Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،‌ اصغر برشان ظهر یک شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: وضعیت فعلی شهرداری‌ها آنها را به سمت فروش دارایی‌ها و وام و اوراق بهادار سوق داده است.

وی افزود: برای تعریف درآمدهای پایدار برای شهرداری باید اموری مانند اخذ عوارض سالیانه خودرو متناسب با هزینه‌های ایجادی خودروها برای شهر، جذب منابع سرمایه‌گذاری مشارکتی، متولی‌گری و نظارت به جای تصدی‌گری در امور شهری، جذب سرمایه‌گذاری و اعتبارات خارجی در تعامل با دستگاه دیپلماسی کشور، استفاده از سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور و استفاده از فضای ارتباطی ممکن با توجه به پتانسیل‌های زیاد کلانشهر اصفهان به منظور تأمین منابع مالی پروژه‌های بزرگ و ملی مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وابستگی شهرداری‌ها به ناپایداری ساختمانی

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: جذب سرمایه‌های ملی در راستای رونق اقتصادی، بهبود فضاهای کسب و کار و سرمایه گذاری‌های خطر پذیر ، بسترسازی طرح‌های متناسب برای ایجاد درآمدهای پایدار،  اصلاح عوارض کسب و پیشه ، آزمایش خدمات حمل پسماند و غیره به صورت واقعی باید در حوزه کسب درآمد پایدار شهرداری وارد شود.

وی اعلام کرد: افزایش روزافزون هزینه‌های اداره شهر از یک سو و عدم تعریف منابع درآمدی پایدار کافی در بستر قانونی کشور از سوی دیگر، شهرداری‌ها را در بلندمدت به درآمدهای ناپایدار ساختمانی وابسته کرده است که در حال حاضر با رکود حاکم بر اقتصاد و سنجش مسکن کشور و جهش افسار گسیخته نرخ ارز شهرداری ها دچار مشکل اساسی شده‌اند.

برشان گفت: سهم درآمدهای پایدار از محل بودجه شهرداری معادل ۲۷ درصد و سهم وصولی آن از کل وصولی هشت ماهه معادل ۱۵درصد است. درآمدهای ساختمانی نیز سهم حدود ۴۰ درصدی از بودجه داشته است که تاکنون این بودجه به ۵۴ درصد رسیده است.

نباید به بهانه‌های مختلف از فعالیت هنرمندان شاخص اصفهان ممانعت شود

رئیس کمیسیون فرهنگی و ورزشی شورای شهر اصفهان  نیز در این جلسه گفت: اصفهان در رده‌بندی ملی استان‌ها بر مبنای شاخص سرمایه اجتماعی در وضعیت بدخیم و در رتبه ۲۶‌ قرار دارد  قرار دارد که ضروری است با همکاری، همدلی و انسجام شهروندان روحی تازه در این جامعه دمیده شود و سرمایه‌های اجتماعی  را بیش از این از دست ندهیم.

فریده روشن به گرامیداشت شب یلدا به عنوان یکی از سنت‌های دیرینه شهر اصفهان اشاره کرد  و گفت: شهرداری برای این شب برنامه‌های متعددی را در دستور کار قرار داده است که امیدواریم همه شهروندان بتوانند از این برنامه‌ها نهایت استفاده را ببرند.

وی با بیان اینکه در حال  حاضر مدیریت شهری برای توسعه فرهنگ شهر دست یاری به سوی هنرمندان فرهیخته اصفهان دراز کرده است، ادامه داد: نباید به بهانه‌های مختلف از فعالیت‌ هنرمندان ممانعت شود و از خدمت به این شهر بازداشته شوند.

اتکای شهرداری به درآمدهای ناپایدار

رئیس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای شهر اصفهان نیز در این جلسه گفت: باتوجه به تنظیم بودجه سال آینده، شهرداری اصفهان لازم است که توجه ویژه‌ای به پروژه‌های نیمه تمام در مناطق ١٥ گانه داشته باشد و سپس پروژه‌های محرک اقتصادی تعریف کنیم.

نصیر ملت با بیان اینکه شهرداری‌ها در فرآیند مدیریت شهری و ارائه خدمات مورد نیاز شهروندان با چالش‌های متعدد روبه‌رو هستند، اظهار کرد: یکی از این چالش‌ها فقدان منابع مالی و کاهش درآمدهای ناپایدار است.

وی افزود: نبود تعریف مشخص از نظام درآمدی شهرداری و اتکای بیش از حد به منابع درآمدی ناپایدار از جمله درآمدهای بخش مسکن و ساختمان، مشکلات عدیده‌ای را برای شهرداری‌ها به وجود آورده است.

رئیس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای شهر اصفهان ادامه داد: مشکلات ناشی از افزایش جمعیت شهری و مهاجرت، تاثیر مستقیم منابع مالی به ارائه خدمات به شهروندان، اجرای طرح و برنامه‌های شهری و اخلال در برنامه ریزی مالی و بودجه شهرداری با وجود منابع مالی ناپایدار می‌تواند اداره شهر دشوارتر از امروز کند.

وی  با بیان اینکه مشارکت بخش خصوصی در شهر اصفهان فرآیند پیچیده‌ای است که غالباً با دو مشکل جدی مواجه است، گفت: مسایل و مشکلات اجرایی ،اداری ، موانع اقتصادی و سیاسی  از جمله چالش‌های پیش روی بخش خصوصی برای فعالیت در اصفهان است که برآیند این دو، کارایی اقتصادی خصوصی سازی را در پیشبرد مدیریت شهری اصفهان کاهش داده است.

مردم باید نظارت دقیق بر هزینه‌های شهر داشته باشند

ملت تاکید کرد: ضروری است در راستای ایجاد شرایط مناسب و امن برای تشویق سرمایه‌گذاری بار دیگر در متغیرهای اصلی تاثیرگذار بر جذب مشارکت‌ها و سرمایه بخش خصوصی در سازمان مشارکت‌های شهرداری بازنگری شود.

وی با بیان اینکه برطرف کردن موانع و عوامل بازدارنده مشارکت، مردمی کردن نظام اقتصادی و اداری و رفع  بوروکراسی ها و نارسایی‌های ارتباطی امری ضروری است، اضافه کرد: همچنین باید سازمان مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با استقلال بیشتری به فعالیت بپردازد.

رئیس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مردم باید نظارت دقیق بر هزینه‌های شهر داشته باشند، ادامه داد: همچنین باید نسبت به اصل بهبود فضای کسب و کار و قوانین تضمین کننده سود کارگذار در اجرای پروژه‌های شهری اصرار داشته باشیم.

کد خبر 4486919

منبع: مهر

کلیدواژه: درآمد پایدار شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت