Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین زاده گفت: با گذشت ۲۲ماه از واگذاری شرکت ملی فولاد، بانک ملی بیش از ۴۷۰ میلیارد تومان پول پرداخت کرده و تقریبا معوقات حقوق کارگران را به صفر رسانده است.

محمدرضا حسین‌زاده رئیس بانک ملی در گفت‌وگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به واگذاری گروه ملی فولاد به بانک ملی اظهار کرد: گروه ملی فولاد ایران به دلیل بدهی امیر منصور آریا از اسفند ۹۵ با حکم قوه قضاییه به بانک ملی واگذار شد که در زمان واگذاری، این شرکت ۸ ماه حقوق معوق به همراه بدهی‌های گسترده به سازمان‌های تأمین اجتماعی، مالیات و سایر دستگاه‌های دیگر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بانک ملی با اشاره به میزان پرداختی‌های این بانک به شرکت ملی فولاد ایران تصریح کرد: از زمان واگذاری شرکت ملی فولاد که نزدیک به ۲۲ ماه از آن می‌گذرد، بانک ملی بیش از ۴۷۰ میلیارد تومان پول پرداخت کرده است و تقریبا معوقات حقوق کارگران را به صفر رسانده و تنها یک ماه حقوق معوق دارند که به دلیل عدم حضور در محل کار که باعث عدم تولید شده، پرداخت صورت نگرفته است.

به گفته وی، از این ۴۷۰ میلیارد تومان پرداختی بخشی برای سرمایه در گردش، تهیه مواد اولیه و راه اندازی سه خط از پنج خط صرف شد.

حسین زاده با اشاره به ذخائر شرکت ملی فولاد بیان کرد: حدود ۲۷ هزار تن از محصولات این شرکت در انبار است که می‌توان با فروش آن اقدام به تأمین سرمایه در گردش و احیای تولید کنند و شرایط برای تولید فراهم است.

به گفته وی، بانک ملی در دوماه اخیر نزدیک به ۱۳۸ میلیارد تومان بدهی معوق پرداخت کرده است که شامل خرید مواد اولیه و سرمایه در گردش است.

حسین زاده با اشاره به تعداد کارگران و معوقات آن بیان کرد: تعداد کارگران بیش از ۳ هزار نفر است و با احتساب یک ماه اخیر حدود ۱۲ میلیارد تومان معوقات وجود دارد، اما با وجود این شرکت ملی فولاد پس از واگذاری به بانک ملی شرایط نرمالی را تجربه می‌کند و نسبت به سایر بنگاه‌های اقتصادی شرایط مناسب تری دارد.

رئیس بانک ملی اظهار کرد: پس از واگذاری این شرکت به بانک ملی از پنج خط، سه خط وارد مدار شد، اما با توجه به فرسودگی و عمر پنجاه ساله دستگاه ذوب خط چهارم و پنجم نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفتی نزدیک به ۷ هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: شرط کارگران شرکت ملی فولاد اهواز برای بازگشت مبنی بر صرف ۷ هزار میلیارد تومان در شرکت ملی فولاد اهواز و راه اندازی خط چهارم و پنجم به صورت خلق‌الساعه توقع به جایی نیست، اما مدیران این شرکت با ترسیم نقشه راه در پی افتتاح تدریجی خطوط چهار و پنج این شرکت هستند.

حسین زاده در پایان گفت:کارخانه ملی فولاد اهواز، خانه کارگران این شرکت است و شرایط برای بازگشت آنها فراهم است.

انتهای پیام/

شرایط بازگشت کارگران شرکت ملی فولاد فراهم است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی ظهر آدینه در جمع مردم سمنان در مصلای این شهر ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، تاکید کرد: تحقق شعار امسال نیازمند همراهی کارگر، کارفرما و سرمایه‌گذار است.

وی با بیان اینکه دولت در زمینه رفع چالش‌های اقتصادی کشور، تلاش دارد، افزود: دولت یکی از راهکارهای جدی جهش تولید و رفع مشکلات اقتصادی کشور را توجه جدی به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌داند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه یکی دیگر از راهکارهای تحقق شعار سال و جهش تولید دوری از التهاب بازار و نوسان‌های ارزی است، تاکید کرد: دولت تلاش دارد راهکار رفع مشکلات اقتصادی را عملی سازد.

حسینی از فعالیت ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور خبر داد و گفت: دولت سیزدهم به دنبال به کارگیری ظرفیت این نوع شرکت‌ها در زمینه جهش تولید و کاهش هزینه تولید است از سوی دیگر حضور دانش بنیان‌ها در رویدادهای مختلف ملی و فراملی می‌تواند زمینه توسعه اقتصادی را برای کشورمان فراهم سازد.

وی از افزایش ۵۷ درصدی حقوق و ارتقای رفاه کارگران به عنوان دستاورد دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: دولت سیزدهم به دنبال کاهش مشکلات قشر کارگر است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

معاون رئیس جمهور همچنین گفت: یکی دیگر از راهبردهای دولت سیزدهم ارتقای کیفیت تولید داخلی برای به دست آوردن بازارهای صادراتی است که در این زمینه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 6089149

دیگر خبرها

  • تقدیر از کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • انتقاد تند یک امام جمعه از واگذاری تیم استقلال به هلدینگ خلیج فارس /چرا سرمایه این هلدینگ خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود /این خیانت است
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است