوتاه‌ترین زمان ممکن فرآیند تکمیل و بهره‌برداری شامل آخرین اقدامات ساختمانی، تجهیز بیمارستان و استقرار نیروی انسانی بخش‌های مختلف انجام خواهد شد و ظرفیت خدمت‌رسانی یکی از بزرگترین مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در اختیار بیمه‌شدگان عزیز قرار خواهد گرفت. این وظیفه ما است که در فرآیند انجام پروژه‌های عمرانی حق مردم را رعایت کنیم و امانت‌دار خوبی برای آن‌ها باشیم؛ چه این اموال، امانت مردم در دست ما است و در دنیا و آخرت باید نسبت به این امانت پاسخگو باشیم.
بر اساس این گزارش در جریان این بازدید، عوامل اجرایی پروژه احداث بیمارستان ۵۵۰ تخت‌خوابی شهید فیاض‌بخش تهران، ضمن ارائه گزارش‌هایی درباره بخش‌های مختلف این پروژه از جمله روند تأمین زیرساخت‌ها و تجهیزات پزشکی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز این مرکز درمانی، از پیشرفت این پروژه خبر داده و نسبت به تکمیل آن ظرف ماه‌های آینده ابراز امیدواری کردند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است